FIV 149

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

....ma-i vazut Moni?

... va pup si va tin pumnii la toate!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

ella_72 - nu e o regula, unele fete au, altele nu. oricum inca e devreme la voi, nu va panicati. Cred ca simptomele sunt mai evidente la fetele care se hiperstimuleaza
Ceaiul de cretisoara cica e bun pt de toate dar ma ales pt endometru, asa ca bea de pe acum
ladyxe- esti in grafic si pt primul trimestru de sarcina
puiramy - si pe mine azi ma doare burta de zici ca vine cm ...ai auzit tu ca ar fi semn bun ?
xrysya - ha, ce nostima esti ...draga nu mi-am masurat nimic ...doar m-am uitat pe rigla cat inseamna 0.8, am vazut ca nu corespunde si gata .... Oricum te admir pt starea asta a ta, eu sunt parca ...in imponderabilitate, parca acum toata viata mea se scurge pt a ajunge la ziua de 4 decembrie. Nimic altceva
Kora si eu beau numai decofee de la stimulare incoace, dar am niste somnuri in mine ca acum as bea si un Red Bull.

Marti 4 decembrie - Momentul Adevarului

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xrysya spune:

fetelor dupa et cat a-ti stat in pat la clinica?si nu vi sa facut cu vezica plina??citeam acum in urma si zicea o fata ca trebuie sa stai macar 2 ore.eu am stat doar 15 minute,dupa aia la toaleta si valea,acasa.voi???

xrysya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Desi nu m-am hotarat pt FIV va urmaresc "din umbra" zi de zi.
Tocmai am aflat o veste - nu tocmai buna- si m-am gandit sa va scriu in cazul in care va intereseaza.

Din cate am inteles nu se va mai aduce Menogon-ul in RO de catre firma FERING.

Pe viitor vor aduce un inlocuitor al Menogon-ului care se numeste Menopur si este mult mai scump.

10 fi de Menopur costa 820.06 ron.

In acest moment se mai gaseste in farmacii "de cartier" si in anumite spitale Menogon (10 fi Menogon costa 325.05ron).

Daca intentionati in viitorul apropiat sa va programati pt FIV ar fi bine sa va procurati Monogon-ul care este mai ieftin.

Un alt inlocuitor ar fi Gonal-ul insa si acesta este scump si nu se va mai importa pana la anu'.
10 fi Gonal 150UI - 1500ron
10 fi Gonal 75 UI - 750 ron

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

xrysya - eu nu am stat deloc in pat ...am stat putin in fotoliu si in max 20 min si eu valea acasa

Marti 4 decembrie - Momentul Adevarului

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Buna fetelor,mai apar si eu pe aici dar nu am deloc vesti bune.
Deja am 14 zile de dipherelin si nu stiu daca maine la eco o sa mai imi continuie tratamentul pt fiv pt ca am testul de clamidia pozitiv.
Sunt de-a dreptul disperata , nu l-am avut niciodata pozitiv , nu stiu de unde a iesit asa
Am citit ca se transmite sexual , ceea ce e imposibil, din moment ce pana acuma nu a iesit niciodata pozitiv si parteneri de sex nu am schimbat , simt ca mor.
Am simtit nevoia sa va spun voua pt ca nu am cu cine vorbi
Va tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Elly me nu se mai gaseste nicaieri Menogon.....
Menopur costa 750 ron/cutia cu 10 fiole doar la Giulesti , in farmacii este mai scump.
Singurul inlocuitor al Menogonului este MENOPUR , nu altele.Gonalul contine alte substante fata de Menogon...mare atentie !

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Uffff Teli asta chiar ca e ghinion !! Nici nu stiu ce sa spun ..
Dar acum stau si eu sa ma gandesc. Eu mi-am facut toate analizele la inceputul lui septembrie. Oare ar fi cazul sa le repet acum ? Ma refer aici in special la cele de sarcina .. Voi ce parere aveti ?

1 ianuarie 2008

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Iti spun din proprie experienta pentru ca am cautat peste tot Menogon....doar la MNL il mai aveau dar il dau doar la pacientele care fac FIV la ei.
Drept urmare ....fac stimulare cu Menopur care m-a uscat de bani....3 cutii x 750 lei = 2250 lei. Asta este .....

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Teli mai bine intrerupi acum si te tratezi decat sa ai indoieli in privinta rezultatului.
Uite eu am facut de curand fiv nereusit si ma gandeam ca analizele mele erau vechi de 11 luni, cu exceptia hormonalelor
Ella burtica iti va creste cu siguranta mai tarziu
Ella 72 eu am avut usoare intepaturi de ovare pe perioda stimularii

s.m.

Mergi la inceput