Nou stil de viatza (159)
Raspunsuri - Pagina 3
cornelia_laura spune:
Delia, ai vazut ca a trecut cu bine examenul
? Sunt convinsa ca asa vor fi si celelalte din sesiune. Spor maxim in week-end. Vai ce uram eu examenele care erau la inceput de saptamana.
Carmen, unde esti? 
gusta, florile sunt de la sot? Frumos gest
indiferent de ocazie. Ma bucur ca ii place la gradi, e mare lucru sa se adapteze usor acolo. Eu la Edi m-am stresat rau de tot vreo luna. Raceli au sa tot fie, n-ai ce face. De obicei insa sunt usoare. Sanatate multa sa treaca repede.
Eu am reusit sa culc baietii(cel mic doarme de la 9) si profit de liniste. Mult nu mai stau nici eu asa ca va doresc o noapte cat mai linistita.
Mephala - Gusta - Cornelia
Tzuni spune:
Delia, bravo! O sa vezi ca te reobisnuiesti cu invatatul si n-o sa mai fie asa greu in viitor! 
Cornelia, iti tin companie: sunt la munca, abia ma apuc de treaba. Pana pe la 2-3 sunt aici, pe baricade. Dar montez un material frumos cu Stapanul Inelelor! Asa ca...nu sufar! ![]()
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni - oLo - Mercedes 

...am gasit un ingeras: Sara Maria!
cornelia_laura spune:
Tzuni, eu sunt mare fan Stapanul Inelelor asa ca spor sa iasa montajul frumos! Te admir mult
pentru ca reusesti sa rezisti la ritmul asta de viata. La cat te scoli dimineata? Presupun ca iti pace munca pe care o faci ca altfel nu cred ca ai gasi resursele fizice necesare. Ce face Maria
? Ai mai luat-o acasa?
mephala30 spune:
da, azi am fost lipsita de chef ....poate-mi va veni pana maine,
.
Somn usor!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi! 
Delidana spune:
Mamicadulce, si acum tot cu puncte e. Acum e sesiunea de partiale, care se coteaza cu 4 puncte fiecare, iar in ian-feb urmeaza sesiunea de examene pe computer (grila), de 5 puncte. Cred ca 1 punct se da pentru prezenta/seminarii, etc., iar daca mai faci un referat cresc sansele sa iei o nota mai mare, asta daca n-ai facut perfect la toate examenele. ![]()
Tzuni, "Stapinul inelelor" e filmul meu preferat.
Bafta la munca!
Chiar asa, nu ne-ai mai spus nimic de Maria....
Cornelia, mie-mi plac examenele de la inceput de saptamina ca am timp mai mult in weekend sa invat.
Trimite-mi un pm cu adresa ta de mail, am o poza pentru tine, tu cu dragalasul de Edi. ![]()
Carmen, te astept miine, vorbareata si cu chef de viata. ![]()
Gusta, Tumpi, Mik,
.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
khristin spune:
Delidana
....te faci profa dupa ce termini?
Ce e cu linistea asta pe'aici? Ati intrat prin frigidere, a inceput weekendul? 
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB
mephala30 spune:
Neatza la
/ceai.
E careva pe aici?
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi! 
tlaura spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Neatza la/ceai.
E careva pe aici?
'Neata mephala! Eu!
Dar nu pentru mult timp! Mai am putin din cafeluta, dupa care o tulesc! Tu ce faci?
mephala30 spune:
beau si eu
si stau cu ochii pe baieti.
fetele din Bucuresti, e targul ciocolatei,
, nu dati o fuga?
cornelia_laura spune:
'Neata fetelor. Urata vreme
. E o ceata afara si friggg. Asa ca stau si beau cafeaua calda alaturi de voi. Baietii( sculati de la 7) se joaca pe covor si dau gata o punga de pufuleti iar sotul mai fura putin somn.
Delia, ti-am trimis PM.
Carmen, ti-a mai revenit cheful? Cum se joaca baietii tai impreuna?
Meniul de azi:
MD: cafea, ceai, sunca slab, ardei gras, 2 feliute de cascaval
P: mamaliguta cu br de vaci si iaurt si cu lapte
C: fructe cred
Un sfarsit de saptamana cat mai reusit!
SARBATORI FERICITE !