ARGESENCE ,VOI UNDE SUNTETI?( 3)
Raspunsuri - Pagina 20
mathilda spune:
carmen si iula- bravos ca v-ati distrat.
fetelor va chem la cafea.
am vrea sa mergem la ski dar sotul e cam bolnav asa ca nu stiu ce
vom face.poate shopping ca nu zic niciodata nu.
elyda- pai nici macar 1 ochi nu bag fetele. imi imprumuti bata?
pup pup
mathilda spune:
fetelor,
mai rasfoiam pe forum si am vazut 2 subiecte super misto. unul despre cadouri aiurea si altul despre soacre. acuma daca le imbin pe amandoua eu am o soacra super care stie sa faca cadouri.
hai ca va pup c-am plecat la nani ca s-a facut 1. cand ma trezesc sa gasesc capitol nou.![]()
elyda spune:
quote:la ala despre soacre am scris si eu la inceputurile lui , ca nu m-au rabdat ...degetele..pe cel cu darurile neinspirate doar il citesc nu am scris niciodata cu toate ca as avea ce sa scriu , am primit de cateva ori niste cadouri...te doare capul.vad ca fetele au vacanta prelungita .
Originally posted by mathilda
fetelor,
mai rasfoiam pe forum si am vazut 2 subiecte super misto. unul despre cadouri aiurea si altul despre soacre. acuma daca le imbin pe amandoua eu am o soacra super care stie sa faca cadouri.
hai ca va pup c-am plecat la nani ca s-a facut 1. cand ma trezesc sa gasesc capitol nou.

Dana
iula78 spune:
elyda, m-am distrat copios cand am citit "imblanzirea scorpiei" in varianta ta (cea cu soacra). nu cred ca la fel de mult te-ai distrat si tu atunci. eu una n-as fi avut tupeul sa-i vb asa. norocul meu ca am o soacra de nota 10, cu mai multa minte decat mine uneori.
sunt curioasa cum voi fi eu soacra, caci am un baietel. dar e micut si pana atunci mai este.
elyda spune:
quote:
Originally posted by iula78
elyda, m-am distrat copios cand am citit "imblanzirea scorpiei" in varianta ta (cea cu soacra). nu cred ca la fel de mult te-ai distrat si tu atunci. eu una n-as fi avut tupeul sa-i vb asa. norocul meu ca am o soacra de nota 10, cu mai multa minte decat mine uneori.
sunt curioasa cum voi fi eu soacra, caci am un baietel. dar e micut si pana atunci mai este.
atunci nu m-am distrat deloc. acum...da si sa stii ca eu chiar am reusit sa o imbalanzesc !!!acum sunt cea mai buna nora de pe lume ! ma suna sa ma intrebe ce mai fac daca trece prea mult timp fara sa vorbim. cred ca daca nu m-as fi calmat cat de cat atunci ,eram de mult la puscarie .nici nu avea cine sa-mi trimita chiftele cu prastia !!

Dana
carmenpit77 spune:
Buna fetele
Ne-a rupt astazi cu o ninsoare in Pitesti. De nervi nici nu am iesit afara din casa. Maine la 8 plec la serv si cred ca o sa fac turturi.
Maine se termina si cu sarbatorile de iarna asa ca sper sa va reluati obiceiul de a mai scrie si pe aici.
Nu a fost nimeni in piata V Milea de rev, ca inainte sa plec la Deva auzisem ca e mare concert? Sau nu a mai avut loc?
filofteia spune:
Fetelor, bine v-am regasit. Anul nou sa va aduca numai bucurii si multa sanatate.
Dupa o vacanta de doua saptamani este cam greu la serviciu. De acasa intru cam greu pe net, ca nu am loc la calculatoare.
Stiti cumva daca s-a deschis al doilea patinoar la Grota in Trivale ca asa era vorba.
carmenpit77 spune:
Filofteia nu am fost sa vad patinoarul dar am auzit ca s-a descchis. La multi ani Ioni si Ioane
filofteia spune:
Slaba activitate mai fetelor, nu v-ati trezit?
Multumesc Carmen, am sa incerc vineri sa ma duc pana acolo.
Cel din Strand mi se pare foarte departe (iar mi-am promis ca-mi voi lua carnet
), cam scump si gheata cam proasta.
Oricum lui Adi i-a placut foarte tare si se descurca destul de bine.