Brazi de Craciun

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Liliana, multzumesc mult!M-am descurcat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Mersi Lavinia...nu stiu daca a fost o idee buna (intre timp a mai aparut si la generale subiect despre brazi) dar eu voi continua sa scriu aici.

Intre timp am fost sa caut brad in ghiveci si am gasit doar niste "scumpi": 350 RON bucata de 1,75 m (adusi din Danemarca).

O sa mai astept putin, poate se mai ieftinesc pina la Craciun.
Daca nu, tot la batrinciosul meu din plastic o sa ramin (sper insa ca decoratiunile noi sa mai salveze situatia, anul asta am facut o obsesie pentru alb cu argintiu si a fost nevoie sa cumpar altele fata de ce aveam ...).

Lavinia, pina la urma ce ai ales ?

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

am cautat cam peste tot bradut artificial, eu voiam unul de 2,10-2,40m. desigur nu am gasit nimic frumos, asa ca...am luat unul de 1,50 .l-am si impodobit aseara cu Ioana,arata superb, iar in ajun am sa iau unul natural, sa miroase frumos. chit ca o sa tina doar o saptamina, dar asta e-la noi e ff cald in casa si el va sta chiar linga calorifer.Ce sa va zic ca am vazut brazi naturali din danemarca deja de la 120 ron pina la 220 ron superbi ce-i drept da cam scumpi totusi.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

daniela_b,pina la urma voi cumpara unul natural.Mi-e mila insa de el ca se va usca repede.:(Poate la anul, daca ne vom muta la un ap cu 3 camere, voi cumpara unul arificial.Si asa voi avea 2 bradutzi.
Am gasit chiar si brazi ecologici, si aratu superr.Si nici nu mirosea.Astea ptr fetele care vor sa cumpere unul arificial.
Va pup si va doresc SARBATORI FERICITE!

Mergi la inceput