FIV 149
Raspunsuri - Pagina 12
cristal1995 spune:
Fetelor, eu astazi am "cazut" de foarte sus... Am vorbit cu Cocei la telefon care mi-a spus ca din 15 ovocite s-au fecundat doar 5!!! Mie, sincer, nu prea imi vine sa cred, nu vreau sa fiu nici paranoica, dar... cred ca s-au "evaporat" o parte din ovocitele mele in alte partzi. Shi de ce spun asta: la primul FIV, din 3 ovocite==> 2 embrioni. Al doilea FIV: din 10 ovocite==> 7 embrioni. Deci?! Oricum, poate ma ajuta Dumnezeu sa reushesc acum, ca alt FIV la Giuleshti nici ca mai fac. Poate in alta parte, dar aici, no way!!!
Cele care mai avetzi nevoie de Menogon: mai am o cutie!!! 10 fiole care expira in octombrie 2008.
Va pup pe toate shi mai intru maine, dupa telefonul la spital, sa vad catzi mai dispar pana maine.
Aly
iana_mari spune:
Cristal nu stiu ce sa zic despre Giulesti si pe mine m-a pus pe ganduri cu o chestie.Dimineata in ziua et-ului mi-au zis ca am 4 embrioni dar peste 2 ore au transferat 3, unu se pierduse.Poate e asa,dar dorinta mea de a avea mai multi m-a facut sa cred contrariu.
s.m.
Moniland spune:
draga Aly, stiu ca esti suparata, negajita, nervoasa.
Eu am avut la un FIV 11 ovocite. Atatea s-au extras. Din acestea 2 au imature, 2 nu au rezistat la curatirea (nu stiu exact termenul), 1 s-a spart la ICSI. Au ramas 6 care au fost injectate cu spermatozoizi. 2 gigei nu au reusit sa fecundeze ovocitele si au mai ramas 4 care s-au fecundat. Dupa 48 ore unul se oprise din evoluite si la 72 ore aveam unul de 10 celule, unul de 5 celule si unul de 2 celule care nu prea mai avea sanse. Pana la urma din 11 ovocite au rezultat 2 embrioni care s-au transferat.
Pentru linistea ta poti sa vorbesti cu embriologul sa-ti povesteasca efectiv unde nu le-a mers bine.
Iti tin pumnii sa ai 5 embrioni extra.
Anto, doar atat ? Dupa cum vezi eu ma cam gandesc la tine .
cristal1995 spune:
Cum vi se pare chestia asta:
http://www.westcoastinfertility.com/embryo_implantation.html
Aly
manumanu spune:
Interesant link-ul dat de cristal... la Sibiu nu stiu daca se face aceasta procedura, dar eu am vazut pe monitor tot transferul... embrionii si tot. la voi nu a fost asa?
lauravoinicu spune:
Fetelor eu sunt cam in urma cu noutatile despre voi , tot timpul mi l-am petrecut cu drumurile la Bucuresti si servici. Am citit ceva , dar nu mare lucru.
Eu nu sunt intr-o prea roz , vineri am fost la prima eco si analize(8 fiole de gonal facute la momentul ala, 4zile de stimulare ) , aveam foliculi multi si mici , lh-9 , estradiol -500 , bun .. revin luni(14 gonal facute) pt eco + analize si... surpriza , lh-40 , estradiol 2580 , foliculi multi ~30 , mari , cativa cei mai mari aveau 18 mm ,endometrul 9,8 , sunt iarasi la un pas de hiperstimulare , dar ceea ce este cel mai rau este ca sunt pe cale sa ovulez natural si sa pierd din ovocite , cel putin asta indica lh de 40 pe care il am . Bioloaga mea a zis sa renunt si sa fac inseminare , ca o sa pierd din ovocite si nu o sa imi gaseasca ovocite de calitate la punctie , eu inseminare nu am de gand sa mai fac fiidca noi nu stam bine la spermograma , nu am reusit nici macar cand aveam rezultate bune la spermograma ..... Dr meu pe de alta parte zice ca vom merge in continuare pt FIV . D-zeu stie catre ce ma intrept , daca toate merg bine , joi sau vineri fac punctia . De aseara fac Cetrotide si gonalul in continuare... Maine ma duc din nou la eco si analiza estradiolului , sper sa am vesti bune , sper din toata inima sa nu fi ovulat. O sa incerc sa va tin la curent .
Felicia , iti multumesc mult pt sustinere , nu stiu ce m-as fi facut daca nu vb cu tine , mi-a prins tare bine
A si inca ceva , zicea cineva de simptome pe parcursul stimularii , eu nu avut nici un siptom , poate ceva junghiuri slabute pe la ovare incepand de azi . Ca niciodata a inceput sa imi fie frica pentru sanatatea mea din cauza nenorocitei asta de hiperstimulare .
Acum ce-o fi o fi , mergem inainte ..... sper sa ajung la punctie.
Va pup pe toate si va tin pumnii in continuare!
pisix spune:
lauravoinicu - mama-mia ce efect, dar laura eu zic ca daca te monitorizezi corect nu patesti nimic; si eu eram panicata dar dr mi-a zis ca doar daca nu esti f atent poti da in altele, altfel stimularea asta pana la un punct nu e mare belea
Eu cu 4 zile inainte de punctie am avut estradiol 3000, cat o fi crescut dupa asta e partea a doua...
Dar iata-ma acum sunt bine-merci
Inca imi pare rau ca am scazut doza de gonal pt ca altfel cred ca aveam mai multe ovocite.
Intr-adevar, nasol ar fi sa pierzi ovocite, dar incearca sa fii pozitiva si poate ...nu se va intampla.
Dar ma intreb: nu iti poate muta punctia sa o faci mai repede?
laura inca ceva: estradiol mare inseamna apoi progesteron mare deci sanse mai mare de prindere. Fii optmista si nu te ingrijora mai mult decat trebuie: doar daca te simti aiurea e cazul sa-ti faci griji.
Cat despre simptome ..lucky you. Bine ca ai produs ...restul nu mai conteaza
cristal m-a entuziasmat la maim linkul cu implantul de embrion dar ...curios, nu am mai gasit nicaieri asa ceva. O fi pe bune ?
Marti 4 decembrie - Momentul Adevarului
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun
puiramy spune:
AUREL CRIS Ma intereseaza, dar nu stiu cum sa activez PM-ul , poate ma ajuti tu, please.
Mie mi-a recomandat dr de data trecuta sa fac cate un gravibinon/saptamana si acum dupa ET am intrebat-o daca sa fac si a zis ca da.
PISIX La mine data trecuta au fost de bine durerile ca de cm, asta stiu sigur, pt ca am fost .Sper si la tine, de fapt sunt convinsa ca sunt de bine.
pisix spune:
puiramy incep sa prind aaaaaripi
Si am mai citit ceva acum: ca inainte de implantare embrionii secreta niste substante care erodeaza din endometru ca sa se poata aseza in el
http://www.choicetolivewith.com/FetalDevelopment/Week2.html
Aceasta erodare duce la ruperea de mici bucati gelatinoase din endometru si eliminarea lor
Ati ras voi de mine cand am crezut ca mi-am pierdut embrionii dar poate ca de fapt erau bucatele de endometru... Am avut doua astfel de bucatale, una duminica seara si una luni dimineata.Si eu am doi pui in burtik
Sunt optimista. Desi nu ma simt .Inca ...
Marti 4 decembrie - Momentul Adevarului
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun
aurel_cris spune:
PUIRAMY iti scriu aici numarul 07448845526 caci poate ai nevoie urgenta.Suni si intrebi daca poate sa iti faca rost de gravibinon,sa sti ca e putin mai scump ca in farmacii dar eu am luat ca am avut nevoie.
Multa bafta
26+