dr.Huang si terapia sa cu "celule stem"
Raspunsuri - Pagina 4
alinusha06 spune:
Multumesc pt raspunsuri,eu am luat legatura cu cele 3 firme care se ocupa de prelevare si pastrare ,biogenis,cordbloodcenter,cryo-save,astept contarcatele de la ei si apoi ma voi hotara ce si cum,
imi spuneau ca au fost facute transplanturi (nu la noi in tara)dar au fost ridicate probe de la respectivele banci unde sunt pastrate si cu mari succese,ceea ce este imbucurator,doar ca mai am unele nedumeriri cu privire la transport sunt mamici care spun ca nu au ajuns in timp util reprezentantii lor sa ridice probele si nu au mai putut fii folosite pt ca ei nu au transport rapid (coordbloodcenter)cei mai ok ar fii cryo-save care pastreaza problele in 2 banci diferite (intamplator eram la spital cand a venit sa ridice o proba si am vb cu reprez.)doar ca iti cer intreaga suma(1850euro )intr-o singura transa ,dar sper sa ma hotarasc rapid ce si cum ,oricum voi recolta macar sa ,,arunc banii pe geam ,,decat sa .......Doamne fereste ......
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum 31sapt si 33ecografic
akella spune:
Flori, te rog frumos sa ne spui si noua ce ai aflat despre respectivele firme, la care te-ai hotarat si de ce, care-s procedurile, banii, tot... Chiar este interesant si important acest subiect pentru mine.
loredana405 spune:
BUNA
AM CITIT SI EU ACEST SUBIECT SI MA BUCUR MULT CA TOTUSI CINEVA SA GINDIT SA SE VORBEASCA DESPRE CHESTIA CU REZULTATELE DIN CHINA.AM TOT CAUTAT SI EU PERSOANE CARE AU FOST IN CHINA PTR TRANSPLANT DAR NU SA AVINTAT NIMENI IN FOARTE MULTE VORBE ,DECI DA DE GINDIT NU?.BINE MA INTERESEAZA SUBIECTUL DE OARECE SUNT SI EU PRINTRE ACEI PARINTI DISPERATI CARE AR FACE ORICE PTR COPILUL LOR BOLNAV .EU AM FOST ODATA PROGRAMATA CU COPILUL MEU (ALEX)IN CHINA DAR INTRE TIMP RAMASEM INSARCINATA CU AL DOILEA PUI SI NU AVEAM VOIE SA FAC EFORT SI DOAR REPAES DECI MULTA ODIHNA CU SARCINA ,AM RENUNTAT LA OPERATIE SI A RAMAS SE NE PROGRAMAM ACUM ADICA ANUL ASTA PE LA INCEPUTUL ANULUI .AM SI PRIMIT DIN CHINA PE MAIL O SCRISOARE DE LA DR HUANG DAR EU NU STIU ENGLEZA ASA K INCA NU STIU CE SCRIE IN ACEA SCRISOARE .
DAR CAUTIND PE NET AM GASIT UN SITE CU DR HUANG CARE CRED K VAR INTERESA:
bolirare.bloging.ro/881/terapia_cu_celule_stem_evolutii_dupa_operatie.html-15k-
aici sunt mai multe cazuri care au fost in china si rezultatele lor,dar vedeti k sunt mai multe pagini nu doar una
http://www.kodakgallery.com/ AlbumMenu.jsp? enu.jsp?UAUTOLOGIN_ID=76610383214
loredana405 spune:
nu stiu de ce nu merge situl incercati sa intrati de pe gooal.Este important
akella spune:
Loredana, spune-ne despre copilul tau - ce diagnostic are? De asemenea, daca ai nevoie de ajutor la traducerea scrisorii din China, vorbim pe privat si ti-i traduc eu.
loredana405 spune:
BUNA
COPILUL MEU SA NASCUT CU O MALFORMATIE GRAVA PE COLOANA SE NUMESTE SPINA BIFIDA ,MENINGOMIELOCEL ,HIDROCEFALIE SI INCONTINENTA ACESTEA SUNT UNELE DINTRE ELE CARE SUNT CELE MAI GRAVE .
cU SCRISOAREA DIN cHINA DA CHIAR IERI MIA TRADUS-O CINEVA .
ESTE VORBA DE PROGRAMARE ,EI ZIC CA EU MI-AM FACUT PROGRAMARE PE ANUL ACESTA IN MARTIE .DAR EU CIND IAM ANUNTAT CA RENUNT LA PROGRAMAREA DIN 2007 AM ZIS CA II VOI ANUNTA CIND VREAU SA-MI FAC REPROGRAMARE PE 2008 .SI MAI SCRIE DE DRUM CUM VOI MERGE SI DE SPITALIZARE
diuna spune:
@loredana405, din suflet sper sa nu te necajeasca intrebarea, dar te-ai gandit ce astepti exact de la aceasta operatie?
loredana405 spune:
Cind am aflat de metoda asta de transplantul cu celule ca face minuni iti dai seama k mi-am pus toate sperantele si eu k parinta care vrea totul ptr copilul lui sa fie bine .Dar in disperare nici nu gindisem si nu mi-am pus intrebarea oare va fi bine ptr Alex ? .Iti dai seama k am cautat pe internet cu disperare sa vad daca este o metoda de al ajuta de a fi mai bine .Si insfirsit gasisem adresa de la Clinica din China am si scris aim spus de copilul meu le-am trimis ce mi-au cerut ,dar cind la-m intrebat pe Dr ce imi garanteaza ,ce sanse are Alex la aceasta operatie ,am primit raspunsul sa ma uit pe saitul lor sa citesc de clienti care au fost operati si ce fac ei ,si ca ei nu imi garanteaza nimic .OPS...aici deja a fost cu cintec ptr mine ?????.DE atunci mam tot rugat k D-zeu sa ma indrume pe calea cea buna si daca e bine acest transplant ptr Alex atunci sa-l facem .Si incepusem sa aud mai multe ,in sensul rau a cuvintului .adica persoane care au facut operatia si fara rezultate .
Tot timpul ma rog k D-zeu sa ne indrume pe calea cea buna si care sa-l ajute pe Alex de a progresa cit mai mult
akella spune:
Loredana, cel ce a deschis acest subiect a facut-o pentru a trage un semnal de alarma; daca ai citit toate postarile de aici, de la inceput, intelegi de ce. Acestei clinici i s-a facut o reclama nejustificata, avand in vedere ca metodele lor sunt nepatentate, experimentale... In ciuda eforturilor pe care le-am depus in acest sens, nu am reusit sa gasesc nici macar un pacient al chinezilor care sa se fi facut bine sau, cat de cat, sa se fi pus pe picioare...
Stiu foarte bine ce inseamna un copil cu probleme, si fetita mea are handicap grav... Te rog doar sa te gandesti foarte bine daca merita efortul financiar si psihic (din partea voastra, ca parinti) sa-l operati pe Alex, in conditiile in care riscurile acestei interventii sunt foarte mari si rezultatele aproape nule... Oricum, indiferent de decizia pe care o veti lua, noi va suntem alaturi si ne rugam alaturi de voi pentru sanatatea copilului vostru.