UPC-nu pot scapa de ei

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

na, am semnat contract cu rds-ul, au venit baietii repede cu oferta, tot tacimul. deci, azi predau cererea de reziliere a contractului ca nu se mai poate. azi deja suntem in 28 si inca upc-ul nu mi-a trimis factura de luna ianuarie dar eu trebuie sa platesc la timp ca sa le intre banii prevad din nou o tura de . sper numai sa nu-mi factureze si taxa de reconectare ca atunci chiar explodez.

Mergi la inceput

mai am o intrebare: cum trebuie sa procedez cu decodorul: trebuie sa-l predau cind dau cererea de reziliere sau cind se termina preavizul????
la vecini au venit facturile pe ianuarie, la mine nu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

La mine RDS cica nu se poate, cred ca ma duc sa iau pachetul de la Romtelecom.

Cu UPC mori de inima. Cel mai tare ma enerveaza ca stai ca prostul in asteptare, ca sa faci o sesizare, evident, de pe telefonul mobil...pierzi atata timp aiurea ca sa-ti spuna ca peste o saptamana vine careva sa rezolve problema , ca pana atunci toate echipele au deja programari pe teren

...si ca daca vrei sa te compenseze pentru perioada cand n-ai beneficiat de serviciile lor (2, 3, 5 zile sau cate-or fi), trebuie iar sa faci un drum la mama naibii, sa depui o cerere Sunt fantastici.

Pana la urma am ajuns la concluzia ca mai bine imi umplu casa de cabluri si fac 2 abonamente in paralel, ca vad ca nici unul nu-i rupt din soare. Sper sa nu le pice echipamentele la amandoi odata, sper ca nu sunt aceleasi

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

aveti idee, au scazut abonamentele cumva la upc? ca pe ianuarie am platit 33ron si nu 41 ca in decembrie. le-am facut scandal pt factura si au zis ca nu ei sunt de vina ci firma de curierat. le-am zis sa se descurce unii cu altii ca eu trebuie sa primesc factura in timpul legal altfel nu le platesc factura, nu au decit sa umble dupa mine. si-au cerut scuze!!!si erau cinci persoane la ghiseu
revin cu intrebarea: cum fac cu decodorul, cind trebuie sa-l dau, cind se termina preavizul sau cind depun cererea de reziliere?pls, azi sau miine ar trebui sa o depun sa ma taie de la 1 martie, si nu stiu cum sa fac!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

UPC problema si la mine. Doar ca am intrezarit o rezolvare.

Dintre toate ofertele, cel mai mult mi-a suras rds-ul ( nu ca nu ar fi probleme si cu ei, am la birou rds dar nu se compara cu upc-ul) din multe motive, de la preturile de telefonie la faptul mama si fratele si multi alti prieteni au tel rds.

Prima data am dat cu capul in zid .. nu pot sa trec la rds individual. Apoi cineva mi-a explicat ca trebuie sa iau nu-sh ce hartie de la o casierie drs, sa vorbesc cu vecinii si sa ma intorc la casierie cu hartia semnata de vecini plus administrator. In felul acesta trece toata scara / blocul la un alt operator.

Partea nashpa este ca la mine pe scara sta cineva care lucreaza in managementul UPC .. deci putine sanse de convingere sa treaca la rds. Acum 1 saptamana am aflat altceva: din ceea ce am inteles, 50% + 1 din locatari trebuie sa semneze pentru cablare la rds si rds-ul vine si cableaza.

Saptamana viitoare iau hartia de la rds si plec in vizite la vecini, cu hartia in brate. Va tin la curent daca functioneaza.

Mergi la inceput

roxana, multa bafta cu hirtia!!!!
pe noi nu ne-a intrebat nimeni daca vrem sau nu! unii dintre vecini n-au vrut si gata, au ramas de git cu upc-ul. suntem 11 apartamente pe scara.
nici rds-ul nu-s perfecti, departe de asta, dar macar au bunul simt sa raspunda la telefoane. i-am sunat si noaptea la 12 ca nu a mers net-ul si ne-au dat indicatii apoi dimineata a venit o echipa la usa si au reparat pe loc, fara comentarii. plus ca poti cere relatii despre facturi(nr, data situatia platii)ceea ce la upc nu se putea decit la cei la centru (la noi asa e in timisoara).
plus ca upc-ul sunt si f parsivi, cu tot felul de oferte: ca au clientii super reduceri, asta se spune in gura mare dar apoi cu un ton mai scazut se spune si ca trebuie sa semnezi 1-2 ani contract cu ei si nu mai poti renunta in acest interval.din pacate nu toti oamenii sunt informati corect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Cine imi spune si mie ce cuprinde abonamentul de 75 roni/luna de la UPC?(se poate sa fie asa scump numai pentru televiziune digitala?
Exista si alte abonamente?

Mergi la inceput

na, de acum doua ore am cablu de la rds! mai am de platit o factura de la upc si sa le depun decodorul, si sper sa termin cu bine cu ei!
deocamdata se vede si se aude bine, mai au de pus ceva programe, inca n-am apucat sa butonez peste tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

quote:
Originally posted by Christel

Cine imi spune si mie ce cuprinde abonamentul de 75 roni/luna de la UPC?(se poate sa fie asa scump numai pentru televiziune digitala?
Exista si alte abonamente?

Este vorba despre UPC Digital Tv Large 75 roni este abonamentul/luna? mai are cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

eu am UPC large, dar e 65 RON/luna.Au si alte variante de abonament, uita-te pe site-ul lor si gasesti toate informatiile. Oricum, serviciile lor sunt mizerabile dar noi suntem clienti captivi, alternativa ar fi o retea de cartier sau romtelecomul.

Mergi la inceput