Nou stil de viatza (159)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

quote:
Originally posted by Zuzilici

quote:
Originally posted by gusta

Neatza.

Tzuni sa stapanesti sanatoasa pedometru si fa pasi.

Pana-n Buftea , ca sigur ai sa faci 12000.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Hey, lume noua! Da' daca pun pedometru si-o tai pana-n Canada, cati pasi fac oare?

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Tzuni - oLo - Mercedes

...am gasit un ingeras: Sara Maria!

Cat pentru toata viatza, daca nu dai peste cap padometru. . Oricum eu te-astept , oricum, si calate si pe jos.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Zuzilici,las ca te mobilizezi tu si cu iesitul din figider.
Uneori si eu tot as manca si chiar o fac uneori pe fond de stres.
Gata nu mai dorm, am dormit la pranz,tb sa ma apuc de treaba ca vine al meu si ma intreaba ce am facut si io ii spun ca am dormit.
Am fost si mi-am luat saci si mi-am luat si niste paduri din alea de fulgi expandati din porumb, aveau si din orez dar am vreut porumb.Nu-i asa ca nu ingrasa=
Ma duc sa ma apuc de mancare si mai poposesc mai tarziu pe la voi.
Restul fetelor unde ati disparut?

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare! ce faceti?

Multumesc de urarile de sanatate la adresa piticului...nu i-am dat inca antibiotic, si nu stiu daca am facut bine sau nu!!! parca asa des nu mai tuseste, iar mucii ies...dar colorati! o fi semn bun daca vin mucii sau nu???of, ca greu mai e cu copii astia!
Si-s asa suparata, aseara a venit cel mare de la bunici si toata ziua s-a vaitat de burtica, dupa ce s-a culcat a vomitat in somn si dormea mai departe, noroc ca am vazut...in fine, el mananca ft putin, asa ca nu cred ca de la mancare, o fi vreun virus nou ce circula prin gradinita!!! si am bagat azi la spalat plapuma si perina, si apoi in masina de uscat...si numai bine ca s-au ars dupa nici 40 min!!! desi pe eticheta scria ca e voie in masina de uscat! o fi fost prea cald totusi!!!
mai sunt stresata de examenul asta tampit de maine care dureaza pana dupa-masa la 16.30 de dimineata de la 8 (ma simt de parca as fi in sesiune si am cam uitat cum e), copii sunt la bunici, oare s-or descurca fara mine?

ma apuc sa mai fac cate ceva pe aici!

o seara placuta va doresc!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

hahaha, acum 5 min pedometru meu a fost vedeta la tv! L-a tinut Nicoleta Luciu in mana!

Tzuni - oLo - Mercedes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

hahaha, acum 5 min pedometru meu a fost vedeta la tv! L-a tinut Nicoleta Luciu in mana!

Tzuni - oLo - Mercedes

Na bravos! Daca tu nu vrei sa te bagi in fata camerei... ti-a luat-o pedrometul inainte. Si cu ce ocazie pe la Nicoleta? Sa-i faca reclama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

da mai Tzuni, l-am vazut si tocmai ii explicam sotului ce rol are.
Ai auzit ce face Nicoleta Luciu in pauza de masa? Exercitii fizice!!! Si ce mananca in timpul zilei? Fructe si legume, iar seara cate un baton de ala de slabit.

Zuzilici, m-ai emotionat cu marturia ta sincera.
Cunosc senzatiile...faza urata e ca te invarti intr-un cerc vicios, cu cat mananci mai mult, cu atat iti vine sa rupi frigiderul. Spui ca ai incercat fructe, legume intre mese si nu merge treaba. Atunci nu mai manca nimic intre mese, bea doar apa caldutza. Tot ti-e foame? Mai bea un pahar de apa...
De revelion esti invitata undeva - uite un motiv bun pentru a te mobiliza! Nu vrei sa-ti fie rusine, vrei sa-ti vina bine hainele, etc...

revin

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

va multumesc pentru urarile de sanatate trimise baietilor mei. Slava Domnului ca e o raceala usoara, doar cu muci muuultiii.

Tumpi, da, mai am doar ciorba de fasole. Trimit o portie la tine sau nu esti interesata?

Sigrid, imi place sportul pe care il practici la munte.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna.

Carmen eu cred ca m-am luat cu smotru ca nimic nu se vede dupa mine si maine e sarbatoare si atunci m-am apucat de plans ca numai apuc sa fac nimic.Am dat un var si in bucatarie si am terminat cu varul pe anu asta.Si multa sanatate la puiuti.

Tumpi eu fac galeria la impaturit.

Zuzulici eu ma simt atat de grasa si imi dau seama ca numai pot si cand am vrut sa ma plang nu am fost inteleasa si atunci tin in mine si azi am izbucnit urat ca sunt umflata de plans si olandezu se uita la mine ca la masini straine.

Tzuni ti-ai facut vedete scula.

Maine vreau sa le duc la copii la gradi niste rechizite si sa le fac cate un cadou mic de mos nicolae.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Carmen,trimite ca io sunt aici si astept.
Marilena, mercic de ajutor.
Eu il astept pe al meu sa papam ca am facut supa crema de legume si o imitatie de gulas si apoi ma apuc de strans ca tocmai bine ca vine cu cutiile.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Gusta, ce harnicie pe tine!

Tumpi, iti pastrez pe maine o portie, in seara asta vad ca ai pregatit altceva.

Mergi la inceput