Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Sabina, tzi-a venit camera?!
FELICITARI pentru decizia pentru Touran! Super ratinguri!!!

Lasa americanii - baga dreapta spate. Ai acces mai usor si nu e pe partea cu carosabilul la pus/scos BB...
...Radu zice ca nu pe mijloc anyhow - protejeaza scaunele, nu trece printre spre parbriz.

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Sabina, misto masina vreti sa va luati. Imi imaginez insa ca va trebuie nervi de otel in traficul din Bucuresti, mai ales cand vine vorba de parcare. Dar in Bucuresti oricum e nevoie de nervi de otel.... Succes la achizitie!

Diwana si pitic Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

hehe, cred ca prin bucuresti tot in rabla o sa umblam:))
asta e mai mult pt ruta busteni -bucuresti, si altele de genu. N-o s-o prea tavalim prin traficul asta...
Multam de sfaturi, americanii spun ca la Doamnbe fereste accident cu lovit pe laterala, e bb mai safe.da cine te loveste pe laterala in dreapta?
ma rog, poate aia care depasesc pe DN1 de la Tancabesti spre capitala

Piciu, nu....abia pe 8 decembrie vin verisoara.
uoooof. Nu prea mai am rabdare.Noroc ca am dat comanda si s-a luat inainte de masina, hihihihi

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Sabina, ce cautzi pe net la ora asta? Inspiratzie pentru bobitzele pe portativ?

(Ca eu stiu ce caut: sa ma distrag de la muzica oitzei cantatoare... nu are somn ursletzul meu pana la 1 noapteaaaaa...)

Sigur ca pe 8 vine camera: de ziua lui Michael! Hai ca nu mai e mult! Rezista, Sabinelule, rezista!!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Capitol nou Aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

"Neata si de la noi, Multumim de urari pentru Mariuca si doresc si eu tuturor sarbatoritilor de ieri sanatate si mult noroc..
Ieri am fost doua sarbatorite in casa, ca eu mi's Ecaterina, ca atare musafirii au inceput sa vina de sambata du[pa amiaza si au plecat pe la 1 noaptea, ieri dimineata ne-am trezit toti trei la 10.30, evident ca Mariuca a dormit cu noi in pat ca nu eram apta sa fac ture pat -pattz si cand am vazut cat e ceasul nu stiam cum sa ne impartim rapid prin casa sa facem ordine, mai ales bucataria era vraiste, in conditiile in care primii musafiri au venit la 11 ieri.
Maria mi-a oferit ieri cel mai frumos cadou, a ras vreo 5 minute in hohote si m-a topit toata, scumpa lui mama.
Si uite asa am tinut-o ieri toata ziua, ture de pus masa, fugi si da-i papa la copil, schimba-l, culca-l.daca vreea, mai mult a stat cu musafirii in living, tati a stat numai afara in curte la gratar si noi am intretinut musafirii. Apoi program, artistic cu mariuca, baita, papat, nani..reluat ordinea .si pus totul la locul lui prin bucatarie si m-am culcat pe la 11. Apoi MAria a zis ca dorm prea lmult si pe la 2 m-a treizt si a papat, apoi la 3.30 und emi-a "servit" un megakk, schimbat, papat si povesti vreo 30 min ca nu vroia s amai doarma si uite cum mi-a sarit mie somnul si stau pe net la ora asta.

Referitor la nas infundat fara mucisori, noi i-am luat Karvol si punem cateva picaturi din capsula seara intr-o farfurie cu apa care sta pe calorifer si este mult mai bine cu nasul fetita.

Mariuca mea nu face kk in fiecare zi, face la 2-3 zile si atunci umple vreo 2-3 scutece. KK este normal, consistenta si culoare. Are saracuta la gaze parca-i motoreta si se aud intestinele care fac scandal ff tare...oare -i normal sa-i huruie asa burtica?

Sapt asta trebuie sa facem vaccinul..am vazut ca difera ff mult pretul la Infanrix Hexa..chiar si 50 ron diferenta de pret intre farmaciile Dona si Sensiblu..
Aaa.si vaccinul Mariei cel facut in spital abia acum a spart si i s-a facut cojita, mi se pare ca este cam tarziu..hmm o sa vb cu medicul.

M-am intins ca o placinta, va pup si va dortesc o saptamana linistita si plina de bucurii de la copilasi
Merg sa citesc din urma ca am de recuperat la greu..

Mergi la inceput