praline belgiene (XX)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

quote:
Originally posted by carmita_baby

Da' tu esti la moda ardeiashule?

Mello motanelul iubit

ba... io ma straduiesc ...

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Mirikut dragut, am vorbit cu sotu' si s-a cam bosumflat ca plec cand vine acasa dupa 2 saptamani de despartire...s-adevarul e ca stiu ca si mie o sa-mi fie dor de 'mnealui...

Soo, nu vin. Iarta-ma si iubeste-ma si asa!

S-apoi, imi trebuie si mie un pic de timp sa itrec din starea de harciog in starea de "petrecem in fiecare saptamana"!

Duminica la Oana mai povestim si ne vedem cu totii, barbatii si copii included

Miri, Bepii, Beatrix, au intrat banutii vostrii, in contul pentru Crisa sunt acum 1535 eur. Doamne ajuta!

Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

pralinutzelor!

Mi-am facut curaj sa va scriu si eu! Mi-a promis Nora, ca nu muscati!
Adevarul e ca eu v-am mai citit din umbra, v-am scris de cateva ori cand v-am cerut informatii pt verisoara sotului si ati fost dragutze si mi-ati raspuns.
Noi stam in Leuven si inca nu stim daca vom ramane sau nu definitiv in Be. Azi zicem ca ramanem, maine se intampla ceva gata, mergem acasa! Am o minune de copil, care ziua este la cresa si ne vedem doar seara dupa 17.30! Pana pica la somn alearga intr-una si eu evident dupa el. Dar, privind partea buna a lucrurilor, are grija de silueta lui mami!
Cu timpul stau mai prost, cel putin in perioada asta, dar sper sa ma descurc si sa intru mai des pe la voi.

Va pup si o dupa-amiaza minunata va doresc,

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Buna Beatrix. Bine ai venit printre noi. Si nu numai a nu muscam ba chiar suntem fete de treaba de cele mai multe ori. Uite si o floricica

Ardeiash, noi suntem "old fashion" chiar cu riscul de a parea demodati. In acelasi timp suntem totusi maleabili si receptivi la nou...

Ia spune, ca mie mi-a ramas gandul la cozonacul ala, ai folosit masina de paine???

Si sa stii ca am vazut braduti la Brico si nu foarte scumpi (14-20 euro) dar mici (1-1.5m) Pe mine ma bate gandul sa-mi iau un pitic din asta.

Nora si Beatrix, ma bucur ca efortul vostru in ceea ce o priveste pe Crisa da roade. Sper din tot sufletul ca puiutul asta mic si chinuit sa aibe o soarta mai buna.

pupici la fete cucuiete,

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Mihaela, buna. Din cate stiu eu, aici oamenii incep sa-si decoreze casa in vederea sarbatorilor dupa 6 decembrie (Sf. Nicolae). Insa fiecare face asa cum simte, adica mai devreme sau mai tarziu de 6 dec.

Anul asta sieu vreau sa incep decoratul mai devreme. Doar bradutul o sa-l impodobesc exact pe 24, in ajun, dupa traditia noastra.

,

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Bepii, Ardeiash, multumesc pentru raspunsuri; de cumparat am cumparat apropape tot....acum ard de nerabdare sa le si ....folosim; cu colinde, si vin fiert, zmhuah..abia astept.
Va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Ror scuze, nu am vazut si raspunsul tau; cred inceputul lui dec e super, sa avem timp sa savuram; mercic mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

beatrix, uelcam! nu muscham doar dam cu schlapi in caz de nevoie. da s-a cam pus praful pe ei:)))

mihaela, eu la 1 dec, da-i cu decoratiunea in casa. becuri, chestii atarnate. pai ce? s avina mos nicolae as ape sec? bradul evident ca doar pe 24pe cand se trezeste bruno:)) dar abia asjtept:)

nora... suflu shlapu de praf si jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap! tot va vedeti seara, cu forte proaspete. ashea ca... da te iert.

gashca, ne vedem la oana:)poate trece depresia de la mine pana atunci.

miri_mik 32+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare natiune,

Beatrix, bine ai venit printre noi si asa cum ti-au spus si fetele nu muscam.

Oana, confirm pt duminica la tine dar cred ca voi veni singura.

Pup restul fetelor ca ma duc sa fac o mica siesta (m-am sculat iar la 5.30 dar maine e ultima zi la spital, iupiiii).

Pupici.

BINE AM VENIT IN EUROPA

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Bon soar:)Am gatleju-n piuneze si ma doare de muorUnde-i mama sa-mi dea faringosept si io sa-l bag jumate supt sub perna...Ii dau cu ceai si esarfe ca alta jmekerie n-am gasit!
Pt duminica nu mai repet lista da suntem peste 30. Cum noi nu posedam decat de 15-16 locuri pe scaune sau canapele in afara de cele 4 scaune imprumutate de la Tania ar mai fi nevoie de inca 5-6 minimum. Daca avetzi cumva niste scaunne pliante sau alte variante din astea sunt binevenite!Si nu uitatzi cizmele cine vrea sa se plimbe prin imprejurimi:)

Beatrix bine ai venit, sa iti traiasca bebelu si sa devii o pralina cu experientza!!

Io daca impodobesc ceva tre sa fie prin metoda agatzarii di cauza lu 'Joe Cocker' al meu care e cuminte in general da nus tiu daca va rezista tentatiilor:)

Ma , ca nu ma pot abtine, tocmai ce am vazut ca,se pare ca Balaceanu Stolnici a fost mare informator de securitate care trimitea note informative despre cei de la europa Libera printre altii. Cat respect aveam eu pt omul asta , daca se dovedeste ca e adevarat ma auc de citit manele

allez, seara buna
zmuahhh

Mergi la inceput