Cresa nr. 36 Tohani sector 4

Cresa nr. 36 Tohani sector 4 | Autor: gina_butnaru

Link direct la acest mesaj

Buna,

Eu sunt noua pe forum. Am un baietel de 1 an si 5 luni si l-am dus la cresa nr. 36 Tohani din sect. 4, Tineretului (Piata Norilor), desi stau in Vitan. Sunt multumita de aceasta cresa , dar piticul meu inca nu e calit si mi-a racit, apoi am avut probleme cu burtica. Toata lumea imi zice ca e normal, pana isi formeaza imunitatea. Eu a trebuit sa incep serviciul si n-am avut cu cine sa-l las acasa. Voi ce parere aveti? Vi s-a intamplat la fel cu bebeii vostri?
Mai sunt mamici care isi duc bebeii la cresa Tohani?

Mama lui Razvan

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Si eu am fetita la cresa Tohani.
Am mai scris despre asta la doua subiecte:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47635&SearchTerms=Tohani si inca un subiect aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=108479

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna Lilia,

Ma bucur ca mai sunt mamici care isi duc sau si-au dus copiii la cresa Tohani. Eu sunt foarte multumita de cadrele medicale de acolo.

Pupici,

Mama lui Razvan

Mergi la inceput

Amelia s-a indragostit de o Doamna de la grupa ei. Numai pentru ea merge la cresa, acasa vrea sa o imite in toate, mi-a cerut pantaloni trei sferturi ptr ca vrea sa fie ca ea, mananca numai ca a zis Adela, si tot asa. Doua saptamani a fost in concediu si copilul meu nu mai vroia la cresa ca s-a saturat sa o astepte pe Adela si sa nu vina

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna Lilia,

O stiu pe d-na. Adela. Noi suntem la d-na. Angela, dar cand e in concediu ii mai tine locul d-na. Adela, care e o draguta. A avut grija de Razvanel al meu cand a facut o data febra la cresa.
Si mai e d-na. Mariana, asistenta sefa, care e innebunita dupa piticul meu, ca vrea sa-l ia acasa la ea.

Mama lui Razvan

Mergi la inceput

Gina; activeaza-ti te rog PM. Vreau sa te intreb ceva in privat
Merci

Mergi la inceput