Strumfi de iulie-august 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Gabi,am tras cu ochiul la fetele de la iasi care te-au sarbatorit ieri dar cum ieri nu am citit am zis ca e bine si azi.
Sa-ti zic iar ca e tare frumos Tudor al tau? Poti sa mai faci baieti ca-i faci frumosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Repede Repede si eu!

In primul rand, mii de scuze si un mare
La Multi Ani pentru Gabi, mama de 3 iezi. Si am vorbit dar birthday alertul asta nu stiu ce are de nu trimite instiintarile cand trebuie, in plus nu te-ai declarat nici pe septoct nici pe iulaug cu data de nastere! Sa le spun fetelor cati ani sa te invidieze pentru situatia de a fi mama tanara si cu 3 copiii? Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de baieti si poate unul o sa ramana si cu tine, soacra cu 3 nurori! Si multa sanatate lui Bogdan, cred ca vor copiii astia sa ne albeasca inainte de vreme!

In al doilea rand, felicitari Anto pentru permis! Acum sa iei permisul si bafta la condus! Citesc din urma si revin!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

La Multi Ani, Gabi!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de ce trei muschetari. Tot ce-ti doresti si multe cadouri frumoase.

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Gabi, La multi ani !

Am facut "eroarea" sa ma uit in albumul tau cu poze de la bucatarie si mi-a lasat gura apa la toate minunatiile de acolo, mai ales la tarta cu crema de lamaie, la diplomat si la tortul cu 3 feluri de ciocolata . Esti tare ca poti avea grija si de copii si sa si gatesti asemenea deserturi.
Noroc ca sunt cu tortul langa mine, ca altfel nu stiu ce faceam...

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Va multumesc tare mult fetelor !
Nonna ,de care baiat spui tu ca e frumos ? Sigur de Tudor ?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Dana, la referendum s-a votat daca se introduce votul uninominal adica votezi o persoana nu o lista! Eu nu am fost nu am avut cum dar cred ca nu se valideaza forumul! Oricum prezenta la urne a fost dezastruoasa, daca nu am fost eu .
Si 1.73 si 63 de kile de nasol de tot, la colt si sa iti fie rusine! Auzi la ea, eu la 1.64 si 70 de kile ce sa mai zic. Nu as fi foarte grasa dar am facut un colac sub tzatza si stiu cat de greu e de dat jos, m-am luptat cu el si dupa cealalata sarcina si inca nu disparuse! Dar eu ma simt frumoasa, nu ma dau pe 1000 de slabaturi .

Simo, in araba sa ii citesti coranul Baga niste gimnastica, o sa filmez sedinta de 5-10 minute si ti-o trimit, sigur va fi incantat Matei, in plus sunt si cateva la care Dodo lesina de ras cum ar fi atarnatul tinut de picioare si de maini. Alea sunt bomboanele de pe coliva

Eu in scoica il tin frecvent si in casa, de fapt are 3 locatii in afara de pat, in scoica, in carucior si in leagan. Le invart de imi vine rau doar ca sa taca. Azi bona calca si e foarte fericit ca l-a luat pe un picior si cu mainile pe masa de calcat. Sta ca la bar, pacat ca nu am aparatul ca sa ii fac poze. De cand am inceput gimnastica e mai batos, se impinge in picioare, isi ridica singur capul de jos si apoi corpul in echer cu picioarele si ar vrea doar in fund si nu sprijinit in perne si direct in fund!

Luna, daca vrea orez si ii merge bine nu te mai gandi la altele. Restul le vei rezolva. Dodo a fost la a 3 -a zi de cereale de orez, nu as putea sa zic ca se omoara dupa ele. Astept pana sambata cand o sa ii bag piureul de legume sa vedem. Fructele sigur le va primi cu placere!

Gabi, sa te duci cu copilul la doctorita aia de zicea ca nu stiu ce are Bogdan ca nu deschide pumnii si sa ii arati pozele cu "violatorul", banuiesc ca la pozitia asta sunteti sau deja a inceput sa mearga?

Anto, bafta multa in continuare cu bibe. Stiu cum e cu slalomul intre copiii si se pare ca amandoi vor mama nu surogati! Cresc ei mari si ne uita

Fug sa alaptez pruncul ca face gura!

Dar nu in ultimul rand, multumiri tuturor fetelor care ne-au votat si ne vor vota! Nu conteaza rezultatul, sunt fericita ca ne sustinem in actiuni de genul asta!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Neata, chiar daca e pranz!

A, si eu o intrebare, daca nu e prea cu suparare...la voi cum este cu ciclul? V-a venit in perioada alaptarii?
Am mai citit o data pe aici de cineva careia i-a venit..dar atat
Si as vrea sa stiu, e normal sa vina? Sau sa fie neregulat? Ca mi-a mi-a venit de 3 ori, dar neregulat total... Cam cand ar trebui sa se stabilizeze? Intreb, ca sa stiu sa urmaresc problema...

Mentionez ca alaptez exclusiv, inca nu am inceput diversificarea, nici formula nu ii dau..
Merci anticipat

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Gabi, La multi ani!!! Urarea vine cu intarziere, dar e din suflet. Si e dezinteresata. (Un pic de tort mai ai? )
Luna, sper sa-i fie tot mai bine lui Adelise.
Monica, 7 kile la 4 luni mi se pare foarte ok, cam spre greutatea asta tinde si Minunea. Ea s-a nascut cu 3.300 si pediatrul ne-a dat ca "tinta" de atins la 4 luni un 6.600.
Anto, felicitari pentru carnet. Sa-mi fac si eu curaj, ca tine?

Lia si Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

gabi, la multi ani, sa fii fericita si numai bucurii de la iezi!

anto, felicitari pentru permis!
referitor la "in ultimele doua zile Sonia a baut lapte muls din biberon, 60-90 ml, nu a vrut mai mult. A baut cat sa nu-i mai fie foame, dar eu sper ca asta sa fie doar un prim pas.", si alma cand i s-a dat cu bibe, nu sugea mai mult de 60 ml.

iar ref la "Si ca sa nu ne culcam pe laurii gloriei de doua nopti nu mai vrea sa doarma decat in brate la verticala, ne-a terminat.", la noi asa e de cand s-a nascut. numai verticala, numai in plimbare. la orizontala numai cu suzeta si dupa un repertoriu de tipat. si am mai spus, in pat singura a adormit de 3 ori in 3 luni. sper sa fie numai o faza la soniuta, ca stiu cum e.

monicabo, mie nu mi-a venit inca.

referitor la greutate, in primele 4 luni greutatea trebuie sa se dubleze.

EDITEZ ca sa si sa va dau curaj, ca eu numai cu asta am reusit sa supravietuiesc. dar sper sa se termine mai repede "faza"asta cu nemancat si nedormit, ca nu mai am mult si plec in lume! eu credeam ca la 3 luni scap de colici, nu ca apar cu o si mai mare amploare!

asa ca anto, luna, pup tot bebeii bolnaviori si pup mamicile care au batai de cap.

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

La multi ani Gabi

Luna ma bucur ca ati iesit la liman cu refluxul.

Anto felicitari pt permis si sper sa-i creasca Soniei apetitul pt laptic la sticluta si mai mult. Noi seara nu avem asa multe probleme cu adormitul, adoarme singura de cele mai multe ori. La noi e cu "cantec" ziua, asa cum zici tu ca la san doarme dar in patut incepe sa planga. Eu ma aplec peste pat cu ea cat mai aproape de mine si cand o asez pe saltea si vad ca se pregatestesa planga ii pun dosul palmei la gurita si ea apuca un deget (ca pe un substitut al sanului ...)si in cateva secunde adoarme. Nu tine de fiecare data trucul dar de cele mai multe ori da rezultate.

Sophie nu se intoarce pe burtica dar circula prin tot patul rostogolindu-se de pe spate pe stanga pe dreapta, ridicand din picioruse si fundulet. De fiecare data o gasesc tot altundeva, ba la un capat ba la altul, ba cu capusorul unde o lasasem cu piciorusele.....e foarte activa si atenta la tot ce misca. Mai nou sufla in tzatza. O fi o aluzie ca am sanii prea mici!?!?
Mesteca in gol de cateva saptamani dar o las sa se antreneze pt sfarsiul lui ianuarie cand o sa guste si altceva decat laptic.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput