Mamici de Martie-Aprilie 2008 (46)
Raspunsuri - Pagina 4
Maia37 spune:
Mami un calduros LA MULTI ANI SA FII IUBITA ,FERICITA MULTE SATISFACTII SI BUCURII IN VIATA!
Mi-a placut mult comparatia cu bobita de cafea dar si numele supeeerr dulceee.Sa fie sanatoasa si sa va bucure caci de iubita si ravnita sigur va fi.
kyaPentru arsuri incearca remediul"cui pe cui se scoate" adica zeama de lamaie bauta incet cu inghitituri mici sau otet de mere cu miere diluat cu putina apa.Sunt ambele probate de mine si finalizate cu succes.
Raluca S am patit-o si eu cu fata de zoombie...Ce sa faci acum se ingroasa treaba,creste parul la bb,mai conteaza si ce mancam apoi si respiratia grea...ATA ETE trecem noi si peste asta!
floriio bun venit alaturi de noi!
Kya am inteles ca o randunica spunea ca b6 nu e bun in sarcina.Eu am cumparat tot la sfatul unei randunici mg si ca efervescent de la aditiva.Randunicii respective ii recomandase medicul.
Zoze si noi suntem la faza de amuzament mai mult seara cand bb e in actiune.Pun telecomanda pe burta si sare-n sus
gbutucica ce frumos ai povestit de mama ta!
Sovi frumoasa relatarea romano-rusa
Simonette fetita mea are caciula si fular impletite de mine din acelasi material(fir de catifea) si aceeasi culoare
numeioana Asa mi s-a spus si mie ca-i din cauza sarcinii ca se mareste volumul de sange ca-i chiar bine sa se elimine astfel.Mi-mi sangereaza mult gingiile si de ieri mi-am luat Lacalut sa vedem ce rezultat o da ca de primul m-am lamurit ...mi-a facut gura punga acum si terapeutic astept rezultat bun.
Naty sper ca sunteti bine randunelelor.E bine ca nu mai ai contractii iar fundiku se repara el.
arielLa mine deja sotul si fetita au invatat lectia:FARA STIRI DE LA ORA 5.Din greseala daca dau pe pro tv atunci cand sunt ororile alea muta imediat pe alt post.Asa ca bate-i la cap, ca nici copilul nu trebuie sa auda grozaviile alea si nu-i deloc spre binele lui.In ceea ce priveste desenele trebuie triate.Sa vezi cand va incepe sa jioace la calculator cum e...
Mihaela, mamica Andreei 13+ si 25+ cu Vlad Andrei
RalucasS spune:
Maia - sigur nu este de la mancare, pt ca ma arde pe gat chiar si atunci cand nu mananc nimic, sau cand mananc putin si usor...cred ca dupa ce nasc o sa il duc pe Lucas al meu direct la frizer , si o sa imi iasa si mie de o peruca, pt ca a inceput sa imi cada parul rau de tot, luni vreau sa ma duc sa il mai tund, daca ar fi dupa mine l-as tunde scurt dar nu vrea randunoiul...
Iar referitor la B6 parca ziceai, si mie mi-a dat doctortia in afara de vitaminele prenatale sa iau Magne B6 fiole, si am citit si eu pe prospect ca nu sunt indicate la gravide, dar cred ca stie dansa ce stie, ca altfel nu mi le dadea
24+ Lucas
Maia37 spune:
RalucaS sa stii ca si mie-mi cadea parul pana acum 2 sapt.Am luat tot ce era revalid iar ieri a fost a doua oara cand m-am facut cu henna.Parul meu este un acaju si a fost usor sa gasesc ton pe ton.Am pus galbenus de ou,ulei de ricin si ulei de masline.Am stat cam 3 ore caci n-am rezistat mai mult si m-am spalat.Prima impresie e de par aspru(la mine)dar pe parcurs isi revine.Acum gasesc foarte putin par la spalat eu care-l luam cu pumnul.
PIDANA spune:
Buna dimineata!
Vad ca tare harnici ati fost la scris. Ieri tocmai cand facusem si eu o scrisorica pt voi ma trimise sefa la banca si s-a dus tot. Si apoi tot intr-o plimbare am tinut-o, delegatii, vizite...
Pt MAMI vin si eu cu intarziere cu urarea de LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa alaturi de cei dragi tie si sa va bucurati de Honey.
Si mai trebuie sa urez bun venit noilor randunici Ramo si Flori si .... si .. nu mai stiu. M-a lasat memoria de tot. Ori e semn de batranete :(.
De vreo saptamana imi tot tuna si fulgera, am ajuns sa nu ma mai suport eu, m-am certat cu toata lumea si am senzatia ca mi se cuvine totul daca sunt gravida. Parca am devenit prea nesimtita, dar o fi vreo forma de aparare.Cateva zile am evitat sa va mai scriu am tot sperat ca imi trece...
Mi-a dat si mie dr magneb6 fiole dar am uitat sa intreb cate sa iau pe zi si pt ce perioada.
Parca am citit ca Naty nu mai are contractii, deci e mai bine si asta ma bucura enorm. Nu uitati si de o rugaciune de multumire pt DD.
Ma duc sa-mi improspatez memoria cu ce ati ciripit si tre sa fac si o baita si sa calc un pic sa mai scap de "magareatza".
Va pup! sa aveti un weekend cat mai placut si calduros !
Dana 17+
Maia37 spune:
Fetelor avem 25 de sapt.Iata ce scrie in revista la aceasta data:Uterul tau are dimensiunea unei mingi de fotbal.Poti avea crampesi,daca bebelusul iti apasa pe vezica urinara,o sa ai mai des nevoie la toaleta.Arsurile la stomac te pot tine treaza noptile:evita mancarurile grase si condimentate si stai sprijinita pe perne!
Copilul tau:Cantarind aproape700gr,copilasul tau are nevoie de somn si veghe.Organele de echilibru si orientare s-au dezvoltat,el stiind acum in ce directie este"susul si josul".
CE DRAGUT PUII NOSTRI STIU SA SE ORIENTEZE!
Randunici daca mai vrea vreuna sa scriu din revista conform sapt.care le aveti va rog nu ezitati sa-mi spuneti!
Va
simonette spune:
Mai...materialul paturicii este un ul cu noduri...Si cred ca merge super lucrat si pt. caciulitza, dar nu m-am gandit pana acum cand mi-ai zis tu Maia! Este un material tare frumos dar se lucreaza f. greu!
Mah...voi mai stiti ceva de Cory?????????...Sper ca macar ne citesti si ca sunteti bine! Suntem alaturi de voi!!!
mami de Luca si 26+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
simonette spune:
Ralucas si eu ma bucur ca ciripesc din nou!!! Desi nici acum nu stau bine tare cu timpul caci inca merg la scoala... tare apasat!
Am pus pe foc o oala de sarmale si ardei umpluti si nu mai am rabdare pana se fac! Mi-e o poftaaaaa Ce ma fac??? Ca de-abia i-am pus!!!
mami de Luca si 26+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
ariel_7000 spune:
buna fete dragi! astazi sunt muuuult mai bine. cred ca-mi prieste putina singuratate, dar sa vad pana cand, ca deja ma doare gura de cat am tacut, ehhehehhee. e ceva imposibil pt mine sa-mi tin gura inchisa timp de 2 ore.
am mai iesit spre dimineata pe balcon, cred ca atunci cand sovi savura mancare imaginara:))) sa ma iau o gura de are proaspat, ca am senzatia de sufocare si mor de cald mereu si din cauza cetii si a norilor nu am mai vazut luna, asa ca m-am calmat si nu mai sunt nervoasa:) apoi, dupa scurta pauza publicitara (a se citi pi-pi), m-am bagat inapoi in patut si cu perna in brate (in loc de sotior) am dormit pana la 11, cand m-au sunat ai mei sa-mi zica ca au ajuns la valeni. fiica-mea era atatde fericita ca a vazut bibilici:)))
alexutza 4 ani si 19 sapt.si ceva
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pf_.png
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
ariel_7000 spune:
am iesit sa-mi iau ceva de mancare si nu am rezistat si mi-am luat si o sticla de timbark de mere, eu care mi-am promis ca nu ma ating de sucuri din comert cat sunt gravi si apoi cand alaptez....sper sa nu ma apuce ca data trecut, mania cu cola! eu sunt anti cola si alte atrocitati d-astea, dar dupa ce am nascut data trecuta, la cateva ore, cand m-au intrebat ai mei ce-mi doresc sa mananc/beau, am zis ca vreau pepsi....nici macar nu am gandit cand am zis-o,pur si simplu a tasnit! normal ca nu mi-au dat:))), dar pana am intarcat-o pe alexutza muream de pofta pt 1 singura picatura de pepsi si un fum de tigara!!! la un moment dat, am cedat si am but pepsi cateva guri, am mancat cioco cu cacao si am tras acel fum!!!! nu va zic ce mustrari de constiinta am avut. alexutza avea colici si urla, eu eram convinsa ca de la pepsi si cioco era agitata (si acum sunt), iar fumul ala....oferit de prietena mea, i-am si zis, am avut senzatia ca ling un tomberon!!!! cred ca atunci m-am decis sa zic adio si n-am cuvinte tigarilor. de atunci am ramas cu sila si de cate ori fumeaza cineva langa mine simt ca imi urca stomacul in gat. pe mine ma bucura teribil asta, pt ca la prima sarcina ma cam tenta sa trag "numai 1 fum" si am rezistat eroic tentatiilor.
acum nu numai ca nu ma mai tenteaza, dar ii fugaresc pe cei care fumeaza langa mine si daca prind si luna plina prin preajma sa vedeti ce urat fac!:)))
asta este o alta bila neagra care o acord tatalui meu, pe langa obsesia telecomenzii...ca fumeaza. el are ca scuza faptul ca fumeaza in baie, dar in situatia mea, acum simt fumul de la 10 km. asa ca, cu toate protestele lui, l-am poftit sa fumeze pe balcon, iar mama care nu a fumat niciodata, l-a poftit pe holul blocului. el se supara pe noi, zice ca vin eu si ii fac reguli la el in casa :)))), dar asta e! ma enerveaza ca trebuie sa ma simt la ei acasa (casa in care am copilarit si am crescut....) ca la niste straini,ale caror reguli trebuie sa le accept.
din pacate, observ ca am devenit intolerabila la unele aspecte....
cat despre arsuri la stomac....cred ca sunt campioana. le am non stop, noroc cu maalox ca le mai domolesc, dar nu pt mult timp. iar treaba cu parul, trebuie sa va dezamagesc, e pura fictiune. la alexutza, am avut arsuri toata sarcina, dormeam in fund, sprijinita pe perna de perete, altfel ma trezeam cu suc gastric in gura si nas!!! a fost groaznic!....iar alexutza mea scumpa s-a nascut chelioasa, avea un pufulet fin si auriu si apoi la cateva sapt. i-a cazut tot pufuletul, asa ca era beculet. abia la cateva luni a inceput sa-i apara putin perisor si fiind vara am bagat masina de tuns in "claia" ei de par si am tinut-o frezata 0 pana la 2 ani. acum are un par superb! este lung (peste umeri) blond inchis cu suvite blond deschis (ma opresc cucoanele sa ma intrebe daca i-am vopsit suvitele ), este des si matasos. mie mi-a parut rau ca nu a mostenit genele mele, caci mama mea are un par superb, ondulat si des. o frumusete. dar e foarte frumos si perisorul puiutzei mele.
alexutza 4 ani si 19 sapt.si ceva
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pf_.png
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
CristinaGoji spune:
Ma rog si eu pentru Naty sa se rezolve cu bine problema!
Imi pare rau ca trebuie sa treci prin momente din astea.
Eu am cam lipsit, dar nu am starea de spirit necesara sa scriu aici, pentru ca m-a apucat o frica brusc, gandindu-ma la ce ma asteapta dupa ce nasc, 2 copii mici, singura cu ei, oboseala...In fine, astept sa-mi revin cat mai repede.
Mami 19+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza