FIV 149

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Dany te -ic dulce, nu mai fi trista. Data viitoare o sa fie cu noroc. Pana at cautati sa inzdraveniti gigeii pt ca , conteaza f mult calitatea lor la obtinerea unor embrioni buni. Dc ai nevoie de un sfat stii unde ma gesesti.
Te pupic inca odata

Miki
La anul pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiramy spune:

Lachi Mi-ai dat aripi.Si embrionii tai aveau fragmentatii si totusi ai reusit.Si ai mei au avut, si am crezut ca nu e posibil sa reusesc daca sunt fragmentati, dar acum mai am o farama de speranta.Sa-ti traiasca comorile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Multumesc fetelor pentru gandurile voastre bune! Eu acum nu o sa cad ca data trecuta... insa un pic greu tot imi va fi! Pt. ca m-am pregatit psihic 6 luni sa fiu in forma maxima...sa dau tot ce e mai bun din mine...nu mai conteaza ca a fost totul OK pana acum! Mie dna dr. Cocei mi-a aratat cei 3 embrioni pe monitor...si mi-a explicat ce s-a intamplat cu ei! Cel de 8 celule a avut o tentativa usoara dar a murit si el repede! Stau sa ma gandesc acum ca mai bine asa...decat sa-mi mai fi facut inca 10-14 zile sperante! Cea mai grea a fost asteptarea...de peste 3 ore... si dintr-o data parca-ti cade cerul in cap...si cand zici ca esti pregatita si pt. un astfel de raspuns...e...in fapt e mai greu!
Acum m-am calmat!
Un sfat as da celor care au pb. cu partea masculina( Oligospermie severa si azoospermie) ! Daca sperma nu e de calitate...asa cum a zis si miki-miki nici embrionii nu ies de prea mare calitate...asa ca nu are rost o congelare... se pun cei mai buni proaspeti si nu se mai congeleaza nimic...caci sunt 90% sanse sa nu mai ramana nimic!Asta este... mergem mai departe!Poate anul urmator va fi mai bine!Doare caci acum mai mult decat oricand eram pregatita sa devin mamica!acum 6 luni nu!Eram f. tematoare si...si...!! Dar...mai am timp sa ma perfectionez!!!
O sa mai intru... nu stiu cat o sa scriu... dar de citit nu ma pot lasa...e viata mea...primul lucru cand vin acasa acesta este... imi sunteti dragi toate...
O sa intru sa felicit fetele care TREBUIE sa vina cu o veste super buna!Se stiu ele care!!
pupici
dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryana_79 spune:

buna fetelor.ma numesc Raluca.as dorii sa vb si eu cu voi,pt ca si eu sunt intr-o situatie similara voua.Urmeaza sa fac FIV la medlife cu dr Predoi.va rog din suflet sa ma contactati :www.raluca.leca@yahoo.com" target="_blank">www.raluca.leca@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Danyalo

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Dany imi pare rau....
Sper sa gasesti puterea de a o lua de la capat in cel mai scurt timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Danyalo stiu ce inseamna esecul ,ma bucur ca esti optimista
Cristal mult noroc maine la et.

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Puiramy, ai facut rost de gravibinon? Tu parca erai la dr Dracea, nu? Nu ti-a recomandat pregnyl in loc de gravibinonul care nu se mai gaseste? Sun-o si intreab-o, ca recomanda si pregnyl din cate stiu eu.
Cristal bafta multa maine si eu zic sa-i pui pe toti.
Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Puiramy nu faptul ca sunt fragmentati e cauza esecului. La primul fiv nici unul nu era fragmentat si totusi nu am reusit.
Bafta multa tuturor fetelor mele dragi!

Lachi mamica deKarina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Bryana, iti recomand sa intri pe www . bebelusultau . ro (legat). Acolo sunt mai multe fete care fac FIV la Medlife (inclusiv eu). De regula, pe aceste forumuri se scrie la comun, ca sa ma exprim asa, astfel incat si celalalte fete sa fie partase la experienta ta (si invers). Eu, momentan, am inceput inhibarea (Dipherelin in Z21). Tu cand incepi?

Restul fetelor, v-am mai zis, voi ma depasiti, asa ca va evit. Pupici si bafta.

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput