UPC-nu pot scapa de ei
Raspunsuri - Pagina 2
noltic spune:
Draga Codruta! Ca vrei sa renunti la serv lor e foarte bine: eu ma ocup de it(consultanta si servicii) si in toate interventiile mele in care a fost vba de UPC nu numai ca nu am reusit sa rezolv ceva, dar nici nu pot sta de vba cu ei(suna telefonul ala in draci si nu raspunde nimeni) Asta ca argument: sunt cei mai snapani, nesimtiti si parati furnizori de pe piata noastra; pana si la Romtelecom gasesti mult mai repede solicitudine si suport tehnic. Ca sa si scapi de ei mergi tu la un centru(nu casierie) de-al lor si solicita expres in scris(ceri nr inreg, nume persoana,etc) rezilierea contractului pe motivele tale; si sa fii convinsa ca ai dreptate(eu ma lovesc de ei de cativa ani de cand era Astralul si, cu riscul de a ma repeta sunt niste MAGARI). Ce ti-a spus Catalin e super, dar ideea de baza este ca ei nu sunt competitivi pe piata noastra si au si cele mai mari preturi. Cat despre altenative pentru cerintele tale sunt convins ca gasesti, nu asta e problema.
Multa bafta si tine-ne la curent.
codruta_grg spune:
Noltic , merg la director marti in audienta, si am sa mai duc o cerere scrisa in genul recmandat de Catalin. (azi mi-a venit mesaj pe mobil de la ei, sa ma prezint s aplatesc factura resanta ). Am o cerere, cu numar de inregistrare de la ei din august, ma duc una
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
noltic spune:
Super! Iti tin pumnii marti; si nu uita sa fii hotarata, ai perfecta drptate si ca ai alternativa oricand la ceea ce iti furnizau ei!
TweetyGeo spune:
Eu mi-am bagat Digi si a doua zi am fost la sediu la UPC si i-am anuntat. M-au pus sa platesc factura pe cele 12 zile care trecusera din luna si mi-au reziliat imediat contractul, fara nici o problema.
april spune:
De ce nu sunteti multumiti de UPC? Va intreb pt ca pe mine ma bate gandul sa trec la ei cu totul, insa acum cand va citesc nu mai sunt asa de sigura. Eu vroiam net la ei, dar daca iau tot pachetul e 75 lei. Ma intereseaza daca netul merge bine la varianta medium?
fulguletzul meu
Catalin spune:
Am uitat sa precizez: cand am fost si am depus cererea de reziliere inainte de termen a contractului cu onorabilii UPC, in mapa din care am scos contractul cu ei se vedea proaspatul contract semnat cu RDS! Imediat au inceput cu contraoferte, doar-doar m-oi razgandi...
Bafta, Codruta! sa priceapa ca s-a dus vremea cand eram sclavii prestatorilor de servicii!
update: ieri seara pe la 9.30 (!) suna la usa un june timid care spunea ca reprezinta UPC si m-a intrebat daca am apucat deja sa semnez cu RCS, pentru ca daca vreau inca sa raman clientul lor, o sa-mi faca o oferta de o sa ma dea pe spate... mda... oare cum de se trezesc toti cand este prea tarziu? n-ar putea fi atat de grijulii pe toata durata contractului?
Catalin
Think pink!
romana spune:
Catalin, cum de ai si RDS si UPC in acelasi bloc? Ca din cite stiu au fiecare zonele lor si nu isi inclaca teritoriile de infleunta. Am vrut si noi sa trecem la RDS din cauza internetului, dar ne-au spus cei de la RDS ca inca nu instaleaza in blobul nostru, sa mai incerc peste o luna,... a trecut un an de atunci dar in bloc la noi nu au venit.
Mihaela_ce In ce cartier stai? Cit platesti la internet? De unde as putea vede in zona mea ce firme de cartier activeaza?
Codruta: Succes.
Si sotul meu se cearta periodic cu ei la telefon. El zice ca sint nesimtiti, parerea mea ca sint cam incompetenti si cam depasiti de unele lucruri, sper sa-si revina.
Catalin spune:
Romana, "intelegerea" dintre capii UPC si RCS-RDS a fost valabila pana nu demult, acum s-a rupt prietenia! Si noi am asteptat vreme de un an jumate un raspuns favorabil din partea RCS-RDS la o cerere din partea administratiei blocului si uite ca a mers, in cele din urma...
Catalin
Think pink!
mihaela_ce spune:
Locuiesc in Drumul Taberii,iar firma se cheama Best Net, parca ,nu mai stiu exact pentru ca sotul meu se ocupa de asta,si platim 28 lei/luna .
Cel mai simplu este sa te uiti pe stalpi sau pe langa bloc ca sunt lipite afise cu reclama firmelor de net.
codruta_grg spune:
Si la noi au pus in bloc de la RDS, doar ca eu nu vreau sa imi bag in casa alte cabluri .
Vineri au fost cei de la UPC si ne-au spus ca trebuie sa ne decupleze (asta pt ca eu nu am platit ultima luna).....daca raman cu ele taiate si nu mai platesc, ce se intampla mai departe? Oricum merg in audienta!!!
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi