Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (264)
Raspunsuri - Pagina 4
d_melli spune:
Mai nu am nimic , absolut nimic, numai ca nu inteleg logica...adica nu ii dau sa pape seara biberonul d elapte doar pentru ca doarme? Pai si de la 18 sau 17 uultima masa pana dimineata la 08 nu mai papa nimic , doar pentru ca doarme?
asteryaro spune:
Brandusa si Crisu, la multi ani, sa fiti sanatoase si multa fericire va dorim!
Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
d_melli spune:
Alooooo, ati inteles ce vroiam sa spun? Ca m-ati bagat in ceatza mai tare.La asta ma refeream deci la masa de seara.
Giova spune:
Irino unde ti-s gandurile azi? pai normal ca la masa de seara te-ai referit. asta a zis si Pufu.
Ana_m doamne ca-mi vine sa o mananc pe Clara cand o vad asa blonda,,,si cu ochii aia albastrii...cred ca ea e nordica sectei...la marco incepe sa i se inchida si ochii si parul. a semanat destul cu sopcrella, acum se da cu mami a lui.
eu caut de nebuna cablul de la tel. pt. comp. nu stiu unde naiba l-am pus si vroiam sa-mi bag ceva melodii.
pana una alta ma imbrac sa plec dupa pitic si sa stam nitel in parc, caci tare frumos e afara.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
pufumic spune:
M-a sunat cumnata-mea. Nu mai are nici prietena ei Gravibinon. Cred ca cel mai bine ar fi cum spune Giova, sa se deschida un subiect separat si, cine stie, poate se gaseste pe undeva sau mai are cineva fiole ramase.
LA noi nici o sansa sa doarma toata noaptea daca nu-i dau laptele de seara. S-a mai intamplat sa nu vrea sa-l bea prin somn sau sa nu-i dau eu, insa s-a trezit dupa 2, max. 3 ore urland de mama focului.
Giova, eu pur si simplu nu i-am mai dat suzeta, am scris atunci cum s-a intamplat, ca am pierdut-o. Nici pana in ziua de azi n-a dibuit-o taica-su pe barca, cred ca a cazut in apa. Daca am vazut ca nu face chiar urat in prima noapte, am zis sa incerc sa o scot, sa nu mai cumpar alta. Si a mers. cu ceva maraieli si fosgaieli, mai ales la somnul de dupa-amiaza, dar am reusit.
Astery, ce face Razvanu?
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
http://www.dropshots.com/ipeltod
monica70 spune:
Mai eu imi dau demisia,nicicum nu vrea sa doarma ... cred ca de vina sunt clemntinele alea (acum iar s-a apucat sa manance ) Am citit undeva ca vit C te invioreaza rau deci
IRINA nu stiu care e logica,ca daca o stiam,nu ma mai deranjam sa ma mir.Nici nu imi permit sa iti dau sfaturi,ca vad ca si daca doar ma mir explodezi ,darmite la alte cele.Ce pot spune cert e ca au resurse nebanuite,au fost zile cand Diana nu manca aproape deloc si tot plina de energie era,poate la altii nu-i asa,dar la noi e.
Si acum parca are dinamita in Pana la urma,s-a dus in pat si se smiorcaie acolo "aieeeee aiaaaa" e clar ca e ko de somn,dar nu vrea,am lasat-o singura,poate poate se indura si adoarme ... Cred ca e pe drumul cel bun,ca deja nu se mai smiorcaie,a inceput sa povesteasca Off de-ar adormi odata ,ca si eu vreau ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga
Ana_m spune:
Irina , da eu am inteles ce ziceai tu , ca ii dai chiar prin somn daca nu si-a baut laptele inainte de culcare . Clara isi bea intodeauna laptele inainte de culcare , si noapte a se mai trezeste odata (foarte rar de 2 ori ) si cere alta tura de lapte . Asa ca ea il cere constient sa zicem , deci nu prin somn , desi as zice ca e 80 % adormita
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
Ana_m spune:
Giova , lasa tu ca si Marco e nordic si inca cum ....
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
d_melli spune:
Monica abtine-te sa intzepi fara motiv ca nu ai inteles despre ce e vorba.Eu am intrebat care e logica sa nu ii dau copilului masa de seara daca acesta a adormit , asta in conditiile in care masa de seara e lapte? Adica cum sa il lasi atatea ore nemancat? Deci unde e problema?Chiar asa prost am explicat de ai luat-o personal?
Ana da, la asta ma refeream.E o alta situatie insa am intrbeat in ideaa ca se lega de faza cu stomacul plin si nu pricepeam.
Denisam spune:
Irina- stai calma ca e ok ce faci- emma papa pe la615-6.30 ceva-mincare sau fructe cu iaurt si apoi pe la 8 prima jumatate de biberon si cand i se citesc povesti restul(de luni ii voi da cu cana cu cioc si clar va bea mai putzin de 600ml pe zi cat bea ea dimi si seara)si plus ca ambii copii ai mei si-aubaut laptele luni bune pe jumate adormitzi si vad ca sunt si sanatosi si normali-nu sunt grasi deloc.Asa ca e normal sa pape lapte inainte de culcare sau chiar dupa ce adoarme- dc nu i-ar trebui nu l-ar bea DELOC!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)