Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (264)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

nici eu nu gasesc Gravibinon, aici e retras de pe piata, de fapt toate 3 produse. Nu gasesc nici ca s-ar gasi in alte tari.......mai fac cercetari.

.....revin

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Eu mai astept un raspuns pe seara de la o colega care crede ca are acasa.La farmacii m-a asigurat o cunostinta de la un depozit ca nici o sansa sa se gaseasca pe undeva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA nu stiu de ce te simti intzepata.Hai sa iti zic: nu te-a pus nimeni sa nu ii dai asa daca asta e logica ta ca trebuie sa manance chiar si in somn,ca sa nu stea atatea ore nemancat.Fiecare are o logica si eu asta intrebam,sa vad care ce logica are
Eu am alta logica: mananca? bine,nu mananca? pa si la revedere.Vorbesc de ei acum,nu de cand erau bebei de cateva luni si depindeau exclusiv de lapte . S-ar putea sa gresesc,dar mi-a venit acum o idee,poate ca beau asa din obisnuinta? Ca e ciudat ca sa zicem dimineatza sa vrea lapte si seara nu ... sau au mancat foarte bien al ora 17 si-s satui.E logic ca si ei sa fie diferiti cum si noi suntem diferite.
Fug sa bag niste fasole uscata ,ca a adormit in sfarsit

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Mira-ce denumire are in engleza sa caut sieu??Desi astea se cam dau cu retzeta!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

In fine , cum zici tu ...oricum ai inteles ce ai vrut tu ca de obicei...asa e cum zici tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

gata am consumat fasolea,care contine lecitina si m-am prins rapid: nu reusesc sa ma prind
Deci incerc si cu un pui de somn,poate merge

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga

Mergi la inceput

Am plecat acasa si am sa am un weekend ocupat pana peste cap deci nu cred ca mai am timp sa intru .Asa ca va urez toate cele bune la toata lumea.
Dc am stiri despre gravibinon iau legatura cu Ioana sau vad eu de cine dau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Se pare ca nu se mai gaseste pe nicaieri. tot ce am gasit sunt retrase de pe piata. Exista doar cu progesteron, Gravibinonul are si estrogen.
....imi pare rau nu-i ramane la Ralu decat Utrogestanul.

revin.....cand termin treaba

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Bia isi bea laptele de seara la 19 si pina la 21 cind se culca ea, oricum nu ii mai ramine nimik in stomac la cit se zbintuie. In schimb ea la 6 sau 6:30 bea laptele semiadormita!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Doamne, fetelor, ce surpirza placuta. Va multumesc din tot sufletul pentru toate eforturile si pentru ca va faceti griji pentru noi.
Eu sunt in medical si prefer sa stau tolanita inpat, asa imi este cel mai bine, ma urnesc tare greu la calculator.
Cu Gravibinonul am sapat si eu de mi-au sarit capacele, am vorbit si in germania si in ungaria unde si am ca se mai gaseste, dar nimic. Aseara cautam pe la farmaciile care au site-uri si am fost foarte fericita cand am vazut la doua farmacii, una din Craiova si una din bucuresti. La ora 8 fix eram cu telefonul in mana, dar se pare ca era eroare, nu era stocul actualizat. Am inceput de ieri nospa+scobutil injectabil, cate 3 ture pe zi, sper sa ma tina fundul cat mai mult pentru ca imi e mult mai bine de aseara. Pe langa asta am dublat si doza de utrogestan si stau cat mai relaxata. Am norocul de o fata de nota 20 care ma intelege cu nu ma asteptam si este foarte cuminte.
Va pup si nu stiu cum sa va multumesc inca o data. Daca gasiti pe la cunostinte astept la orice ora un semn pe mail/PM, orice (as da si nr de tel, dar parca nu as vrea sa il pun aici, public...era pe vremuti in contul comun)

Ralu si Strumfita Anastasia(01.01.2006) si Bebestrumf2
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

www.flickr.com/photos/14405706@N03/" target="_blank">Poze cu familionul

Mergi la inceput