Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

bikmaria, chiar mi-aduc aminte ca am stat pana tarziu in noapte pe forum in vinerea aia. Si nu avea cine sa ne deschida capitol nou, voiam sa o chemam pe Sim din spital . O sa-mi fac timp si o sa recitesc capitolele alea. Multumesc ca mi-ai adus aminte
Acum tin in brate o printesa de 5.8 kg - am cantarit-o aseara. La nastere a avut 2.88 kg, acum, la 3 luni are 5.8 !!! Grasunica mamii A facut si gropite in genunchi de la grasime, ce simpatica e ! Joi seara mergem la pediatru pentru control, vedem atunci si cat a luat in lungime si care e cantarul oficial

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Luy, e atat de frumoasa pitica ta, ca m-am indragostit de ea. Lui Rares nu i-am aratat-o ca sigur se indragostea si el, si ma pomeneam ca ma trimite sa o petesc.
Atat de frumosi sunt toti bebelushii si toate bebelushele, dar asta s-a zis deja de 1000 de ori. Insa e foarte adevarat, niste bebei desavarsiti.

Diwana si pitic Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

hehehe, prisi, tenesii i-am luat ieri de la Gima si pt ca nu aveam cum sa-i probez acolo, am luat si eu la nimereala. Si aseara radeam cu tati, i-am pus peste pijama si tot mari erau
Azi i-am mai luat niste pantofiori de la Z, ca vreau sa n-o las desculta cand o s-o imbrac cu rochita aia mov de la Debenhams. Dar si astia sunt mari. Asta e, are glezna fina fata mamii

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Luy, sa va traiasca ochioasa, ca tare scumpica e!

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Multumim si noi de urari! La MULTI ANI celorlalti sarbatoriti ai zilei! Ne pregatim de vaccinul de manie, de care speram sa scapam cu bine, fara febra si dureri mari.
La proba cantarului raportam si noi 5.050 kg.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Am vazut si eu poze de copii frumosi: Cristian-Cecilia, Maria-Luy, Rares-Diwana, Stefania-Andrrutzza, Miruna-Prisi. Niste scumpi toti, unul si unul! papanashii si dulcetzicile noastre
Rox, imi pare rau ca esti necajita... Sa stii ca si eu sunt, am facut-o sa verse rau, in jet cand i-am curatat limba. Imi vine sa plang, frumos cadoua i-am facut de ziua ei!!! Pe chestia asta nici ca i-o mai curat, o las asa biata fetita...
Eu nu cred ca va lua Andrei nimic, nu stiu de ce, e doar asa, un feeling. Iar cu problema ta, iti tin pumnii stransi sa nu fie cazul de operatie. Imi imaginez ca iti e groaza de asa ceva...offf, greu e sa fii femeie!
Alinus, nu stiu daca ti-au raspuns fetele in legatura cu uleiul de masaj, fiindca n-am apucat sa citesc din urma. Oricum iti spun ca el contine ulei de migdale dulci, ulei de fenicul si chimen.
Luy, m-a costat putin. Cred ca 100 mii globul (aici depindea si de ce alegeai, ca erau diferite ca model si dimensiuni find unicat) si vreo 50 inscriptionarea. Cam asa... daca astepti pana maine, cand merge sotul sa-i cumpere si Mariei glob, iti spun exact.

Mergi la inceput

Si, ca tot este azi aniversare, am pus si eu cateva poze noi, aici:

www.flickr.com/photos/12251753@N08/" target="_blank">MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ntz ntz ntz, iara blitzu???
in rest, nimic de zis, frumoasa si dolofanica Maria! iar Tudor un gentleman ;-)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Tomasa, ce frumos o tine Tudor pe Maria! Asa mi-ar placea si mie sa am un baietel si o fetita!

Diwana si pitic Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Tomasa, e o dulceataaaaaa! E grasutza si dragutza si iti vine sa o papi toata! Sa va traiasca minunile!

Tinem pumnii pentru vaccinul de maine, sa scapati fara febra.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)

Mergi la inceput