LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (117)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by ramsan

Tema cu gelozia ramane deschisa, nu? Am cautat pe net si se pare ca se abordeaza mai mult din punctul de vedere al aparitiei pe lume a noilor fratiori/surioare. Eu as fi dorit sa fi gasit ceva in legatura cu copiii prietenilor de familie sau chiar colegi de joaca din parc dar nu am gasit asa ceva.

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

da, inca mai caut..cartile pe care le am eu trateaza aceeasi problema,a geloziei fratelui mai mare fata de noul bebelus si rivalitatea intre copii....pe cine intereseaza asta pot sa postez paragraful..

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

iata-ma iar la aruncat scutecu'...

va multumim ca ne-ati admirat pozele. vad ca zapada sta, desi azi a fost mai cald...

nu stiu sa va raspund la nici una din teme, nici cu gelozia, nici cu facutul a mai mult de 2 copii...dar aia cu isteria m=ar interesa....ca deja Julie mi se da cu fundu' de pamant cand nu face ce vrea ea...

azi am iesit un pic
prin mall si ne-am odihnit.
nu mai stiu cine intreba ce era langa tort...da, era cozonac..buuunn...maine ii cinstesc si pe colegii de la servici, ca tot nu am putut manca atata....

oare v-am zis ca a ales cheile de la masina si mobilul?

LA MULTI ANI MIHAITA!!!SA CRESTI MARE SI SANATOS SI SA II BUCURI PE PARINTI.LAVINIA, FELICITARI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

maine , luni, facem si noi vaccinul de un an. revenim cu noutati.
Dbunny, nu am vazut pe nimeni aici cu urma de la vaccin pe bratz...Pana acum toate au fost facute in piciorus si fara nici o urma...

[a_deju]..vino d-ta incoace sa te bulgaresc un pic ...si pe motan sa il jumulesc....sa-l trantesc in zapada...yupppii....

[adinazot] tu nu ai recunoscut pe nimeni in pozele mele ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Am prins scutecul
Rad eu, dar nu e rasul meu! Sunt tare obosita.
Am citit tot, asta e cu intrebarea pusa de mine... de fapt nu de mine, ci de alta... Ea n-a zis nimic de bani, "iti scoti banii" erau cuvintele mele, dar mi s-a parut asa aiurea sa merite sa faci copii... parca vorbesti daca merita sa plantezi cartofi... aiurea de tot!
Si am mai auzit una... o femeie care a infiat un copil, copil care s-a dovedit a avea schizofrenie... sunt ceva probleme, iar mama spune acum ca ii pare rau ca a a infiat, nu putea trai linistita fara copil? Pai cum? Iei copilul si daca se dovedeste mai putin decat perfect iti pare rau? Ca n-ai nimerit un model mai bun? Pana unde merge dragostea neconditionata? Pana la conditia ca totul sa mearga bine de ambele parti? Ce-i asta, un contract? Asa ma supara chestiile astea...!
Ma rog, gata cu vorbele, ca maine sarbatorim un alt fulgulet minunat.

La multi ani Mihaita!
Sa cresti mare si voios si sa ai parte de ce-i mai bun!

Felicitari Lavinia pentru primul vostru an impreuna!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

LA MULTI ANI,MIHAITA,LAVINA sa iti traiasca ,sa va aduca numai bucurii!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

KTRINEL,nuuu cunosc pe nimeni,in afara de voi,ha,dar ce scumpa e Julia cu rochita ei,cum se plimba prin mall.Si tu esti dulcica rau.Imi e dor de mallurile din america,as face o vizita,dar nu stiu cand.

poze Alessia

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Eu ma declar rupta si terminata,mi s-a stricat babyphonul,si azi noapte am dormit ff rau ,cu urechile ciulite si usile deschise,si Alessia s-a trezit de cateva ori,si saream din pat ca arsa,si acum pe la 5 mi-a tras o criza de urlaturi,zau ca nu stiu de ce,parea ca o doare ceva,dar nu sunt chiar sigura ,poate a visat ceva...si la ora aia am realizat ca nu mai avem lapte,copila plangea de foame de fapt,am ametit-o cu putina apa,am asezat o la loc in pat,m-am imbracat si fuga la magazin dupa lapte,i-am dat si acum doarme linistita.Vai dar ce a plans doamne,cu urlaturi ,mi s-a rupt inima.Si somnul meu,adio,ma apuca mai tarziu cand voi avea treaba...sanatosi sa fim..

poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

MIHAITA DE LAVINIA , multa sanatate va dorim!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Mihaita!

Sa fii fericit alaturi de parintii tai! Multa sanatate si petrecere frumoasa!

Noi am petrecut foarte frumos in weekendul acesta. Sambata am fost la un restaurant si i-am serbat pe Victorila si pe soacra mea. Mititelul mamii a fost cam marait la inceput, caci ii era somn. Insa cand a ajuns la masa s-a luminat tot :). In lumanare nu a suflat, ci a vrut sa o testeze cu degetul :).
Duminica am fost cu fetele, fara bursuc, la aniversarea unui baietel, la un club pe langa Mall-ul Vitan. A fost o petrecere reusita, mai ales prin faptul ca toti copiii s-au simtit in largul lor printre mingi si jucarii.
Deci raportam un weekend frumos si incepem saptamana cu dreptul (mai ales ca Victor n-a mai facut febra de sambata - a avut ceva reactie la vaccinul de 1 an).

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza..........
Ktrinel, e superba Julia, am innebunit cand am vazut pozele... si vreau si zapada......
Marani, eu nu pot sa vad pozele.... dar nu stiu de ce
Fetelor, am niste nerviiiiiiiiiiiii..... pe 4 am procesul, dar tipa de la autoritatea tutelara la care a ajuns dosarul nostru este in medical... si daca nu vine, ma duc degeaba pana in Buc. Cum bani de avocat nu am, parca vad ca cheltui banii sa vin si sa fim reprogramati pe alta data...... de ce nu se poate sa fie procesul la Cluj?? Sa-si fi miscat "tatal" fundul pana aici.....
Asiza, abia astept sa ne vedem....
Dayanara, eu visez numai utilaje in ultima vreme.... stresu' de la job
Laura, multa sanatate...si felicitari pentru cei 7 ani
Dianocica, m-ai innebunit cu tavile alea; unde se gasesc si se pot sa fac cu ele? Adica dadaca ca eu nici clatite nu stiu sa fac
Fatima, daca as fi mai tanara si fara Luchitza as aplica ...
Astea fiind zice ma duc sa mai beau o cafea cu mult lapte si sa ma apuc de treaba..... poate, poate imi trec nervii
Si...ca sa nu uit... LA MULTI ANI, Mihaitza!!!! Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput