Nou stil de viatza (159)
Raspunsuri - Pagina 4
mephala30 spune:
Cornelia, se joaca cu masinutzele, Teo le smulge cauciucurile (asta e pasiunea lui), cu mingile, cu sticlele de plastic, cu plusurile, cu piesele de remi....in dimineata asta le-am dat ceva nou: cateva globuri. Si le ciocanesc, le arunca unul in altul, Teo a si muscat dintr-unul si l-a spart.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi! 
Mephala - Gusta - Cornelia
mephala30 spune:
Gusta, trezirea!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi! 
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photosd/1144497" target="_blank">
doroty spune:
Neata!
Sotul motaie, copilul se uita la desene si eu beau cafeaua...
Ina - carina - doroty 
mephala30 spune:
jacobs kronung cu alintaroma? ![]()
doroty spune:
quote:
Originally posted by mephala30
jacobs kronung cu alintaroma?
Ai ghicit! Acum ma simt ca-ntr-un acvariu.
Ma vezi?

Cornelia, semnatura ta deja ma transporta in mijlocul sarbatorilor
Gusta, aseara ma gandeam la tine cand am vazut o emisiune despre sarbatoarea lalelelor in Olanda. Ma gandeam ce norocoasa esti...
Ina - carina - doroty
cornelia_laura spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Cornelia, se joaca cu masinutzele, Teo le smulge cauciucurile (asta e pasiunea lui), cu mingile, cu sticlele de plastic, cu plusurile, cu piesele de remi....in dimineata asta le-am dat ceva nou: cateva globuri. Si le ciocanesc, le arunca unul in altul, Teo a si muscat dintr-unul si l-a spart.
Asta cu smulsul rotilor e si la noi sport favorit
SARBATORI FERICITE !
mephala30 spune:
Doroty, normal ca te vad.
Ce program aveti azi? eu vreau sa fac ceva, adica altceva decat ceva-ul obisnuit, si nu stiu ce...
cornelia_laura spune:
Uitati cateva poze recente cu baietii mei:http://community.webshots.com/album/561544550wZPavW?vhost=community
SARBATORI FERICITE !
doroty spune:
Felicitari Delia, pentru examen, si bafta in continuare!
Noi azi stam in casa si asteptam un mic musafir, prieten al copilului.
Ne asteapta o zi galagioasa si vesela si fara acces la calculator... pentru mine.
Va urez un sfarsit de saptamana minunat, plin de iubire si rasete!
De abia astept sa va dau o veste minunata pentru mine dar nu am timp acum ,doar de...

Ina - carina - doroty 
mephala30 spune:
Doroty, nu ne mai fierbe, da-ne vestea minunata acum. Esti insarcinata?
Cornelia, sunt tare scumpi, iar Eric, in poza cu prosopul in cap, seamana ft. bine cu tine. Aveti aceeasi expresie.
Ai de ce sa fii mandra!