LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (117)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ce ati raspunde cuiva (o mama) care zice: "Hai, inteleg ca vrei un copil, pe al doilea il faci pentru primul (???), dar dupa aia ce rost mai are sa faci copii? 3, 4 copii... de ce?"
Cu ce rost ati facut copiii? Ce calcule ati facut... merita... nu merita... imi scot banii... nu mi-i scot... pierd timpul de pomana atatia ani...
[omulet care se scarpina in cap cu nedumerire]

asiza, ma bucur ca ne-ai scris, Doamne ajuta sa veniti acasa sanatosi tun si sa scapi de stres. Pupici pentru tine si Denis!
Vroiam sa iti transmit ca si Roxana a avut o data o amigdalita urata si i-au trebuit vreo 7-8 zile ca sa raspunda la antibiotic, dar pana la urma a trecut, sa nu fii ingrijorata ca a durat mai mult vindecarea, nu e nimic in neregula cu Denis, ci asa poate sa fie boala.

ramsan, nu ne-am urcat sus de tot, ci pe la 300m. In turnul ala e o portiune unde planseul e de sticla si te uiti la haul de dedesubt, eu doar m-am uitat, n-am putut sa calc pe partea cu sticla

Sunt intr-o pauza de plimbari, imi mai trag si eu sufletul.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Ma...care nu ma recunoscu? DBUNNY!!! Eu-s acolo, la rev..."interpretam" un anumit rol...poate-ti dai seama...In celelalte poze sunt cea cu parul lung, bruneta.

Poze noi nu pot pune ca mi s-a blocat cd-rom-ul, si ultimele poze-s pe cd.

TEUTZ, ma bucur ca te-am distrat. Si eu stiam ca atunci cand implineste copilul 2 ani te duci la serv, in cazul tau pe 10. Eu de pe 2 dec (cand va face bubamara 2 ani) o sa-mi iau concediu medical pana la 1 ianuarie (ca naspa voi nimeri in prag de sarbatori, rapoarte, audit...) dupa care-mi dau demisia.

ASIZA, marani va pupa si va ureaza mult curaj sa rezistati cu bine pana miercuri. Sanatate multa!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

ASIZA ma bucur ca sunteti mai bine,va asteptam acasa perfect refacuti
DONIA daca era o mama as fi intrebat-o ea de ce a facut un copil (presupun ca avea unu dc punea intrebarea aia stupida),nu? nu cred ca-ti faci vreun calcul daca te scoti facandu-l si pe al doilea si pe al treilea,nush ,zic eu,dar....uite ca poate altele isi fac.

deeaAde DAVID IONUT 24.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by marani

Ma...care nu ma recunoscu? DBUNNY!!! Eu-s acolo, la rev..."interpretam" un anumit rol...poate-ti dai seama...In celelalte poze sunt cea cu parul lung, bruneta.

nu nu nu... marani care-o cunosc yo e subtirica, cu parul scurt foarte shic asa ca..... ntz ntz ntz...eu nu ma las convinsa...

donia mmmda...mi-am scos cheltuielile...la asa intrebare eu as raspunde cu: unde da domnu mielu da si pasunea..ia auzi al doilea pt primul...al 3-lea pt al 2-lea atunci...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

m-am luptat in seara asta si am montat cortul de la ikea. nu a prezentat chiar nici un interes; daca nici maine nu ii place, il strang si o lasam pe mai incolo.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Asiza:sa dea dumnezeu sa va refaceti cat mai repede si sa va intoarceti santosi...multi pupici de la un ragusit...

Donia:Si noi am urcat in viena in Donnau Turm, la 200m...super...da mi-ai facut pofra de 3-500 m...cred k e de 1000 de ori mai fascinant...
Cat despre mamica respectiva...ttrimit-o urgent la mine si ii fac eu o socoteala de o sa fac 5 copii, nu 3...

marani: da chiar esti de nerecunoscut...

teutz: nu trebuie sa mergi la serviciu de ziua de nastere a Alexiei, ci de a doua zi....

Madalina 15+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

vazut la stiri la protv un copil de 6 luni in premergator care o deranja pe tanti de dedesubt. asa ca tanti a chemat politia, care a dat amenda parintilor, 2 milioane. parintii vor contesta.

sounds familiar? o fi vazut si baba mea?

cum a putut politia sa dea amenda pt asa ceva?!?sunt de-a dreptul indignata.

si nicidecum in ultimul rand: de la 6 luni in premergator?!?

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna seara!
intr-un final am reusit si eu sa intru, ca de 2 zile numai cu asta ma ocup:, ca doar trebuia deschis sezonul.
si dupa atata chef, m-am dus si eu sa votez precum cetateanul turmentat.

cu intarziere ii urez Juliei de Ktrinel.

ramsan nu stiu ce sa-ti spun despre oprirea lactatiei, dar si pe mine ma intereseaza subiectul, ca zmeul e in curs de intarcare.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by dayanara
eram eu cu nicolas cage si dianocica cu sotul, si trebuia sa.l duc pe ivan la niste raze care durau vreo 2 ore, unde trebuia tinut in brate, si eu ziceam asta o sa moara de plans nu rezista, si dianocica zicea nu nu va plange , si l.a luat ea sa.l tina, si n.a plans , apoi i.am zis la sfarsit: pfoai ce ma enervezi le stii tu pe toate, dar oricum daca ar fi sa mor ti l.as lasa pe ivan
(nicolas cage nu stiu ce facea, dar pt mine a fost important ca a aparut si el :)))

ivan si dayanara

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

desiree eu ii faceam zmeului ceai clasic, indulcit cu zahar. dar zaharul fiert.
in capraru se recomanda 1 lingurita de zahar la 200 ml apa, dar mie mi se pare prea dulce. eu ii puneam mai putin zahar.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput