FIV 149
Raspunsuri - Pagina 13
lauravoinicu spune:
Pisix , asta ma intrebam si eu , de ce nu muta punctia mai devreme , dar probabil ca multi foliculi inca nu s-au dezvoltat suficient , nu stiu.... Maine sper sa am vesti bune.
Pisix , mai este asa putin pana pe 4 dec, Doamne ajuta sa te aud ca esti graviduta , tare mult m-as bucura .....
Fetele , care a-ti facut progesteron injectabil , de cand a-ti inceput sa il faceti ? din ziua ET ?
pisix spune:
lauravoinicu- ti se pare tie ca mai e putin ..Mie mi se pare ca mai e o eternitate :-)
Pai tu nu ai cum sa afli stadiul lor ? Draga mea, daca sunt 30... eu zic ca e de unde. Probabil ca nu sunt inca maturati.
Cand faci Pregnylul ?
Progesteron nu are sens sa-ti faci de capul tau, ideal ar fi sa-ti fac in ziua ET un test in regim de urgenta si sa te duci cu el la dr.
Pt ca si cantitatea tot medicul ti-o recomanda
Marti 4 decembrie - Momentul Adevarului
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun
felicia_ spune:
Cristal, imi pare tare rau ca nu ai obtinut mai multi embrioni... nu stiu ce sa zic.. tin pumnii ca cei pe care-i ai sa se divida si sa se dezvolte frumos!
Laura imi pare bine ca te-am putut ajuta, macar cu o vorba buna, ca nu-s eu prea experta in fiv! Dar si eu zic ca o sa fie bine, ai doar grija, urmareste semnele de hiperstimulare despre care scriau fetele, desi stiu ca tu ai mai avut astfel de "productie" si a fost ok. Bafta multa maine la eco!
Pisix, incepe sa "sune tot mai bine viitorul" in cazul tau!
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
ladyxe spune:
ariana73 din pacate eu nu am reusit sa am nicio sarcina pana acum, de acel lichid toxic din trompe nu scapi chiar daca ti se curata trompele el se reface si tot el este de vina si in pierderea sarcinii, te-am trecut in lista mea de MS (Nico)
pisix si xrysya eu in ziua ET nu am fost deloc OK, dardaiam, tremuram, parca nu mai aveam niciun control asupra organismului, inainte de a ma urca pe masa mi-a dat un calmant ceva gen diazepam (pana si-a facut efectul se terminase et), ideea e ca imediat ce am ajuns la orizontala mi-au pus o perna sub picioare si am adormit, cam o ora. Nu va face bine acum daca va ganditi la asa ceva, oricum faptul e consumat, stati linistite si relaxate, daca ramanea-ti gravidute, natural, fara sa aveti idee, cum credeti ca ar fi fost....nu tu ganduri, nu tu cautare de simptome sau mai stiu eu ce .
Hai o zi buna fara ganduri.
pisix, esti o dulcica, nu stiu pe unde te-ai uitat tu de crezi ca sunt in schema ca mie tot nu-mi iese, am luat ca referinta val laboratorului unde am facut analiza si ioc, nu ma incadrez decat la faza luteala, acu faptul e consumat astept sa ma duc vineri la test si gata.
Inca ceva citeam prin cap 91 pg21 de reusita uneia dintre fete, printre altele in ziua cand si-a facut testul, progesteronul ei era 16.04, da mai multe detalii acolo, fara simptome, citeste.
ladyxe
KoraPop spune:
Laura Voinicu eu cred ca trebuia sa incepi cu cetrotide mai devreme,cand foliculii aveau 14 mm.dar in fine...doctorii stiu intotdeauna mai bine.E important ca ai multi foliculi si trebuie sa fii optimista ca vei avea si ovocite bune si de calitate.Cat e estradiolul?Bafta multa!
Pentru toate fetele in cursa Sa aduceti toate numai vesti bune!
Trebuie sa fug de pe net ca imi vin termopanele si e santier in casa!
Va pe toate si va tin pumnii stransi!
Kora
CARPE DIEM!
Anca Wish spune:
Am fost la eco. Dupa 8 zile de stimulare am endometru de 9 si am 12 foliculi. 8 dintre ei au valori cuprinse intre 12 si 14,5. Ceilalti sunt mici.
Ca si cantitate, mi se par ok. Acum, nu stiu daca nu sunt cumva mici, pentru ziua asta de stimulare.
M-a chemat vineri din nou.
fetele
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
iana_mari spune:
Pisix eu cred ca puiutii si-au gasit deja locul.Ai grija de tine
Pup toate fetele care au facut et si sunt in asteptare si pe celelalte le imbratisez virtual
s.m.
felicia_ spune:
Anca, nu-s mici foliculii, e f bine pt z 8 de stimulare! Bafta in continuare!
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
danyalo spune:
Buna fetelor
Din pacate eu nu vin cu vesti bune!Puiutii mei nu au rezistat la decongelare! Am avut un moral suuper...dar totul s-a dus naibii cand am primit vestea! Am plans putin...dar acum sunt ok!Pana de revelion am destul timp sa ma gandesc f.f. bine ce sa fac! Eu nu vreau sa cedez asa usor ! Va tin pumnii ca sa va impliniti visul inainte de Anul Nou!O sa va citesc tot timpul...si o sa intru mai rar! Dupa cum ma cunosc...o sa intru intr-o faza de tacere!
O zi buna va doresc!
dany
puiramy spune:
AUREL CRIS Multumesc pentru informatia cu gravibinonul, dar nr, de tel are 11 cifre si nu e corect.Mi-l poti repeta?Asta numai daca are distributori la mine in oras sau are vreo solutie sa mi-l trimita intr-o zi doua, ca altfel nu ma ajuta.Oricum iti multumsec inca odata.