FIV 149

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Lachi, ti-am vazut fetitele, sunt tare dragalase, sa va traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Fetelor, a primit vreuna dintre voi inhibare cu marvelon 2 luni? As mai vrea sa mai stiu si care a fost schema de tratament in continuare, si in plus daca au mai fost si reusite cu schema asta. Vreau cam multe nu? Sunt cam sceptica si speriata si va rog daca ma puteti ajuta.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Fetele , am intrat la raportul de seara , azi aveam estradiol 4593 , foliculi multi (~30) si babani , vineri fac punctia , in seara asta la ora 22 fac pregnylul , mai fac in continuare cetrotide , adica in seara asta am facut unul si mai fac maine seara . De hiperstimulare nu am scapat , mi-a dat sa imi cumpar albumina , de vineri o sa fac perfuzii .... vai de capul meu si de ovarele mele , mi-e o frica de nu va spun , sunt foarte speriata , mai ales ca acu trebuie sa fac pregnylul care s-ar putea sa imi accentueze hiperstimularea .
Fetele care au mai facut hiperstimuare , va rog spune-ti si mie la ce sa ma astept , la ce semn ar trebui sa ma alarmez ? Dr mi-a interzis sa mai parasesc Bucurestiul.
Dany , imi pare foarte rau ..... trebuie sa lupti in continuare , asta ne este dat noua , sa ne chinuim.
Avalon , stai foarte bine , bafta in continuare !
Cristal , sa-ti iei toti pui acasa maine , iti doresc noroc sa traiasca cu toti , bafta multa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Lachi,
Felicitari! Abia acum ti-am vazut si eu minunatiile de fetite! Sa iti traiasca si sa te bucuri de ele!
PITICUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heleny spune:

Draga lauravoinicu,
cam asa am avut si eu estradiol peste 4300 si 37 foliculi inainte de punctie. Ovarele au crescut mult cam 13-14 cm/6cm. Trebuie sa nu te panichezi sa bei 3 litri de apa pe zi, daca ti se umfla burta si simti ca pocneste( senzatie de balonare , gaze) poti sa incerci SAB SIMPLEX cate crezi ca ai nevoie si metoclopamid. Albumina vei face cat va spune doctorul , eu am facut cam 2 flacoane*5 zile. Ecografii si analize estradiol la doua zile ca sa urmareasca cresterea ovarelor. Antibioticul de dupa punctie trebuie neaparat facut - eu am facut vreo 5 zile de perfuzii cu cefalosporina. Mie mi-a trecut cam in a 5 zi de la embriotrasfer. Eu n-am avut dureri extraordinare dar imi simteam ovarele marite. Doctorul imi spunea ca daca incep durerile sa il anunt instantaneu.
Bafta multa.
Heleny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

DANYALO, imi pare rau!

Cellu 32+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

CRISTAL, multa bafta, sa-ti iei puiutii acasa!
DREAM,
LAURA, asa cum a spus si HELENY, simptomele de hiperstimulare sunt de balonare progresiva, respiri greu, nu poti stranuta. Dureri de ovare. Ai grija si anunta dr.-ul daca nu te simti bine. Multa bafta!
PS ce ai mai facut cu ureaplasma?

Bafta fetelor in focuri! Va asteptam sa ne dati vesti ca aveti BB-ii in burtici!

Cellu 32+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Dany, imi pare tare rau, stiu ca iti pusesei sperante in embrionasi, mai ales ca imi aduc bine aminte ca la ET Cocei a luat decizia sa-ti congeleze cei mai buni embrioni... Asta e situatia la noi cu oligo, nu prea avem sanse cu congelati... Dar ai vazut ca-ti faceai probleme degeaba cu ovulatia? Sunt convinsa ca la urmatorul tratament vei obtine suficiente ovocite si te rog sa te impui putin in fata doctorilor si sa ceri sa-ti introduca ce e mai bun atunci pe loc iar daca mai ramane ceva sa congelezi. Te pupic

Lachi, o surpriza placuta ne-ai facut! Ai niste fetite haioase-foc, sa va traiasca! Iar faza cu fragmentarea si pe mine sa stii ca ma 'roade' putin, nu stiam ca ai tai au fost putin fragmentati... doctorita mi-a zis ca a avut cazuri de reusite cu embrioni usor fragmentati, si uite ca e adevarat.

Nu mai stiu ce mai e nou pe aici ca nu prea am avut timp sa citesc, dar oricum vreau sa va urez numai reusite tuturor, indiferent in ce faza sunteti acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Aaaa, si de simptome va rog eu sa nu ma intrebati ca in afara de sani care ma dor in mod sigur de la tratamentul de stimulare si balonarea pe care am avut-o si data trecuta si e sigur de la tratament si de la utrogestan, eu altceva nu simt nimic... si slava Domnului ca nu am timp sa ma gandesc la simptome, ca in mod sigur as fi simtit ceva junghiuri pe te miri unde si as fi construit cine stie ce scenarii in minte. Nici teste nu fac ca le fac degeaba, marti fac ala de sange si gata.

hai va pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

dany
Avaloaneee sunt aci si tin pumnii stransii..
Lachii va pup pe toate ..sa ma mai pupi si pe mine din cand in candca stii ce norocosi sunt..
va pupp pe toate si va tin pumnii

Imi iau cardul de ratuste si-nnotam sa prindem muste!!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput