ARGESENCE ,VOI UNDE SUNTETI?( 3)
Raspunsuri - Pagina 6
carmenpit77 spune:
Buna fetele
Am trecut sa va salut cu toate ca timpul meu s-a limitata acum ca am inceput serviciul.
mathilda spune:
fetelor,
suntem pe 1 pagina. yupii.
ainia- o sa incerc sa iau masurile si la ferestre si cand am toate datele te anunt. merci anticipat.
klara zice cand face pipi si caca. ca ii dau 1 biscuite dupa. buna solutia. va pup ca azi ma duc la job. ne m vedem.
filofteia spune:
quote:
klara zice cand face pipi si caca. ca ii dau 1 biscuite dupa. buna solutia.
Mi-a placut asa de mult. Super fetita ta Mathilda.Anamaria ce bine de voi ca ati fost la munte.
Noi suntem super aglomerati zilele astea. Joi au un fel de spectacol in Expoparc, ne-au chemat la ora 15 de la Palatul Copiilor.
elyda spune:
buna dimineata!!!!intru putin pe aici sa vad ce faceti si vad ca faceti bine.vad ca mathilda isi ia job sa-i cumpere copilului biscuiti ca sunt in negocieri puternice,filoftea se tine de distractii, anamaria se reface dupa excursia la munte...numai eu ma dau cu capul de pereti ca nu mai stiu cum sa le impac pe toate si pe toti.

dana
mathilda spune:
fetelor,
s-a facut 1 dimineata. am plecat la nani ca acusica imi da trezirea klara. aseara la 4 dimineata avea chef de joaca si ma striga mama pipi- ca stia ca vin imediat s- o iau. azi toata ziua mi-a zis mama pipi dar n-a facut vroia doar s-o duc la wc sa traga apa, se pare ca e noul ei hobby, ii place mult sa traga apa. hai ca va pup si ne vedem maine. elyda tu trimite biscuitii ca noi ii asteptam
ceau
elyda spune:
quote:unde...n-am adrisant
Originally posted by mathilda
fetelor,
s-a facut 1 dimineata. am plecat la nani ca acusica imi da trezirea klara. aseara la 4 dimineata avea chef de joaca si ma striga mama pipi- ca stia ca vin imediat s- o iau. azi toata ziua mi-a zis mama pipi dar n-a facut vroia doar s-o duc la wc sa traga apa, se pare ca e noul ei hobby, ii place mult sa traga apa. hai ca va pup si ne vedem maine. elyda tu trimite biscuitii ca noi ii asteptam
ceau

dana
carmenpit77 spune:
Am auzit ca maine inaugureaza un loc de joaca pt copii la mall. Cand vin de la serviciu cred ca o sa fiu si eu prezenta acolo
filofteia spune:
Dana, eu l-as lasa macar prin vecini, dar barbatul meu este total impotriva, asa ca nu am nici o sansa.
Si eu mergeam cand eram mica si as fi vrut macar asa, la cateva familii ca sa simta si el cum este, dar pierdem mereu in lupta cu tati.
Noi avem spectacol la Mall pe 14 seara sau 15 dimineata, nu s-au hotarat inca cand ii baga pe cei mici. Vom vedea atunci si mall-ul si locul de joaca, inca nu am fost pe acolo deloc, iar Adi ne inebuneste.
ainia spune:
quote:
Originally posted by elyda
fetelor voi nu va duceti cu copii la colindat?ca vreau sa veniti si pe la mine ...
dana
Te colindam noi daca stateai mai aproape! Da' esti tari diapartiii....Cand ar fi deschis guritile si ti-ar fi cantat pe tri voci ai mei cupii.....

si ce aglomeratie ti-am produce in usa casei.....Gata bunatatile de la Mosu?
Eu o trimisei pe socrela la libraria Eminescu sa-mi ia Biblia pt copii sa i-o puna Mosu in cizme lui Andrei. Imi placu tare mult ideea, Emilia.
Dulciuri gasim aci.Gratiela ma bucur ca sunteti bine. Sanatate lui Stefanut si cadouri multe si dorite de la Mosi!!!
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata