Strumfi de iulie-august 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 8
aylin_tarcan spune:
amethyst, referitor la scoica, alma nu sta cuminte in scoica cand sunt singura cu ea in masina, tipa de rupe pamantul, la semafoare su cand stam pe loc. de aia imi e si frica sa merg singura cu ea cu masina. daca mai e cineva cu ea in spate, ma aventurez. altfel...am patit-o o data rau de tot si asa de tare m-a marcat experienta, ca nu mai merg singura cu ea.
ieri insa am fost la dambovicioara si a fost cuminte tot drumul, cu mici exceptii cand a trebuit sa o iau in brate. in bucuresti e insa alta treaba.
mai vroiam sa intreb cum a luat in greutate, ca nu am inteles prea bine. are totusi o greutate considerabila. de ce atata stres? eu as zice sa insisti cu sanul. mie nici nu mi-a dat prin cap sa renunt. desi pediatra (la care o sa renunt) a zis sa ii dau lapte praf si daca nu plange dupa masa respectiva, tecem pe lapte praf. eu ma muncesc cu tzoancele, desi, repet, a luat prost in greutate.
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
liadorian spune:
Aylin, Amethyst,
! Si noi ne-am facut trezirile de noapte din ora in ora dar, spre marea mea surpriza, cred ca m-am obisnuit asa si nu ma mai doboara viata asta de vampir nocturn. Creste ea fata si pun pariu ca o sa doarma tun, ca si taica-su. Cel putin somnul de amiaza sigur si-l vor face impreuna, sa am eu timp de forumeala! ![]()
Eu trepidez pe aici de una singura tocmai fiindca am primit de luni vesti bune: o prietena care a nascut de curand un baietel ne-a dat unda verde la vizite! O sa tin un bebe mic in brate, de-abia astept!! Nu mai am stare sa se trezeasca Miru s-o duc in vizita la tanarul Andrei! Mi-e tare draga fata asta care tocmai a nascut si n-am mai vazut-o de ceva vreme, asa incat...
Lia si
Miruna Demetra
Amethyst spune:
aylin, ea are acum 6.100 de la 3.100 si are 4 luni si ceva (68cm). A luat in greutate bine in primele 3 luni dar in ultima foarte prost, 400gr si am zis ca i se schimbase total comportamentul iar astea s-au rezolvat cu formula. Si mie imi pare rau ca a trebuit sa apelez la aceasta solutie dar am mentionat ca trec printr-o perioada extrem de stresanta (din alte motive) si asa am considerat ca e bine sa fac pentru ca ea dadea semne clare de saptamani ca nu se satura- eu ziceam ca din cauza oboselii mele si a stresului emotional mi-a scazut productia pentru ca ea nu mai vroia sa suga inainte sa ajungem la biberon. Dar sunt hotarata sa revin la alaptat. Ieri parca a stat un pic mai mult la san si asta noapte i-am dat de doua ori.
"Exista o infinitate de moduri prin care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."
liadorian spune:
Ia sa laud si eu un pic Minunea, fetelor! De fiecare data cand s-a putut m-am plans de ea, dar cu laudele, mai subtirel... Deci: Minunea apuca acum jucariile foarte viguros si le smotoceste de numa, aduna tot ce-i pe langa ea, la o lungime de brat (de-al ei) si-ar duce tot in gura, daca se poate. Face abdomene cat e ziua de lunga, cu capushorul ridicat asa, la vreo 30-40 de grade, de parca ar vrea sa se ridice in funduletz. Avem conversatii teribile amandoua, cu tot felul de vocalize din partea ei. Plus ca se joaca frumos cu noi, rade in hohote cand ii zambesti sau cand o gadili. Ce mai, e un copil tare dulce!
Gata, am golit sacul. Luna viitoare vin cu noutati!![]()
Lia si
Miruna Demetra
Luna1 spune:
Hello!
Buna dimineatza vad ca v-ati trezit cu chef de vorba. Si eu la fel.
Ametyst eu vechile hainute le stochez langa patutul fetei si cand vine mama i le dau ei sa le duca la bebei in Romania. Nu ca aici nu as gasi unul amarat dar unul care cu adevarat sa aiba nevoie mai greu. Si fiindca hainutele care i-au ramas deja mici sunt de vara i-am zis mamei sa astepte pana prin mai iunie si sa caute un bebe la nevoie pe care sa-l imbrac mereu cu lucrurile ei care ii raman mici.
In scoica eu o tin mereu cand conduc, conduc zilnic singura cu ea si n-am ce face, cand e fiu-miu acasa dupa-masa am noroc cu el ca sta in spate si face nebunii pt ea si ea rade deci e ok, insa singura mi-a tipat si 20 min si n-am ce face asta e. De vreo doua ori doar am scos-o si eu din scoica sa-i dau sa manance caci nu puteam opri si sotul conducea, o data mergeam la spital si aveam programare la ora fixa si o data sa-l luam pe Cosmin de la scoala si clar nu puteam intarzia. Dar incerc sa nu o fac caci e tare periculos.
Simo sunt ametita de somn, imi faci si mie o cafea d'aia buna?
Karli unde esti? Ce face Ade?
Jadi si Gabi sanatate multa la prunci.
Adelise este mai bine, insa daca nu ii pun orez in lapte o data vomita tot.
Incerc macar o data sau de doua ori pe zi sa-i dau fara orez mai ales ca stiu ca e posibil sa o constipe si plus mi-e frica sa nu o ingras prea tare.
Va pup ma duc sa mai pun ceva pozici si va arat.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
Nonna76 spune:
Am ajuns si noi de la vaccin.Ne-am si cintarit-are 7kg la 4 luni si o saptamina.E bine zic eu.
Astazi sunt cu amindoi strumfii acasa ca se fac reparatii la gradi dar Vlad e baiat mare si se joaca cu un lego cumparat ieri.
Gabi pentru ieri. Abia acum am vazut ca a fost ziua ta.
Multa sanatate,bucurii si sa te bucuri de baietii tai frumosi(de toti 4).
Jadi ,multa sanatate puilor.
karligutza spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Si Matei e hiperactiv si trebuie mereu intretinut si distrat plus ca nu merge prea mult acelasi, lucru, mereu trebuie ceva nou care sa-i trezesca interesul [...]
Azi am incercat un lucru nou: l-am culcat cu fata in jos(neaparat supravegheat ca se foieste prin somn si mai ramane cu nasul in perna si trebuie intors cu capul intr-o parte), si vad ca -ptiu ptiu- doarme de o ora jumate, el care maaaxim o ora dormea. Nici nu stiu ce sa fac cu atata timp liber si iaca bantui forumul
Simomami de Matei Hisham
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
Simo si Matei? Si Adeluta! numa' ca eu ma stramb la ea si fac in tot felul si bineinteles ca pe ea o apuca rasul. Mai obisnuieste sa se joace cu hainutele ei, le trage pana in cap si le baga in gura, manutele nu mai zic, plus ca daca ii dau si mana mea, tot la gura o duce! mai are momente cand isi contempla minunatele ei manute si le tot invarte si suceste si se trage de degetele si atunci sunt si eu mai activa prin casa ca se joaca ea cu ceva ce nu pierde. Ca daca ii dau jucarii si le scapa din maini plange sa i le dau inapoi. Mai nou cand o tin in brate in fundulet se agata de picioare si isi trage strampii (o fi vrand sa desprinda modelul de pe ei
; poate nu-i place modelul, nush
; mofturoasa de mica; stai sa vezi ce mode imi face ea mai incolo
)Luna, Lavinia sunt pe aici... multumesc de intrebarea cautatoare... nu ma vedeti? sunt pe-aiciiiiiii!

Sanatate la toti bebelusii! am tot citit si citesc de bebelusii raciti... cred ca e foarte greu sa ai grija de un bebe bolnavior... ma uit cat de greu e sa ii intri in voie unuia sanatos dar sa mai fie si racit; or ii curg mucii, or tuseste, or nu poate suge, or cine stie ce-l mai doare... nu stiu cum suporta micutii... of! speram sa treaca cat mai repede epidemia asta ca am auzit muuuuuuuuulti copii si nu numai ca sunt 'virusati'... si la noi probleme din colectia "Cine a mai racit?".... sotul a racit cam de joi-vineri, insa deocamdata noi doua nu dam semne ca am luat ceva si sper sa nu fie cazul nici de acum incolo pt.ca lui aproape ca i-a trecut. S-a tratat intensiv cu paracetamol sinus, vitamine si minerale, ceai cu lamaie muuuuuuuulta si bineinteles bai fierbinti si caldurica in paturica
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
Intre cineva de un TOP 10.
iata ce au vorbit si fetele pe forum la subiectul dedicat concursului...
Ultimele 2 posturi din pagina - Androix si desprecopii -
karligutza
sunt mamica Adelutei 
gabiarama spune:
Nonna , multumesc .Ai tras cu ochiul ![]()
Asa , si daca dimineata nu aveam emoticon cu tort acum am poza ![]()
Iaca tort .Cine doreste ?
Am uitat sa imi laud iedutzul
Poze
Antoanela23 spune:
Buna dimineata si de la noi,
I'm back
!
Sa raportam evenimentele ultimelor zile:
- in primul rand am luat examenul de conducere
, acuma sunt
cu acte in regula... vorba vine ca inca nu am ajuns la primarie sa-mi fac carnetul, dar important e ca am scapat de examen. Din afara nu pare mare lucru dar pt mine este, avand in vedere ca stau cu masina in fata casei de 7 ani, ca am ajuns la venerabila varsta de 37 de ani (ca tot vorbeatti de mamici "tinere" mai de mult) pana am reusit sa fac pasul si ca sunt anti-talent total si nici nu ma omor dupa aceasta activitate. Cred ca daca nu erau copiii stateam bine-mersi forever fara permis.
Nu pot sa va descriu stresul pe care l-am resimtit in ultima saptamana, pe de o parte treaba cu examenul, pe de alta greva biberonului pe care o practica junioara, efectiv mi-era rau de la stomac in fiecare dimineata. In fine, bine ca a trecut.
- in ultimele doua zile Sonia a baut lapte muls din biberon, 60-90 ml, nu a vrut mai mult. A baut cat sa nu-i mai fie foame, dar eu sper ca asta sa fie doar un prim pas.
Si ca sa nu ne culcam pe laurii gloriei de doua nopti nu mai vrea sa doarma decat in brate la verticala, ne-a terminat. Sambata spre duminica ambii copii s-au sculat/nu au dormit toata noaptea, cand il linisteam pe unul incepea celalalt. Pana la urma ea a adormit cu noi in pat pe la 5 dimineata. Nu stiu ce se intampla, sper (din nou) ca e doar o faza trecatoare. Azi-noapte iar a inceput circul, adoarme lemn la san sau in brate, cand ajunge in pat incepe sa urle. Dupa cateva ore de genul asta, inspre 3 dimneata am lasat-o sa planga un pic mai mult asa ca dupa ce am luat-o in brate s-o calmam a mai racnit vreo 10 minute. Apoi a supt un pic, a adormit si doarme si acum... si uite cum orarul ei de masa a zburat pe geam.
Ma opresc acum ca daca iar incep sa ma vait scriu 5 pagini.
Lunitzo, imi pare rau ca aveti probleme cu refluxul, bafta sa treaca repede. Ce lapte ii dai acum?
Jadi, multa sanatate baietilor, tare urat v-ati captusit, of.
Amthyst, bine ai venit.
Va pup pe toate, ma duc sa mai citesc din urma,
Ma duc sa mai citesc din urma,
Anto, mamica de
Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">
Victor (8 octombrie 2005)

mami de