Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (264)
Raspunsuri - Pagina 6
miraklucker spune:
Asa, acum am terminat....si fiindca ma duc la ziua unei colege si am venit cu masina pot sa stau sa bat campii pe aici
Ralu multa sanatae stai cumintica in pat si ai grija de bebe mic.
Ana sigur a fost un vis!!!........numai noi doi in vacanta??? poate cand copii vor fi destul de mari sa nu mai vrea sa vina cu noi. Nu stiu daca vom ajunge la anul la tine, al meu sot s-a indragostit de Sardinia. Vrea neaparat sa mai mergem acolo. Mai am o prietena in Mallorca care si ea toooot trage de mine sa mai mergem la ea.
Tare dulce Clara, a crescut mult, mi se pare ca s-a mai schimbat...
.........amintiri de gravideala.......va apuca nostalgia??? Pe mine ma apuca in fiecare an pe vremea asta. Acum 6 ani Mos Nicolae mi-a facut cea mai frumoasa surpriza, 2 liniute.
Cateodata ma gandesc ca bine ca nu am descoperit forumul de pe atunci. Am mers la primul control la 13 saptamani, nu am stiut niciodata la nici o sarcina vreo valoare a vreunei analiza, alea care mi le-au facut, dealtfel nu prea multe, "uite o manuta, aici e piciorusul, toate sunt la locul lor, a crescut destul, ne vedem peste 5-6 saptamani"........cam asta auzeam de fiecare data.
......sunt o norocoasa, am fost binecuvantata de Dumnezeu nu cu una nici cu 2 ci cu 3 sarcini fara probleme..........o nastere prematura si 3 cezariene, dar ce conteaza pana la urma daca totul s-a terminat cu bine.
.....hai ca ma duc sa cercetez in alta parte, sa vad ce torturi execut pentru duminica!!
v-am pupat
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
Giova spune:
mama cat am stat afara...dar la cat de frumos a fost...se merita.
am carat caruciorul degeaba cu mine la intoarcere, ca i-am lasat masina lui Clau...deh...nu mai avem noroi.si marco nu a vrut sa vina decat pe jos, se baga prin iarba, frunze, pamant.
La gardi a reusit performanta sa coloreze toata fisa, era si normal, caci era o pisica.Mi-a zis educatoarea ca doamne cu cata dragoste o mangaia si o desena....numai fise cu pisici si caini sa-i dea de acum in colo.
Pufu stiu cand ai zis ca ati pierdut suzeta, dar pe urma nu am mai retinut daca i-ai luat alta sau l-ai lasat fara.
Marco e culmea:la gradi doarme fara suzeta, acasa seara daca nu i-o dau...nu plange, dar se invarte ceasuri bune in pat.
Cata pai cum de bea Bia lapticul asa de repede? de mancat nu mai mananca? marco pe la ora 18 papa o masa si pe urma lapticul de seara.
faci party in pijama cu nasa?
Ralu ma bucur ca esti bine si ca te simti mai bine dupa injectiuile astea. ai grija de tine, si Tiei care e asa cuminte si intelegatoare.
cred ca mergem cu o sapt. inainte de Craciun la Szeged. vrei sa intreb si acolo de Gravibinon?
Mira sa va distrati la party in weekend si sa aiba Daria cel mai frumos tort.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
marchplayer spune:
Hello..
La multi ani BEE si Crisu!!! Sa fiti fericite fetelor si sa vi se implineasca toate visele!!!!
Ce va tot contrati pe aici ma?? As vrea sa pot spune ca fiecare face ce vrea cu copilul ei dar asta este doar un mod elegant de a nu isca alte animozitati!
Eu niciodata n-am dat copiilor sa suga prin somn. Pana nu plange noaptea copilul nu capata nimic. Il trezeam pe Rares in primele doua saptamani ca avea icter iar el nu s-ar fi trezit doar pentru a manca, dar subliniez, il trezeam, nu-i dadeam sa manance adormit!
Iar Ioana are program, nu s-a intamplat niciodata sa-mi adoarma nemancata!!! De ce?? pentru ca am creat un ritual de seara cu orar aproape fix(variatiile fiind doar de 30 min) baie, lapte si nani, incepem asta pe la ora 8.30 si la ora 10.00 este deja adormita in pat. mai cere si ioana lapte peste noapte, am incercat s-o dezvat dar urla asa de tare daca nu-l capata ca trezeste toata casa iar noi mai avem si un bebelus...intelegeti voi. Deci nici chiar in toiul noptii nu mananca prin somn.
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
cosmi1975 spune:
SEARA BUNA
eu ii dau lui stef lapte daca cere noapte...si cere , asta e il incalzesc f bine si l pun pe calorifersi cand vrea....gata sunt cu biberonul la gura
de TIMOTEI nu s ce as zic ca n a mai venit la scoala , om vedea asta seara daca este sau nu....eu ma rog sa fie
chiloti tanga???????daaaaaaaaaaa numai din astia dar fetii nu ...inca cu toate ca erau la mare slipi asa dar, sa mai creasca
STEF???UN scump si un rasfatat a inceput sa faca si el fitze
marchplayer spune:
Bai, am si eu o nedumerire, si o am de ceva vreme ca am mai auzit si la altcineva ca prepara lapte de seara si il da copilului peste noapte. Nu se altereaza laptele ala?? Oare mai este bun un lapte tinut pe calorifer dupa 3-4 ore???
Eu am citit ca n-ar mai fi bun nici macar dupa 30 min dapai dupa atat timp?? Asta referitor la laptele praf de laptele proaspat nici nu mai vorbesc, este un aliment care se altereaza foarte repede. Comoditatea este si motivul pentru care n-am trecut nici acum la alt lapte (suntem in continuare la lapte praf), din punctul meu de vedere ar trebui sa ma scol de fiecare data cand cere lapte sa ma duc sa iau laptele din frigi, sa-l incalzesc...blablabla. iar dupa parerea doctorului ar trebui sa-i dau lapte numai din cutie proaspat desfacuta, ori daca as deschide 3 cutii de lapte Dorna spre exemplu in 24 ore as ajunge la pepeni!!
marchplayer spune:
mai sus se intelege ca falimentez numai dupa ce cumpar trei cutii de lapte, ce inseamna si virgulele astea...
mi-e lene sa editez asa ca....
cosmi1975 spune:
MARCH n am auzit asa ceva pana acum....adica sa desfac de fiecare data cate o cutie??????????? nu se altereaza laptele pe calorifer .......nu din comoditate il las acolo ci pt ca stef cand cere atunci sa i dai
Denisam spune:
Daniela-pe cutiile de lapte praf de aici-scrie ca treb baut laptele in max 24h dupa ce bebe a atins tetina, deci implict laptele(dat.bacteriilor ce pot aparea)- dc a baut doar jumate si vrei sa il mai folosesti se poate tine in frigi max.24h.
Eu de ex la ambii copii dupa 3 luni nu incalzesc nimic- deci tin apa si laptele praf la temp camerei si recunosc ca mi s-aintamplat devreo 3-4 ori sa ilntin facut-dar neatins de gura lor si cam3h, dar nu aup atitz nimic ca noi avem 21C in camera resp.-sper ca m-am facut explicita.
Ala normal clar se altereaza in3h- eu tin si ii dau emmei strict din frigi-il incalzesc 30 sec in microunde.Inca suntem pe lapte de capra noi pina de craciun.
Pupici!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Giova spune:
March pai unde am ajunge daca am desface de fiecare data o cutie de Dorna?la mine sta max. 3 zile deschisa in frigi. ca eu dim. ii dau Nestle Junior si numai seara ii dau Dorna+cereale.
daca Marco nu bea tot laptele seara si ramane mult, il bag la frigi pt. dimineata. si nu a patit niciodata nimic.
Cosmi doamne ajuta, sa speram ca va primi Timotei ceva.
Denisa e inca mai incalzesc putin de tot lapticul, cu toate ca-l bea si de la temp. camerei.
Tanga? port si doamne ce-mi plac. si cand eram umblam cu tanga. doar cand sunt la cm am bikini normali, dar in rest....nu suport sa se vada dungile chilotilor prin pantaloni, fuste.
la fetite eu nu le-as da, cu toate ca o fetita de la gr. mare pregatitoare avea, asta acum vreo 4 ani, cand eram in Alba educatoare.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)