Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 16
cecilia L spune:
Tomasa, frumoasa Maria, iar Tudor o tine tare frumos in brate,Maria parca a mai crescut de cand ne-am vazut in parc.
Noi am adormit la tati in brate, s-a bucurat cand a venit tati incat a obosit gangurind si certand-ul. Acum asteptam sa se trezeasca sa-i facem baita. Se pare ca o sa mut baita de la 9 la 10, a devenit obicei sa adormim inainte de baiata.Are o pozitie de somn in scoica... imi vine sa-l ''pap'',,,,,am facut poza, o pun imediat.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
http://community.webshots.com/album/561560588jQEkXD?start=0
betty78 spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Teo, tu ziceai ca ii iei lui Mihnea haine de 3 luni? Stai linistita, eu ii iau de 6, iar de cateva zile am constatat ca body-urile de 6 luni de la Z ii raman mici. Mai merg vreo 2 saptamani si gata. Trebuie sa imi fac timp sa ma duc la shopping
Sim, mami deStefan (25.08.2007)
si eu am luat o groaza de lucruri de 6-9 luni
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007pozele noastre
asa creste bebe Mario
cecilia L spune:
gata, am pus 2 poze proaspete,.........nu mai am baterii la aparatul
foto
http://community.webshots.com/album/561560588jQEkXD?start=12
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
http://community.webshots.com/album/561560588jQEkXD?start=0
Roxana_G spune:
Prisi, acum nu am gasit mai nimic la Debenhams, adica aveau, insa nu de 6-9 luni. Cred ca mi-ai mai zis si atunci, poate tu sau poate Luy, si eu am zis ca nu am probleme sa il imbrac in alb. Insa azi iar nu era decat un set de 6-9 luni si le-am luat repejor.
Ana, super haios catelul, il stiu, i l-am luat cadou nepotului meu cand era mai mic. Sau s-ar putea sa il confund, ca parca al lui nu avea snur, era un fel de hopa mitica. Ia sa caut si eu, avem pe aici o steluta muzicala de la chicco, a fost a Alexandrei, si acum cand am pregatit-o pentru Andrei a luat-o si a ascuns-o.
Copiii mei m-au capiat azi, Andrei pica de somn si nu adormea, mare taraboi a facut, degeaba il plimbam in brate. A venit ora de masa si nu aveam bibe, pana sa le fac a urlat ca toate cele. Am lasat fata in cada pana sa urc cu bibe si evident cum a auzit ca sunt ca bebe sa ii dau sa manance, s-a decis ca nu mai sta in cada (ea care sta de regula si juma de ora). M-au luat toti nervii, si l-am chemat pe taica-sau sa o stearga si sa o usuce la par. Si tot eu m-am ales cu scandal de la el, ca stie el ca nu a facut intentionat. Siguuuuur ca da.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
prisi spune:
gataaaa, facut baita, papat acum doarme mititica sa pot si eu sa ma messuiesc linistita cu fetele
Tomasa ce copii frumosi ai si ce dolofanica e Maria 
Rox Mirunei ii vin bine acum de 3-6 luni chiar sunt un pic maricele, dar voi sunteti mai mari si mai bine facuti ![]()
uite gandacul asa am putut sa o prind , e tare cand se chinuie sa se prinda de picioare
Sabinule sa nu ma certi , am gasit cum sa scot blitul dar se vad in ceata rau
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
Roxana_G spune:
Ali, stiu ca nu e bine pe fuga, insa nu am ce face. Stiu ca ii coc demult sotului sa il las cu ambii copii, insa acum bolnav nu ma lasa inima. Si pe mama nu o puteam lasa cu ei, ca de fapt pentru ea am vrut mai mult sa merg, sa ii iau ceva pentru ziua ei. Probabil ma voi infiinta iar cu plicul cu bani si sa o las sa isi caute singura. La chestia cu boala nu ma gandisem, cum ca ar putea fi ceea ce a avut Alex. Nu e exclus, sotul meu ia usor de la ea, eu nu prea iau de la nimeni, exceptia facand sarcina cand am facut toate virozele de gradinita. Oricum nu Alex e grija mea, ca ea are contact cu mult mai multe boli la gradi, de bebe ma tem.
Diwana, ce devreme a vorbit Rares. Si Andrei a scos sunete de pe la 6 saptamani, dar chestii mai pasnice. De vreo saptamana abia sunt aceste monologuri. Ai grija cu caruselul prins in pat sa nu ii cada in cap. Acum nu e problema, insa in vreo luna o sa poata sa le apuce sau sa incerce sa traga de suport. Eu stiu din experienta, ca Alex la 6 luni a facut praf caruselul, bine ca nu si-a scos ochii.
Cecilia, cred si eu ca esti mandra. E un dulce. La noi Alex asculta melodiile de la Annisia...chiar acum asta se aude.
Luy, si Andrei doarme in supermarket daca pun scoica pe cos. Vineri insa s-a trezit, dar nu a zis nici pas, era fericit sa se uite la rafturi. O fi risipitor si mare cumparator ca sora-sa si maica-sa. ![]()
Va rog mai dati-mi si mie link la contul de flickr ca parola o stiu eu.
Tomasa, mititica, cred ca si eu ca deranjat-o chestia aia pe limba. Dar e asa important sa o cureti? Mie mi-au zis sa il las in pace pe baiat, desi el are limbuta albicioasa. Nu stiu ce sa mai zic. La voi e si mai ciudat, ca doar nu papa la biberon. Nu iti mai spun ca ai copii frumosi, ca o stii si tu. M-am topit toata, bombonica roz imi aminteste de Alex. Iar in poza cu amandoi m-au terminat de dragalasi ce sunt. Si Alex il cere pe Andrei in brate si il vrea cu fata la el, il dau dar il sustin eu. Insa asa nu ma gandisem sa il asez ca sa ii pozez, super idee.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Cecilia, ce dulce doarme Cristi! Alex intreba indignata cine are bebe ca al nostru.
Rox ,
Poze
andrruzza spune:
Ana, cecilia, roxana, danielle, tomasa, prisi, luy, thx! 
cecilia, in ultima poza este Rares! La casa de la Campulung Muscel, e sef de santier acolo![]()
rox, nu-i racoare la noi, 20-21 grade. In pozele unde-i Stefania imbracata ne pregateam de plecare sau ne intorceam, nu sta in puloveras in casa![]()
mami de
Rares Andrei (10.03.2005) si
Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Roxana_G spune:
Andruzza, eu ma gandeam ca eu tin prea cald in casa. La noi se moare de cald si in maieu. Insa am probleme cu reglajul centralei si or dardaim or facem sauna.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Prisi, e haioasa foooc. Si ce mobila e. Pai grasul meu nu cred ca ar putea sa ridice picioarele de burtica. ![]()
Diwana, am vazut pozele cu scumpicul tau pe mail. Ce haios doarme.
Rox ,
Poze