Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (264)
Raspunsuri - Pagina 8
Giova spune:
March si mie imi place sa dorm cu marco,si mai ales mor cand il vad cum se pune noaptea pe Clau, cauta caldura lui....
el de mic a dormit la el in patut, pe urma in camera lui, dar am facut greseala si l-am luat cu noi cand de la dinti. acum adoarme la noi in pat, il duc la el si daca nu acolo doarme pana dimineata. cand plange il luam cu noi in pat, ca nu mai vrea la el.
pacat ca nu sunt cutii de lapte si la jumate. mie nu-mi place laptele de 3,2% grasime, eu beau de 1,8 si rar de tot.
Denisa eu nu as putea dormi cu usile aproape inchise. dormitorul nostru cu cam. lui marco sunt perete in perete si usile larg deschise. si tot nu-mi place ca nu-i aud respiratia, nu am baby phone.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
Moni lapte acrit cred ca asa ramaneam si eu. nu as putea sa-i dau asa ceva si nici nu cred ca l-ar bea.
irina eu am inteles perfect ce ai zis, sper sa scada de tot febra lui Mario. a mancat azi?
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
asteryaro spune:
Buna seara.
Hai sa raportez ceva si eu:
Razvan este mai bine, a terminat injectiile (si cele pt. caputz si cele pt. laringita - Dexametazona (antiinflamator). Noroc ca avem curuletz grasunel, ca altfel...
Ce sa va zic, laringita asta a debutat cu totul altfel, cu febra... bine ca a trecut...
Starile lui de nervi sunt la ordinea zilei.
Dar, in compensatie, e un dulcel, doarme bine (eh, mai scanceste si el noaptea uneori), tot cu suzy suntem, maselele alea de 2 ani nu au iesit inca, dar mai dor. Se joaca frumos. Se misca mult, uneori este agitat, adica mergeeeeee, alearga muuult, ma si mir ca-i asa grasunel.
Da, si eu ii dau laptele prin somn uneori, seara. Problema este de dantura, cel putin eu asa vad lucrurile, ramane lapte pe dinti... si nici nu prea vrea sa ma lase sa-l spal pe dinti.
Cu vorbitul - ati ghicit - nimik nou sub soare.
Am fost prabusita intr-o crunta depresie (Moni ) din care am reusit sa ies cumva, iau si un tratament, ma rog.
E complicat de explicat ce simt eu cand al meu baiat, bine dezvoltat de altfel, cel putin fizic, nu scoate o vorba. Nimic. Nici macar o silaba, o bolboroseala, nici mama n-a mai spus de fff mult timp...
Fetelor, un sfat, daca se permite: bucurati-va de puii mici.
Eu recunosc ca imi mai pierd cumpatul, ma simt nedreptatita cumplit... tot ce vrea el, eu trebuie sa ghicesc, pentru ca nu se poate exprima...
Ma bucur ca la cresa a invatat (printre altele) sa bea cu canita, a atat de scump... si vrea dom'le sa pape singurel... deci eu sper ca lucrurile merg cumva spre bine...
Cu stereotipiile stam bine , adica avem. Cel mai mult adora sa inchida TOATE usile, ca-i dulap sau usa mare, nu conteaza. Alta stereotipie nu-mi vine acum in minte.
Oricum, mi-a venit ideea ca, saptamana viitoare, sa cer voie la cresa sa ma lase sa-l urmaresc vreo ora (fara ca el sa stie ca sunt acolo), vreau sa vad EXACT ce anume face, cum se joaca, sa-mi iau eventual notite.
Nu mai stiu ce mai vroiam sa scriu...
Moni si Melina , lasati intepaturile, ca n-aveti de ce, pe cuvant.
Rali, stai cumintica la pat, si Doamne ajuta sa stea bebe acolo!
Gio, pupam blondinul.
Denisa, pupam fratiorul si fetituca desteapta.
Cosmina, ii doresc lui Timotei sa reuseasca sa obtina acel computer special.
Ioana de Bistrita , suna-ma absolut cand vrei. Poate vrei sa vorbim?
Scuze ca nu va nominalizez pe toate, dar... intelegeti voi.
Maraki, o sa te caut pe mess, poate ma poti ajuta cu reteta si medicamentul ala minune.
March, va pupam si pe voi.
Sa stiti ca va citesc zilnic, dar cu scrisul... doar asa, sa zic ceva despre mine.
Promit sa va tin la curent cu (eventualele) progrese ale lui Razvan. Adica sper sa fie progrese...
O seara placuta.
Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
monica70 spune:
IRINA imi pare rau de Mario,hai ca ii trece.Altceva n-are,doar febra? Cat de mare? E vioi? Sper sa nu-i urce mai rau la noapte si e normal ca te simti nasol Poate de aia nu voia sa manance,nu stiu care remarca odata ca inainte cu cateva zile de a fi bolnaviori parca nu mananca cum trebuie!
Cu intelesul,poate ma ajuta Ana cand are timp,eu am zis ca bioritmul meu intelectual (ca si celelalte dealtfel) sunt la pamant
Daniela te inteleg ca iti place sa dormi cu ei,uite mie iar nu-mi place deloc ca a venit mami sa o ia d-aci Sunt picata in cap,desi uneori imi vine sa imi iau campii ce ma enerveaza,cand nu-i aci,nu imi place fara eaaaaa
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga
monica70 spune:
CRISTINA ma bucur ca ai scris Nu ne intepam mai,dar n-ai vazut ca Marakinei ii lipsea un pic de VERVA? Io si Iriduma avem intotdeauana din belsug si am trantit si p-aci un pic pentru derutarea adversarilor.Stii vorba aia,daca nu poti sa ii convingi,zapaceste-i
"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga
monica70 spune:
SORRY dar nici mie nu mi-a iesit faza cu GRAVIBINONUL,am vorbit cu colegul meu ,a zis ca la nevasta-sa i-a ramas doar o fiola si deja a a dat-o la cineva ... ea a avut noroc ca se mai gasea prin farmacii asta vara,dar evident tot cu chiu cu vai a facut rost si asa.
Dar utrogestanul de ce nu e bun,e prea slab? Eu din ala am luat,dar e adevarat ca eu n-am avut contractii asa devreme,am luat preventiv.
cosmi1975 spune:
marti vine iar sora sotului ptr vreo 3 zile sa si faca pasaportul asa ca iar dezmatm am gandit foarte bine si nu l iau pe stefan cu noi de revelion....plecam pe 28 dupa ziua lui si ne intoarcem pe 5....o as mi fie dor de el dar cred ca si ptr el si ptr noi e cel mai bine ....e mic , are un program si daca nu l respecti nu te mai intelegi cu el , plus de asta sora mea la care o sa stam eu gabi si bianca (socru la cumnata) lucreaza de noapte si se culca pe la 5 dimineata si e obositor adca se trezeste cu noi pe la 8.....sper sa fii facut cea mai buna alegere....plus ca ne au luat bilete la un parc de distractii la vreo 400 km MIRABILANDIA ca i au promis BIANCAI si tb sa innoptam acolo....
asteryaro spune:
ma-ma-ma-ma-ma... si gata, ce credeati?
Nu mie, asa, in aer... dar tot e ceva...
Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
monica70 spune:
CRISTINA hip hip uraaaa ... chiar cand voiam sa compun ceva sa iti scriu !
Esentialul e ce ti-am mai zis : daca a zis cel putin odata MAMA,fie si mai demult - si uite ca a zis si chiar acum - indiferent ca nu e cu directie ,inseamna ca poate vorbi si VA VORBI! Nu asta e problema.Poate e ceva ceva acolo,dar eu continui sa cred ca nu e deloc grav si ai vazut daca ai citit din ce ti-am mai trimis ce rezultate exista chiar si in cazuri grave grave! Totul e sa fi TU INCREZATOARE si OPTIMISTA ,asa o sa ii transmiti si lui ENERGIE POZITIVA. Oare de ce s-a apucat sa vorbeasca baiatu' taman acu cand scrisesi aci? E un seeemn,mai ca locul tau e aci,aci te poti plange cum facem toate,sau ma rog aproape toate ... iar Razvan,chiar daca e putintel mai in urma deocamdata la vorbire are timp sa ii ajunga pe restul din urma!
Pai uite,de exemplu Diana nu stie sa bea cu cana.I-am dat sa bea cu paiul de cateva ori si cand are pai in cana ... soarbe din pai si inclina si cana spre ea - nu va zic ca se face leoarcaaa ,de vreo 2-3 ori a facut asa tolomaca Ar trebui sa iau masuri,macar acum cand face doi ani sa renuntam la bibe,dar recunosc ca din comoditate nu am invatat-o...