UPC-nu pot scapa de ei

UPC-nu pot scapa de ei | Autor: codruta_grg

Link direct la acest mesaj

Ioi ce ma nerveaza UPC-ul
Am cerere din data de 31 aug 2007 prin care doresc reziliera contractului cu ei si nu mi-au trimis decat facturi, dupa facturi de platit, nici un raspuns, negativ sau pozitiv. Mai ales ca am dat la telefoane si mi-au zis ca ma contacteaza......
Problema e ca mi-am pus si telefon cu ei, si contractuil expira abia in ianuarie. La televiziune nu pot renunta decat daca renunt si la telefonie din cauza asa e tehnic si nu pot functiona individual. In contractul cu telefonia nu apare nimik care sa faca referire ca sunt obligata se mentin si televiziunea de la ei.
Eu astept de 3 luni raspunsul lor in scris

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Codruta,eu cred ca ar fi mai bine sa mergi la ei cu contractul si sa vb cu o persoana competenta (un sef ,director).....nu cu doamnele "acre" de la ghisee.
nu te poate obliga sa pastrazi si abomanentul TV daca nu e stipulat in contract.succes!

SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Hm, ciudat.
Eu am cablu tv de la ei, fara telefonie sau internet, iar acum vreau televiziune digitala tot de la ei,(fara telefonie sau internet) deoarece RDS nu e prin zona mea, iar despre Dolce, am auzit diferite pareri....

Eu am reziliat o singura data contractul cu ei, cand am fost plecata din tara, si a fost relativ simplu. Nu-mi dau seama de ce dureaza atat de mult la tine.
Insista cu telefoanele, sau du-te la ei si fa-le scandal.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Sunt vai de ei, nu rezolvi nimic cu telefoanele.
Pana nu i-am reclamat la ANPC nu mi-au rezolvat o problema legata de plati: nu-mi considerasera platite niste facturi din 2006 desi fusesera platite cu op. Si de cand am aflat care erau facturile le trimiteam sistematic copii dupa op-uri pe adrese de mail pe care tot ei mi le dadusera ... am fost si la 3 din casierii si nici acolo nu m-au putut ajuta ca nu aveau cum opera in baza de date ... ca sa nu mai spun cat de nesimtite si incompetente sunt cele care lucreaza la casieria din Calea Victoriei, sunt un cosmar.
De abia in octombrie, dupa ce i-am reclamat la ANPC au rezolvat si au completat platile (ma deconectau sistematic pentru neplata, stateam cu jumatatile de ora sa prin relatii cu clientii ... un cosmar). Profita la greu de situatia de monopol.

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Codruta, tu vrei sa pastrezi doar telefonia UPC sau ai si variante alternative si atunci renunti la toate serviciile UPC? Caci, sincer vorbind, nu pricep de ce ai avea nevoie de telefonia lor...

Eu am avut "meciuri" de jumatate de an si, desi inca eram sub contract cu ei, am facut cerere de renuntare la internet si telefon iar acum am renuntat si la televiziune, moment in care s-au gasit sa ma sune si sa-mi propuna nu'sh ce oferta in compensatie... prea tarziu!

Daca vrei sa renunti total la ei, aminteste-le in cererea de reziliere de prevederile legislatiei din domeniul drepturilor consumatorilor (respectiv, OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata si Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora), dar si de cele prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Sunt obligati sa respecte cele legale iar daca nu au facut-o pana acum, vor fi nevoiti sa se informeze despre aceste legi si sa le aplice.

Bafta multa!

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu vreau sa renunt de tot la ei, doar ca in 18 ian 2007, cand mi-am instalat SI telefonia de la ei am facut contractul pe 1 an si daca renunt mai repede trebuie sa platesc 200 ron. Dar in acel contract (de telefonie) nu am gasit nimik care sa zica ca n-am voie sa renunt la televiziune...

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Codruta, eu am renuntat la ei inaintea implinirii unui an de contract (am semnat pe 16.12.2006 si am facut cererea de reziliere acum o saptamana, cu intrare in vigoare de la 01.12.2007). Daca ai motive intemeiate pe care le poti proba, poti sa renunti oricand la serviciile oricarui prestator de servicii.
De aceea am amintit de legislatia in domeniul drepturilor consumatorilor, pentru ca putina lume isi cunoaste drepturile de consumator.
Iti recomand sa notezi numerele de inregistrare a oricarei sesizari pe care o faci catre un furnizor de servicii, pentru a fi acoperita legal in caz ca ai un astfel de conflict de interese cu respectivul. Si mai important este sa citesti cu atentie contractul inainte de a-l semna, chiar daca asta te va plictisi pentru 5-10 minute.

Sa nu uit: eu am asteptat degeaba un raspuns din partea UPC la o sesizare facuta in martie 2007, desi am precizat ca solicit un raspuns in scris...

Inca o data, bafta si curaj, ca o sa reusesti!

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Catalin . Si la tine era anexa in care daca renunti inainte platesti 2 mil?

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

"prietenii" mei de la UPC au o metoda mai tampita de a aborda problema si de a te obliga sa le utilizezi serviciile. de ex: nu poti avea internet de la ei fara sa ai contract de catv. banuiesc (dar nu stiu sigur) k si cu telefonia este la fel.
eu .. in zona in care locuiesc..nu am alta varianta de net..asa k...am semnat un ctr cu ei acum ceva ani...prin 2002 parca. in 2003 am reziliat ctr (nu din cauza lor)...in 2005 l-am reinoit. am meciuri cu ei..la cateva luni. pana nu le-am facut reclamatie nu s-au rezolvat problemele. dupa reclamatie..ma suna 1 data / luna sa vada daca totul e ok la mine
acum...descopar alta prb. o perioada mare de timp..nu imi ajungeau acasa facturile. dupa N scandaluri cu ei pe tema asta..k nu le mai platesc (k mi se parea si mie normal sa stiu ce platesc)..s-a rezolvat. insa...au inceput sa imi factureze abonament la telefonie. desi...conform contractului..beneficiez de gratuitate pe toata perioada acestuia. am observat asta in a 2-a luna..de cand imi facturau..tot din cauza k ajung facturile dupa data scadenta...
repet..eu ma cert cu ei periodic. au ajuns sa ma cunoasca. nu-i las...pe banii mei..
succes in "tratative"

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

Eu am avut si net si telefonie si Tv de la ei.M-am infuriat foarte tare pt ca net-ul mergea ingrozitor ,iar telefonul de loc din aprilie si pana in sept. cand m-am hotarat sa renunt la ei.Am dat nenumarate telefoane ,ma programau la tot felul de ore fistichii ca o sa vina cineva...aiurea nu venea nimeni decat dupa vreo doua-trei zile .O data au venit unii nervosi rau ca ei sunt veniti de la Cluj si sunt obositi si ca de ce ii trimit pe ei,pana la urma imi venea sa le cer tot eu scuze de deranj.Asa ca am renuntat ,mi-am luat frumos toata aparatura in brate si m-am dus si am predat-o pur si simplu la caserie.A trebuit sa mai platesc o luna ,ca asa scria in contract ,dar macar am scapat.Dupa asta le-am facut o scrisoare in care am scris tot ce ma durea pe mine din colaborarea nefericita cu ei.La cateva zile primesc un telefon de la o aiurita care nici macar nu verificase ce scrisesem eu acolo.Incerca sa ma impace cu niste oferte care sunau bine....nu mai imi trebuie.

Acuma sunt la o firma mica de cartier pt.net,platesc cam un sfert din ce plateam inainte si am net non stop,fara nervi.

Mergi la inceput

Eu aveam net tot asa, de la o firma mica de cartier si acum cateva luni a fost cumparata de UPC... asa ca am netul tot de la ei, desi eu nu vreau. Ma duc la ei si ii intreb daca pt mine e valabila oferta daca am toate 3 de la ei si au zis ca nuuuuu, trebuie sa renunt la internetul luat de ei si sa iau altul, adica al lor de la UPC

Ma tot gandesc la click net, am sa postez o intrebare ref la internetul furnizat de romtelecom, sa vad ce ziceti....

asa crestem noi

Mergi la inceput