Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (264)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Mi-ar place si mie asa dar mi-a fost teama mereu sa nu se strice laptele si sa capete vreo enterocolita. Adevarul este ca pe mine m-a speriat doctorul. La inceput tineam apa calda in termos langa pat si cand cerea preparam repede un bibe cu lapte cald, cu timpul am invatat-o cu apa rece dar tot asa, apa, cutia cu lapte langa pat si cand cere prepar cat pot de repede un biberon. Intre timp ea nu mai tace. vorbeste continuu si-l trezeste si pe rares

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

enterocolite de la lapte se face numai daca i stricat ....si oricum nu l ar bea bebelacii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

AI CAPU MIEUUUU !!!! vorba Dianei ,tot la lapte sunteti?
Mai, la faza asta, eu n-am prea respectat regula,adica si la laptele praf - putinul cat a baut si la cel de vaca,l-am mai tinut uneori si la temperatura camerei,chiar si pe calorifer.Am remarcat cu ocazia asta ca laptele de vaca se strica muuult mai repede decat cel praf.
Dar cand i-am dat, intai l-am gustat,daca a fost ok la gust i l-am dat ,daca nu, l-am aruncat.Din fericire n-a fost sensibila .

Diana tocmai se pregateste si pleaca cu mami la ei ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Daniela-tu chiar dormi inca cu amindoi in camera?Fiecare in patul lui sau cum?
Eu de cate ori dorm la alex in camera pe canapea-cand a fost cu nasul-tare prost ma odihnesc aud tot,plus ca el are un mic sforait- la noi de fiecare in camera lui dar si eu aud orice miscare-cu usile f.f.putin intredeschise la ei la camere.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Asta ziceam si eu, laptele de vaca se strica mult mai repede.
Giova, asta ma intrebam si eu, unde draq ajungem daca iau atata lapte si cine naiba bea restul de lapte din cutii??
Acum caut un recipient din sticla care sa se inchida ermetic in care sa torn laptele din cutie dupa ce am desfacut-o ca sa-i pot da din el max 2 zile. Am si eu piticii mei.
Am incercat intr-o seara sa-o dau lapte Dorna in loc de milumil si mi-a aruncat biberonul cerandu-mi imperativ LAPTE!!! Atunci i l-am combinat jumate/jumate. L-a baut dar nu cu placere. Presupun ca asa voi proceda pana eliminam definitiv laptele praf.
Ioana are musafiri fetitele vecine cu care se joaca in casuta si Rare este la mamaie se vorbeste cu ea. ma duc sa-i dau sa suga.

Mergi la inceput

Esti tare Denisa! Felicitari! Eu sunt mamica dependenta de copii ei! Dorm cu amandoi in acelasi pat, eu la mijloc, nu ma odihnesc deloc dar nu ma las!!!

Mergi la inceput

DENISA acum mi-am amintit,stii ca si Diana avea un mic sforait? Era o chestie ce se numese STRIDOR,cica de la lipsa de calciu nu se inchide nu stiu ce pe la nas si au zis ca ii trece de la sine dupa 3-4 luni.Dar i-am daat calciu de-atunci,ca mi-a prescris pediatra.Oare n-o fi si la Alex asa ceva?

"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

quote:
Originally posted by marchplayer

Esti tare Denisa! Felicitari! Eu sunt mamica dependenta de copii ei! Dorm cu amandoi in acelasi pat, eu la mijloc, nu ma odihnesc deloc dar nu ma las!!!

M-ai facut sa zambesc March , cred ca si eu as face la fel . Dar cine doarme la margine ? nu pica din pat ????

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

In fine, se pare ca am inteles doar eu si Ana ce am vrut sa spun , dar nu are rost sa mai discutam , bine ca am inteles si multumesc pentru aprecierile de rigoare.
Mario are iar febra care scade cu antitermice dupa care apare iar...iar eu o stare de naspa de cate ori citesc...
Sper sa ma sune colega in juma de ora daa nu o sun eu si sper sa avem vesti bune.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Apropo de enterocolite si lapte.Tin minte ca nepoata de la Oradea mi-a zis anul trecut ca ea le lasa la baieti laptele de vaca peste noapte si il beau cand se mai trezeau,CHIAR ACRIT FIIND,cica ea a obnservat ca chiar ii place asa , de cel de-o varsta cu Diana zicea. Si desi a crescut la tzara,sta la oras acum,a terminat o facultate,chiar a citit mult in domeniul cresterii copiilor,chiar lucreaza la ceva cu protectia copiilor.Eu am cam ramas afis si am constatat doar ca nu e stresata si chiar o admir.Si copiii n-au avut enterocolite,cum n-a avut nici ea ,nici fratii ei,sau alti verisori de-ai mei de pe la tzara.Pe la ei am stat eu muult cand eram mica.

Mergi la inceput