Brazi de Craciun
Raspunsuri - Pagina 3
livia spune:
am gasit aici ceva nou in materie de brazi artificiali care se vand ca painea calda...ceva nou si mai testat obtinuti prin alt procedeu
aici sunt cei clasici: http://www.eurogreens.de/article_detail,kuenstliche+Tannenbaeume+180cm-kuenstlicher+Weihnachtsbaum+Colorado+180cm,FE2218859DD0A5456ED4733F2FE4F5E6,3A36FF3D7C0F0CDD8E05360700989985,de,7ea086a2cb4394e25d8854565cc26d9b.html
aici cei noi: http://www.eurogreens.de/article_detail,DeLuxe+Spritzguss-Baeume-kuenstliche+Nobilis+Edeltanne+180cm,F46C46A814AF96A7171E43C71B008A57,134519B7E8E00D4B70D95F40C46279F3,de,7ea086a2cb4394e25d8854565cc26d9b.html
pup
TOMALAVINIA spune:
Livia, sunt super acesti brazi!Si chiar nu sunt scumpi, la noi in Ro sunt mai scumpi.
daliaailad spune:
Nu sunt adepta brazilor artificiali pt ca:
1. Nu miros si tocmai mirosul de brad in casa face diferenta de Sarbatori.
2. Nu am unde-l depozita peste an.
Anul trecut am cumparat o frumusete de brad de la o pepiniera si apoi l-am plantat in curte la mamaia.
Cred ca voi procesa la fel si anul acesta.
http://by.lilypie.com/X8XZp2.png
http://b1.lilypie.com/Ck8qp2.png
Tdi spune:
quote:
Originally posted by daliaailad
Nu sunt adepta brazilor artificiali pt ca:
1. Nu miros si tocmai mirosul de brad in casa face diferenta de Sarbatori.
.....
perfect de acord cu tine! mie imi lipseste tare mult mirosul de brad direct de la...sursa, nu parfum sau alte trucuri.
ps. am impodobit ieri "artificialul", nu mai pute aproape defel a plastic sau altceva ca anul trecut insa tot nu sunt incantata...deh, lipseste "esentialul"...sau am io fixuri.
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by Victoria
Noi avem unul de vreo 4 ani si sunte, f. multumiti de el - refuz sa mai cumpar brazi taiati care sa moara aruncati...am plantat cativa in curte...
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
Noi avem brad artificial de vreo 7 ani, anul asta as vrea unul in ghiveci ca sa-l plantam dupa aceea, sint foarte interesata de asta...
Voi ati reusit sa-i plantati ulterior in curte? S-au prins?
Intrebare: merita sa dau 200 RON pe un bradut de 0.7 m (in ghiveci) acum cu ocazia Craciunului fastuos sau sa astept sa treaca, sa cumpar apoi unul de plantat si sa ma descurc cu vechiul meu brad de plastic (nu miroase a plastic, arata surpinzator de bine pentru virsta lui) anul asta? Cind e perioada buna de plantat braduti?
P.S. eram gata sa fac un subiect nou despre brazii de Craciun, pe urma am gasit prin cautare un subiect despre ei dar era din 2005 asa ca am gasit sa postez aici dar as avea o rugaminte pentru Lavinia: ai putea schimba titlul in "brazi de Craciun" (in loc de "brad artificial") ca sa putem discuta despre brazi in general fara sa se mai deschida alte subiecte, te rog frumos?
P.S.: brazii de plastic arata mult mai "bine" sint mai infoiati, dureaza mai mult, sint mai verzi, le poti aranja crengile cum vrei tu ca sa dea bine decoratiunile DAR sint plictisitori, n-au personalitate (parerea mea, nu va luati dupa mine, bradul meu e batrin are 7 ani...bineinteles ca m-am plictisit de el).
Chiar si asa, sint de preferat brazilor taiati. Nu trebuie sa va mai spun eu cite anotimpuri trebuie sa treaca pentru ca un brad sa ajunga bun de taiat si nici cu citi metri patrati (citeste kilometri patrati) de despadurire sintem noi vinovati daca alegem un brad taiat cit despre "piratii" (hotii) padurilor de brazi...ce sa mai discutam . Spune-le asta si prietenilor tai, spune tuturor celor pe care ii cunosti!
www.helpsonia.com
TOMALAVINIA spune:
quote:Sigur, cu multa placere!Dar am nevoie de instructiuni!:))Nu ma pricep sa schimb titlul .
Originally posted by daniela_b
P.S. eram gata sa fac un subiect nou despre brazii de Craciun, pe urma am gasit prin cautare un subiect despre ei dar era din 2005 asa ca am gasit sa postez aici dar as avea o rugaminte pentru Lavinia: ai putea schimba titlul in "brazi de Craciun" (in loc de "brad artificial") ca sa putem discuta despre brazi in general fara sa se mai deschida alte subiecte, te rog frumos?
P
liliana csaki spune:
Lavinia, te duci la prima ta postare la subiect, in bara de sus dai pe edit, faci modificarea si apoi trimiti.