LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (117)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

off topic danutz mie mi se pare ca te cam contrazici. adica pe de o parte te ai saturat sa votezi liste de partid, pe alta nu vrei uninominal...

teutz hai ca asta-i tare...pai vezi ca ai foaie de la ...de la aia... cum ca ti s-a aprobat dosarul si din data de , probabil, 22 feb, intri in cic. care, evident, tine 2 ani, nu 2 ani fara x zile...deci cu aprobarea aia te duci la servici si le-o bagi sub nas. sanatate si la mai bine! ce marlani...

am fost, am votat, noroc ca am vazut ca imi expirase viza de flotant si m-am inscris pe lista suplimentara ca ma trezeam ca-mi pierdeam bunatate de vot...nu ca ar sta cineva sa verifice dar asa...pt sufletul meu...

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

quote:
Originally posted by Teutz

Aa, am uitat! Tot voiam sa intreb ceva si uitam de fiecare data.

Cand incepe concediul de maternitate, cei doi ani? In ziua in care se naste copilul sau dupa ce se termina cele 126 de zile de concediu pre/postnatal? Eu am nascut-o pe Alexia pe 10 decembrie 2006, iar concediul postnatal s-a terminat pe 22 februarie 2007. Eu cand trebuie sa ma intorc la serviciu: pe 10 dec 2008 sau pe 23 febr 2009? Cei de la serviciu spun ca trebuie sa ma intorc pe 10 dec 2008. Asa e?

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Eu stiu ca CIC-ul dureaza pana cand copilul implineste 2 ani, nu are importanta cand termini tu postnatalul!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

teutz, cic-ul dureaza 2 ani de la data nasterii copilului, indif de mom in care ai intrat in cic. deci, cand copilul implineste 2 ani, te prezinti la servici . din pacate

Mergi la inceput

cine are cheia de la butoi?

Mergi la inceput

BEFORE I WAS A MOM, I NEVER LEARNED THE WORDS TO A LULLABY,
>
> I NEVER THOUGHT ABOUT IMMUNIZATION
> BEFORE I WAS A MOM - I HAD NEVER BEEN PUKED ON,
> POOPED ON,
> DROOLED ON,
> CHEWED ON,
> PEED ON.
> I HAD COMPLETE CONTROL OF MY MIND AND MY THOUGHTS
> I SLEEPT ALL NIGHT.
> INEVER LOOKED INTO TEARY EYES AND CRYED
> INEVER GOT GLOURIOUSLY HAPPY OVER A SIMPLE LITTLE GRIN.
> INEVER SAT UP FOR HOURS WATCHING A BABY SLEEP.
> I NEVER FELT MY HEART BREAK INTO MILLION PIECES WHEN I COULDN'T STOP THE HURT,
> I NEVER KNEW THAT SOMETHING SO SMALL COULD AFFECT MY LIFE SO MUCH
> I NEVER KNEW THAT I COULD LOVE
> SOMEONE SO MUCH
> I NEVER KNEW I WOULD LOVE BEEING A MOM
> BEFORE I WAS A MOM - I DIDN'T KNOW THE FEELING OF HAVING MY HEART OUTSIDE MY BODY
> I DIDN'T KNOW THE BOND BETWEEN A MOTHER AND A CHILD
> I DIDN'T KNOW THAT SOMETHING SO SMALL COULD MAKE ME FEEL SO IMPORTANT AND HAPPY.
> I HAD NEVER KNOWN THE WARM, THE JOY, THE LOVE, THE HEARTACHE, THE WONDERMENT OR THE SATISFACTION OF BEEING A MOM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

si eu stiu ca cic este de fix 2 ani de la data nasterii copilului.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

DIA fff.frumos si interesant,chiar simti toate treburile astea atunci cand esti A MOM

deeaAde DAVID IONUT 24.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

m-ati panicat....ma duc sa frunzaresc cele 7 mii de acte sa gasesc decizia cu pricina

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Multumesc mult celor care mi-au raspuns la intrebare! Deci trebuie sa ma intorc la serviciu chiar de ziua Alexiei. Nashpa! Si eu tot asa stiam, ca CIC-ul incepe cand se naste copilul, dar mi-a spus o tipa ca ea a lucrat la o firma la departamentul de HR si ca de fapt CIC incepe dupa concediul postnatal. As fi vrut eu! M-as fi dus la serviciu dupa sarbatorile de iarna, nu chiar in februarie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by Teutz

Aa, am uitat! Tot voiam sa intreb ceva si uitam de fiecare data.

Cand incepe concediul de maternitate, cei doi ani? In ziua in care se naste copilul sau dupa ce se termina cele 126 de zile de concediu pre/postnatal? Eu am nascut-o pe Alexia pe 10 decembrie 2006, iar concediul postnatal s-a terminat pe 22 februarie 2007. Eu cand trebuie sa ma intorc la serviciu: pe 10 dec 2008 sau pe 23 febr 2009? Cei de la serviciu spun ca trebuie sa ma intorc pe 10 dec 2008. Asa e?

teutz, concediul nu este de doi ani :) este concediul de ingrijirea copilului pana la 2 ani (adica pana implineste copilul 2 ani :) ). iar prenatalul, de-aia se numeste PREnatal, pt ca in mod normal, se ia inainte de nascare... majoritatea din noi mergem pe varianta cu imparteala din motive strict financiare, insa daca ai intrat cu prenatal dupa nastere, lunile alea de prenatal dupa nastere acopera primele luni din cei doi ani. se intelege ceva?? :))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput