Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 19
isabeluta spune:
Azi nu prea am avut timp sa stau pe DC, dar am citit tot, tot.
Vazut toate pozele de copilasi dragalasi! Nu-i nominalizez pentru ca au fost prea multi si prea frumosi...sincer sunt tare dragalasi.
Nu a fost o zi prea obositoare, dar ma simt frrrrranta. Nopate buna!!!
isabeluta
de Vlad Matei (22 septembrie 2007)
feciorasu`mamei
Vladutz
Bee spune:
Buna fetele.
Greu mai reusesc sa bag un ochi pe net, ca vorbe nici atat! Am incercat eu vineri sa scriu un mesaj ca adormise domnul ziua, dar a aparut domnisoara mea, care cum vede PC, vrea sa vada numai poze!
Asa ca azi, de vreme ce ambii copii sunt dovediti si in paturile lor, am putina vreme de povesti.
Intai LA MULTI ANI Sarbatoritilor!
Apoi sanatate bolnaviorilor, iar celor sanatosi sa nu se procopseasca cu virusi de la parinti si apropiati (Roxana, Rodica).
Frumosi copiii aveti fetelor (ce am reusit sa vad si eu "la liber", ca nici parola de la contul comun nu am luat-o si e vina mea).
Acum intrebare de baraj (cred ca a mai fost pusa, dar eu n-am reusit sa citesc din urma tot). Cat de normale sunt sangerarile abundente si rosii la 4 saptamani dupa nastere (prin cezariana). Ca am senzatia ca am sarit calul cu efortul si de aici mi s-a tras. De o saptamana sangerez la greu. Daaaa, stiu doctor! Cum mai ajung eu si la el?
Despre noi? Am un baiat sa-l pupe mama de minunat! Cuminte foc, suge cu spor, de o saptamana nu mai are nevoie de supliment de lapte praf. Maine face o luna si estimez un plus de 700 de grame fata de nastere, ceea ce la ce pot eu e ok (fii-mea luase mai putin de 500). Seara ambii mei copii adorm pana in ora 11. Cel mic doarme pana la 4, 5 sau 6. Suge si apoi adoarme greu (dar parca din ce in ce mai usor cu trecerea timpului). Ziua doarme foarte putin, numai pe burta. Are colici ocazional (rau de tot vineri, cand am avut si eu o migrena ingrozitoare- sa fie vreo legatura?) si suge haotic. Rade la mine! Ma urmareste cu privirea daca-i si vorbesc aproape de el. E foarte friguros! Ii fac baita la 26 de grade si cand il scot din apa calda care-i place, tremura! Si il acopar cu prosopelul incalzit, ii incalzesc hainele, etc. Si stranuta cum se schimba temperatura ambianta (daca-l duc dintr-o camera in alta). De fornait fornaie evident de la caldura din casa si de la aerul uscat, asta chiar daca asa ii plac lui: cald.
Ana mea mica e grijulie cu "bebelul". Dar nu exagerat. Macar nu se prea baga in sufletul lui. Doar ca nu suporta sa-l auda langand si imi comanda imediat: "bebelul batze" sau "bebelul foame". 
Cam atat, ca si asa m-am intins muuult.
la toata lumea!
Bee,
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
prisi spune:
Bee ma bucur ca sunteti bine si tu si nazdravanii tai, treb sa fie tare scumpa Anuta ta cand da ordine
, despre problema ta nu stiu ce sa zic, ca eu nu am avut prea mari sangerari...
eu ma duc la somnic, asta daca o sa reusesc sa dorm, daca nu mai trec pe aici
, poate sa schimb capitolul
pupici si noapte buna
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
Bee spune:
Si daca tot am inceput hai sa mai spun. AM tot avut musafiri de 2 zile, deci ne-am socializat. Si ai mei copii au fost cumintei amandoi. Singura problema e ca bebele meu inca suge muult timp la un supt (acum il las maxim o ora la o repriza).
Saptamanile astea, ne-am si plimbat si cu masina la greu. Am dus-o pe cea mica la kineto si fiindca eu am carnet, iar mama putea s-o duca pe Ana in brate, am mers mereu in formatie completa: eu, mama, bebe si Ana. In zilele cele mai urate, cu ploaie si vant si frig, am dus doar eu printesa, am ridicat-o si-am dat-o jos din scaun si cum ambalata are cam 14 kg, m-a cam omorat.
GAta, fuga la culcare sa fiu in continuare laptoasa!
Noapte buna!
PS: la semnatura am si eu putine poze cu bebelul de cand era mai micutz (din pacate suntem cam nenesi la pozat!)
Bee,
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
Piciulika spune:
Vazut Mirunica zbanzuita - pare cumiiinteeee, zambaretz dulce de Ceciliei, frumosii Andruzzei si Rares ciufulici si cu gene lungi de Diwana, sarbatorita cu ochi superbi Maria de Luy, frumoasa mea vecina Eliza de Ramonaiani, ursuletzului duuulce Robert Stefan de Alehiam si fratziorii asortatzi si scumpi ai Tomasei - parca Tudor tzine o papusa! 

Myral
de la Michael flatat.
Cu placere, Cristhina!
Alinush: uleiul de sani Weleda e pe baza de ulei de migdale (pentru emoliere) si uleiuri eterice de fenicul si chimen. Ideea e ca masajul relaxeaza sanii si creste circulatzia sanguina in zona si feniculul si chimenul ar stimula lactatzia. (proportziile smekerii nu le scriu) Dar daca te dai cu ulei pur de fenicul cred si eu ca miroaseeee... mai dilueaza intr-o baza de ulei mai placut.
Multzumesc mult-mult de tot Annisiei
si Isabelei
pentru donatziile pe mailul comun. De mult cautam melodiile alea. Pacat ca una-doua sunt aranjate cam manelist -
zic eu - dar macar imi amintesc textele si ii behai eu ursuletzului meu...
Teodora, mai curge suvoi? Sfat Sabina (muls putzin) ar trebui sa ajute. Ma simt responsabila...
Mai Teodora, hai sa facem o linie de import Weleda & Similasan - ca virgula convinse suntem!!! Ar fi
si avem platforma de reclama pe DC ![]()
(si noi ne laudam cu o pielicica de catifea, weledista)
Fetelor, nu sunt lamurita cu limba alba de care tot vorbitzi.
Pai daca e alba doar dupa masa, e de la laptic. Daca e alba si in rest, asa, firisoare/scame ca o branza de vaci, si mai are si pe mucoasele din gura/sub buze, atunci e ciuperca. Eu asa stiam. Stiam gresit? Ca doar nu or avea atatia copii candida...?!? Lamuritzi-ma exact cum e meciu, sa nu stau in neagra nestiintza.
Pup si sar cu tzitzi la ursuletz.
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
Roxana_G spune:
Diwana, ma uit acusica pe mail ca m-ar interesa carusel cu telecomanda, pe mine ma enerveaza sa il tot intorc.
Sim,
nu te mai necaji. Sunt mici probleme cu caseta, se pot corecta. Noi avem film de amator si ala fara inceput ca finul nostru care era responsabil cu filmatul a intarziat 15 min. Iar la nunta s-a certat tata socru cu fotograful si ala a plecat si ne-a lasat fara poze. Si cum aparatul nostru a murit taman atunci, de la nunta avem doar 6 poze profesionale si inca vreo 10 de amator. ..dar asta nu impiedica o casnicie buna.
Cam asa si cu botezul. 
Luy, tati a scapat la noi, ca iti dai seama ca era voluntar desemnat.
Dar asa bolnav s-a scos ca a scapat de indatoriri legate de copii.
Rodica, multa sanatate si sotului si mititelului Darius. Dragul de el ce s-o fi chinuit. Mi-e tare frica si mie, nu de mucii din nas, tot de gat. In plus daca o fi ca Alex cu sensibilitatea la laringe, asta e si mai grav. Ea facea laringite cu apnee si bagam aerosol cu dexametazona (cortizon) ca sa o facem sa respire.
Betty, si lui Andrei ii place sa fie animat, insa dupa aceea trag ponoasele ca super agitat si nervos.
Isabeluta, tu ai postat povestile pe mailul comun? Daca da, te rog mai pune o data "Motanul incaltat" ca este numai inceputul de poveste.
Bee, ce bine ca ai bebel cuminte si o Anutza la fel. Nu stiu ce sa iti zic de sangerari, sper sa nu fie nimic grav.
Ma duc sa ma culc, ca sunt o bomba de nervi. Nu stiu ce am. Fata a adormit greu, necaz mare ca s-a ars lumina de veghe si acum nu mai nimereste drumul la olita. Deh, pretext sa tipe tot timpul dupa mine. Andrei nu a mancat decat 80 ml si aia cu chin. Nici nu dadea drumul la bibe, se juca cu el, il tinea cu amandoua mainile. Parca pana acum nu a fost asa, era o lupta, dar mai finut. Sa fie sanatos, l-am culcat asa, sa vad cand se trezeste. Mi-a intrat morcovul si mai si dupa ce am citit de Darius al Rodicai. Daca o fi racit?
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Uitasem sa va spun noapte buna.
Rox ,
Poze
Sabina spune:
Bee, 700 grame de la nastere e extraordinar, asta inseamna aproape un kil de la scadere, nu? asa se calculeaza oricum, de la scadere. Deci ai depsit cu brio norma, va felicit! Bb e un superb, cum ii spuneti? mie imi place la nemurire Dimitrie:)
despre sangerare, sa nu fie mica menstruatie. Asa am patit la Sofia, cand sa se termina, poc! mai rosu si mai abundent....
Roxana, va tin pumknii sa nu pateascaAndrei nimica.
ufff, cred ca as fi si eu cu mare grija. Tati nostru are o amigdala in pioneze....si i-a cam suflat lui Gheorghe in nas.
Gagici, am o mare intrebare:
maine vrea sotu sa luam in sfarsit masina.Dup[a indelungi cautari ne-am hotarat la VW Touran, ca noi suntem multi nene...
plus ca e cam singura care are 3 scaune distincte la spate.
Priblemu:
unde punem isofixul?dreapta spate sau centru spate??
s-ar putea sa mearga doar la dreapta spate....voi cele care ati ancorat scaunelul cu sist isofix, unde l-ati pus?
americanii zic ca mijloc e mai safe....
Rodica, sanatate si voua!
va pup, mai citesc din urma.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
Sabina, amigdala poate fi in pioneze si daca a baut rece, nu numai daca e viroza, asa ca nu te necaji inca. Multa sanatate oricum! Eu tin scaunul pe stanga spate, am o chestie cu partea dreapta. Si asa il vad si mai bine in oglinda. Insa probabil va fi scandal de acum cu Alex pe locul din stanga.
Pupici si noapte buna. Definitiv acum.
Rox ,
Poze
diwana spune:
Sabina eu tin scaunul pe dreapta spate,insa nu stiu care ar fi recomandarea. Eu l-am pus acolo fiindca asa il avea o verisoara de-a mea in Franta si acolo legile sunt extrem de stricte in ceea ce priveste siguranta copiilor. Bine, eu nu stiu daca asa se prevedea sau nu, eu am presupus ca e corecta asezarea scaunului in dreapta spate. Daca cumva aflati ceva ref. la subiect, va rog sa imi spuneti si mie.