LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (117)
Raspunsuri - Pagina 14
ruxandra_sb spune:
Mi-s grabita, mi-s grabita
Ca mi-i casa ne-ngrijita
Si mi-s rufele la soare
Si copiii-mi cer mancare
Apucat sa admir Julia inzapezita si Julia eleganta rau (mamaaa ce ma enervati cu rochitele voastre roz.. vreau si eu!
), sa aflu ca Donia s-a plimbat, Laura s-a intors, Daniel a lu Dbunny a avut un chef imensssss!!!, Acs a petrecut frumos cu un Victorila fara febra.
si, nu in ultimul rand, ca Denis e spre bine chiar daca mai au de stat in spital. Asiza un
mare, mare.
Are mama doi flacai..
Matei (5) si
Grigore (1)
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
ruxandra_sb spune:
La multi ani Mihai
Lavinia felicitari si sa-ti traiasca flacaul! 
Are mama doi flacai..
Matei (5) si
Grigore (1)
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
chinico spune:
..de pe front..
nu mai stiu daca i-am urat juliei la multi ani si mamei ei sa si-o cresca sanatoasa si voioasa!!..daca nu, imi cer scuze.. o fac acum...
de vineri seara am inceput sa zacem, eu si el..viroza gastro-intestinala...am discutat intens, ochi in ochi, cu dansa buda...a venit nea doc acasa sambat dimi, ca nu eram in stare sa ne miscam nici unul dintre noi, m-a apasat pe burtok si daca tot ma simteam mai bine nitel mi-a revenit marele rau...
am dormit cam 30 de ore...cu mici pauze de oacaoaca si de luat medicamente..
frate-miu cu viitoarea nevasta(made in lituania) au gatit la greu, socrii au luat beaoca ...
doamne ajuta ea nu are nimic.
in mare mea mizerie si in cele 5 minute de luciditate am vazut una bucata stire..una mama lasat copila de 5 ani sa moara de foame.
5 ani si 7 kg.
tot inchis butoiul?
lizzy spune:
intrat vazut, citit din treishpe in paishpe si zic numa'

MIHAI !!! 

chinico, sanatate 
ktrinel, super pozele 
donia, "welcome"
, marani, "welcome" si tie - nu ma lasa sa intru in poze, zice ca e privat ![]()
gata plec, restul altadata ![]()
o saptamana minunata, si mai putin aglomerata decat a mea, va dorim! 
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
danutz spune:
LA MULTI ANI MIHAITA!
SA FII SANATOS, NOROCOS SI NUMAI BUCURII SA AI IN VIATA!
Lavinia, a-ti traiasca flacaul, numai bine va doresc!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
Ralumat spune:
Buna dimineata!
Nu e inca pauza de masa, dar si-asa nu am ce face....lumea munceste pe aici iar seful meu (directorul general) inca nu a venit.
Dianocica, sambata seara nu era pauza de masa, ci pauza de meci! Cum barbatu-meu eliberase voios calculatorul, m-am instalat eu. Iar Dragonul Rosu nu e chiar Europa. In spate, langa calea ferata, s-a facut un mall adevarat. Se intra pe sub podul Fundeni, super sosea, pana la Dragonul Rosu Mega-Shop. E naspa ca pe la 11 se inchide, fiind deschis de la 5.
Chris, si eu am vazut stirea cu baba. Bineinteles ca m-am gandit din prima la tine
.
Tavi de silicon cu super forme se gasesc undeva in zona Unirii, pe o straduta ce duce spre Cocor. Dar sunt cam scumpe, ca e magazin profi.
m_monique spune:
Mihaita!
luciaro merci ca ai impartasit din experienta ta cu intarcatul. noi deja suntem la 2 supturi pe zi, dimineata si seara, completate cu 180 ml lapte praf fiecare. pe mine nu ma mai asociaza cu tzitzi. remediul homeopat pt oprirea lactatiei suna tentant.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
a_deju spune:

la multi ani mihaita!!! 

lavinia, sa-ti traiasca flacaul, sa petreceti frumos, si la muuuuulti multi ani de-acu' incolo !!! 
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
dianocica spune:

mihaita[/bum]
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
ramsan spune:

MIHAITA de LAVINIA 

Sa fii sanatos, sa cresti mare si frumos si sa le aduci numai bucurii parintilor tai! Iar voua, dragi parinti, va doresc sa aveti putere si rabdare sa va vedeti copilul om mare!
Aaaaa... am uitat inca un motiv de a face copii destul de frecvent intalnit: daca primul copil e baiat facem si o fata...sau facem copii pana iese baiat/fata.
Luciaro multumesc frumos pentru impartasirea experientei tale cu intarcatul. Eu am ajuns la un alaptat pe zi (care e mai mult de forma pentru ca dpdv cantitativ este 0) maxim doua in caz de urgenta. Rares are lapte formula in completare de cand avea 5 luni si a ajuns sa bea cam 600 ml/zi (seara, in cursul noptii si dimineata) deci nu ar fi o problema acceptarea biberonului.
Chinico va doresc sanatate multa de tot sa va reveniti repede. Bine ca ai avut ajutor de la cineva. Bea sta acum la parinti?
Va doresc sa aveti o saptamana frumoasa si plina de bucurii 
. Revin.
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)