Nou stil de viatza (159)
Raspunsuri - Pagina 19
violeta70 spune:
Buna seara!
Nu ma ascund pe niciunde, parcurg toate paginile scrise de voi, si ma uimesc ce mult scrieti. Eu nu pot tine pasul cu voi.
Delidana sigur vei promova toate examenele, la cat de silitoare esti. Si chiar daca se intampla sa "pici" vreunul, nu-i bai, vorba studentului roman: "n-ai restanta, n-ai prestanta"
Va multumesc pentru sfaturi ptivind analizele mele. Am sa-mi iau inima in dinti si voi merge sa le fac. Macar sa stiu care este problema.
Zuzilici nu-ti face griji, cand vei fi cu adevarat hotarata sa slabesti, vei reusi. Dar daca tu te simti bine asa cum esti, este ok. Nu trebuie sa te stresezi, pentru ca mai rau faci. In felul asta vei slabi mai greu.
Eu, de exemplu, acum cand sunt la mentinere, mananc din toate, dar cu grija. Insa nu ma mai stresez, si parca se pune mai greu pe mine.
Tzuni ce-ti face micuta?
Fetelor eu urez de acum
La Multi Ani! cu sanatate si tot ce va doriti
celor ce-si serbeaza maine ziua de nume, precum si celor doi printisori: Eduard-Gabriel si Leon Marc Stephan. Sa fiti ascultatori si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri.
Maine, eu si sor-mea, Dordia, plecam la Brasov, pentru parastasul de 40 zile al mamei cumnatului nostru. Ne intoarcem duminica.
Va urez un week-end cat mai placut, si grija mare la ce mancati. Sa nu va bagati prea mult in "interzise"
Pupici
si salutari tuturor fetelor. Nu le enumar ca nu vreau sa omit vreuna. Toate imi sunteti dragi!
mephala30 spune:
Violeta, drum bun si sa va intoarceti cu bine.
Apelul de seara,
: cine e acolo?
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi! 
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
tumpi spune:
prezent.
Am strans cativa saci,dar mai las si pt maine cand ma intorc.O parte le duc deja de maine, grosul sambata cand imi vin ajutoarele.
Parca vad ca o sa stea ceva timp camasile sotului prin saci ca de calcat nu am sa prea am timp.
Am dat raportul de seara,acum ma retrag ,ca ma cheama al meu la un masaj, adica sa-i fac eu lui.
Ne auzim dimineata la cafea
O noapte buna si linistita.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
mephala30 spune:
Tumpi, ce te-as chema si eu la un masaj....
Somn usor!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi! 
arleena spune:
cam tarziu dau rapotul....vad ca nici cel de sapt trecuta nu mi s-a notat....oricum, schimbarea nu e mare...dar se pare ca merge incet si sigur miecuri aveam 69.4kg
as putea sa intru si eu intr-o echipa?m-ar stimula mai tare concurenta![]()
khristin spune:
Salutare, iaca bag si io capu' pe voi aci...
Am apucat sa ma cantaresc in fuga de dimineata, si bineinteles sint la fel de constanta cum ma stiu
, asa ca no big surprise here....chestia e ca azi am plecat de dimineata si pt. ca am avut sedinta cu parintii am ajuns acasa acum ceva timp dupa 8 seara terminata deja
Noroc ca am 11 saptamani de vacanta/an, altfel mi-as fi dat demisia de ieri la ritmul asta de munca draconic ![]()
Noutati e ca mi-am luat costum de baie, avand in vedere ca ne pregatim de plecare in 3 saptamani, dar bineinteles ca sint total nemultumita de mine
Am ajuns la concluzia ca trebuie sa rup ritmul dar nu prea am cum; asa ca ma vad intr-un total impas
Ca strategii bineinteles ca imi iau ca mancare la mine salate si morcovi si conopida si broccoli, dar cum spuneam organismul meu nu da jos nika.
Zuzilici, induiosatoare marturisirea ta, esti pe calea cea buna oricum....dar ce faci daca esti la servici si te apuca foamea si n-ai frigiderul langa tine? Ai incercat sa elimini interzisele din jurul tau? Sport ceva faci? Si eu cred ca daca te ambitionezi cu adevarat vei reusi cu siguranta.
Ce tare-s in teorie, poate ar trebui niste confessions de la fetele care au slabit 10-20 kg. Si sa-ti ajute cel de sus daca vrei sa te vezi
din nou.
N-am mai citit demultisor din urma, dar va doresc la toate numai bine.
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB
cornelia_laura spune:
Buna dimineata doamnelor! Poftiti la o cafea calda
si un ceai aromat
. Cine doreste?
In primul rand pentru sarbatoritii de azi:
LA MULTI ANI
Eduard Gabriel . Hopes, sa-ti traiasca baiatul!!
LA MULTI ANI si celor care poarta numele Sf Andrei:
Andre_ea 
Andrei,baietelul lui Tlaura
Andrei Sebastian , baietelul lui Bfly.
Sper sa nu fi omis pe cineva.
SARBATORI FERICITE !
Mephala - Gusta - Cornelia
cornelia_laura spune:
Si acum revin cu impresii de la coafor
. M-am tuns frantuzeste, mai scurt in spate si mai lung in fata si l-am vopsit in culoarea scortisoarei. Asa scria pe tubul de vopsea. Eram inainte vopsita cu negru. Asa ca l-am decolorat intai. Sunt super incantata de ce a iesit. Si sotului ii place mult de tot. Zice ca ma intinereste cu 10 ani. Poze mai pe seara.
Cresa e inchisa de azi pana marti, se monteaza termopane. Asa ca azi sunt singurica cu piticii. Tusesc amandoi si au muci. Iar luni isi ia sotul liber sa stea cu ei.
SARBATORI FERICITE !
Mephala - Gusta - Cornelia
mephala30 spune:
Buna dimineatza!
Multumim de
, Cornelia, buna tare!
Waw, astept sa vad pozele, cu sigutanta iti sta tare bine. Si eu vreau sa ma tund saptamana viitoare, caci mi-a crescut parul si Teodor profita de lucrul asta. ![]()
Arleena, probabil ai dat raportul ft. tarziu si n-am mai modificat lista. Incearca sa-l dai marti, miercuri.
Saluta-ti noile coechipiere: Zuzilici- Khristin- Tlaura si bun venit in concurs! Bafta!
La multi ani, Eduard!
Hopes, multa sanatate strengarului scump si frumos!
La multi ani de Sf. Andrei tuturor care-si serbeaza ziua! 
La multi ani, Andreea!
La multi ani Andrei (Tlaura)!
La multi ani, Andrei Sebastian (Bfly)!
doroty spune:
Neata!
LA MULTI ANI, ANDREE si ANDREI!
Si in special Andre-ea
,
Laura pentru Andrei
,
Bfly pentru Andrei
si
Hopes pentru Eduard Gabriel
!
Sa fiti fericiti!
Cornelia,sa-ti fie de bine coafura!Si eu am fost ieri si m-am tuns cam pana la umeri si am parul intors in afara.
Sotului i-a placut si mi-a spus... sa ma duc mai des. Si mie care-mi daduse impresia ca ma place asa cum sunt...
Se spune , dealtfel, ca o coafura noua poate sa-ti imbunatateasca si viata sexuala...
Carmen, referitor la intrebarea pe care mi-ai pus-o: trebuie sa gandesti in ansamblu decorarea unei camere, sa te gandesti la armonia dintre culoarea peretilor,a mobilei, covorului, draperiei. E greu de spus daca daca merg doua culori pe pereti ca nu stiu la ce te referi, la un motiv de alta culoare care se repeta sau la un model intr-un anumit loc...
Poate sa devina incarcata camera, cum ai intuit si tu.
Sanatate micutilor!
Ieri dupa ce am fost la coafor am dat o raita prin magazine, bineinteles.
Acum o sa dispar ca fug sa cumpar un cadou pentru o colega a copilului care-si serbeaza maine ziua la un club. Ii cumpar un pitic Mutulica de dimensiuni mari. Am vazut jucaria asta acum cateva zile si m-am indragostit de ea.Si apoi duc baiatul la frizer, numai la CIufolici se tunde, ca sa fie maine irezistil...
Zuzilici, imi place asa mult cum scrii si gandesti... Din proprie experienta pot sa-ti spun ca doar primele zile sunt mai grele daca vrei sa mananci mai putin. Dupa aceea senzatia de foame se diminueaza sau te obisnuiesti cu ea....
Hai ,incearca, si noi vom fi alaturi de tine.
Doar sa nu-ti pierzi buna dispozitie...
Acum e o chestiune de estetica pierderea kg dar mai tarziu s-ar putea sa fie o problema de sanatate.
Ina - carina - doroty