LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (117)
Raspunsuri - Pagina 9
dianocica spune:
apropo de indulcit. din cate stiu eu zaharul brun e mai putin rafinat si ceva mai sanatos decat cel alb. si..mult mai dulce...
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
ramsan spune:
Salutare mamici!
Ktrinel desi e venit cu intarziere Juliei cu multa sanatate, ca restul se cumpara! Sa va bucurati de ea si sa o vedeti om mare! V-am admirat pozele facute la zapada (vreau si eu iarna cu zapada) si pe cele de la petrecere si doresc sa va spun ca sunteti o familie foarte frumoasa.
Donia uauuuu... ametitor in CN Tower. Ati foat chiar acolo in varf?
Ma faceti sa-i cumpar si eu bile lui Rares ca am intrat in criza de jucarii
danita si asiza muuulta sanatate va dorim puiutilor vostri.
chris cred ca te referi la sonia, nu? Saracii de ei parinti prin ce mai trec. Cafeaua si babele.. Stii cum fug babele de cafea?? Iti spun eu din proprie experienta cu o baba de-a mea, ca la mine nu a mers nici cu ciocolata, dar cu cafea? Nici vorba.
Chinico ce spuneai ca e bun sa luam pentru intarcare? Ceai de salvie? Cum merge desensibilizarea? La cati ml ati ajuns?
Cine mai are solutii non-invazive pentru oprirea lactatiei?
Acuma sa va spun si eu ce am pe suflet. Pentru ca Rares nu avea cicatricea de la BCG a trebuit sa facem test IDR. Testul a iesit negativ (dupa 72 de ore de la inoculare nu s-a inrosit deloc intepatura) si trebuie sa refacem vaccinul in aceeasi locatie in care s-a facut intial, adik matenitate-neonatologie. Dr. pneumoftizilog pediatru mi-a spus ca doar 56% dintre vaccinarile facute in maternitate sunt eficiente, starnind o reactie de imunizare, si noi se pare ca suntem in cei 44% fara imunitate. In Europa nu mai exista acest vaccin. Ei nu au incidenta asta de TBC demult de tot asa cum este la noi. Slava DD ca nu am intrat in contact cu nici o persoana bolnava sau purtatoare.
In alta ordine de idei, Rares este din nou mucos. Am avut o saptamana fara muci si acum au revenit in forta. Ii aspir, pun vibrocil sau olinth (de ala pentru bb) si stau si cu servetele umede dupa mine in caz ca iar dau navala mucii. Stiati ca nu se ranesc la nasuc daca ii stergi cu servetel umed?
Fug la treaba cat doarme puiul. Va pup!
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
ramsan spune:
Multumim mamicilor cu informatii despre crizele de isterie sau de ce-or fi ele. M-am confruntat si eu cu ele si chiar nu stiam cum sa reactionez. Sincer la prima criza in public m-am blocat putin, dar l-am luat in brate (instinctul deh) si i-am vorbit frumos, explicandu-i ca nu este a noastra tricicleta si ca proprietarul nu dorea sa punem mana pe ea.
Intrebare de baraj: Ce ne facem cu crizele de gelozie?? Cum ar trebui abordate? In acelasi mod ca si cele de isterie cauzate de imposibilitatea de a se exprima?
desiree spune:
quote:
Originally posted by ramsan
Multumim mamicilor cu informatii despre crizele de isterie sau de ce-or fi ele. M-am confruntat si eu cu ele si chiar nu stiam cum sa reactionez. Sincer la prima criza in public m-am blocat putin, dar l-am luat in brate (instinctul deh) si i-am vorbit frumos, explicandu-i ca nu este a noastra tricicleta si ca proprietarul nu dorea sa punem mana pe ea.
Intrebare de baraj: Ce ne facem cu crizele de gelozie?? Cum ar trebui abordate? In acelasi mod ca si cele de isterie cauzate de imposibilitatea de a se exprima?
cred ca la varsta asta frageda, sa ii luam in brate si sa ne pastram calmi e singura solutie de adoptat...deocamdata
ma documentez si cu gelozia si revin sa va mai plictisesc un pic!
retinut : zahar brun si ceai gata indulcit..ieri m-a speriat cat a baut...a luat biberonul si se plimba cu el in gura prin casa...!
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!
marani spune:
rascolind pozele...am gasit www.flickr.com/photos/9154068@N07/611989845/in/set-72157600465454443/" target="_blank">asta...de nerecunoscut...si totusi aceiashi..
Ajutati-o pe Sonia
asiza spune:
Va pup cu drag pe toate!!!
Ne-au dat astia "permisie" pentru cateva ore, asa ca suntem acasa pana la 6.00...Denis e mai bine, nu mai are puroi pe amigdale, insa trebuie sa terminam tratamentul si sa refacem analizele care au fost fff proaste. Vom mai sta in spital pana miercuri inclusiv si apoi sper sa ne externeze...Ce sa va zic..a fost (si inca nu s-a terminat) o sapt de cosmar...Stiu ca v-ati gandit la noi si ne-ati transmis toate cele bune...Pentru asta va pup si va multumesc din suflet!!!!
Imi pare tare rau ca am ratat toate chefurile fulguletilor...Le urez cu mare drag si sa fie sanatosi si voiosi!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by ramsan
Acuma sa va spun si eu ce am pe suflet. Pentru ca Rares nu avea cicatricea de la BCG a trebuit sa facem test IDR. Testul a iesit negativ (dupa 72 de ore de la inoculare nu s-a inrosit deloc intepatura) si trebuie sa refacem vaccinul in aceeasi locatie in care s-a facut intial, adik matenitate-neonatologie. Dr. pneumoftizilog pediatru mi-a spus ca doar 56% dintre vaccinarile facute in maternitate sunt eficiente, starnind o reactie de imunizare, si noi se pare ca suntem in cei 44% fara imunitate. In Europa nu mai exista acest vaccin.
Inca se mai fac vaccinuri d¡alea cu cicatrici ??
In Canada, Uk, Austria la fel ?
asiza...toate gandurile bune spre voi
marani cine-i in poza? nu recunosc...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
danutz spune:
Asiza, sanatate multa, ma gandesc tot timpul la voi. Hai ca mai e un pic, Denis e mai bine si e spre foarte bine si numai asta conteaza!
Marani, frumoasa mai esti! Poza aia cu Ceahlaul m-a terminat!!! Si pozele de la rev...ehehe...alte vremuri, alta distractie!
Desiree, asteptam cu interes despre gelozie...cu toate ca eu zic ca inca e devreme pt asta! Si pupam tare sa treaca lovitura de la Octavian!
Ramsan, pupam tizul nostru!
Despre vot...sper sa nu supar pe nimeni: de data asta NU VOTEZ!
Cred ca e prima data in viata mea cand nu merg la vot. Cu europarlamentarii nu votez fiindca m-am saturat sa votez liste de partid, care produc specimene gen 'baronul' de Teleorman, chiar daca listele astea-l au in frunte pe Daianu! (fetelor, toata saptamana trecuta am fost un car de nervi din cauza emisiunilor de la Nasul. Nu e posibil sa fii parlamentar, sa ai milioane de euro in conturi, case in Bucuresti si sa incasezi 2500 ron pt chirie, de la stat!)
Nu m-a convins inca nimeni ca votul uninominal e ceea ce ne trebuie noua in mom. asta. (sunt 19 state in lume unde se aplica votul uninominal si jumatate din ele sunt dictaturi)
Mai bine ma uit la carcotasi...
Va pup si duminica minunata in continuare!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
Teutz spune:
Ktrinel, sunt minunate pozele! E o scumpa Julia cu rochita si pantofiori! De peisajele cu zapada ce sa mai zic... sper din tot sufletul sa avem si noi zapada anul asta!
Donia, deci asa... o tineti tot intr-o plimbare. Bravo voua!
Marani, super marfa pozele! Am ras de m-am tinut cu mainile de burta cand am vazut cum erati costumati! M-am obisnuit cu tine tunsa scurt, dar iti statea foarte bine si cu plete.
Ramsan, multa sanantate lui Rares!
Asiza
Am fost la vot, pe urma ne-am plimbat, am mai dat o raita prin Cora, apoi prin parc si acum... in casuca. Ma duc s-o dragalesc pe ratuska mea.
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Teutz spune:
Aa, am uitat! Tot voiam sa intreb ceva si uitam de fiecare data.
Cand incepe concediul de maternitate, cei doi ani? In ziua in care se naste copilul sau dupa ce se termina cele 126 de zile de concediu pre/postnatal? Eu am nascut-o pe Alexia pe 10 decembrie 2006, iar concediul postnatal s-a terminat pe 22 februarie 2007. Eu cand trebuie sa ma intorc la serviciu: pe 10 dec 2008 sau pe 23 febr 2009? Cei de la serviciu spun ca trebuie sa ma intorc pe 10 dec 2008. Asa e?
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)