praline belgiene (XX)
Raspunsuri - Pagina 6
beatrix spune:
Buna seara pralinutzelor!
gata, acum ca m-ati asigurat ca nu muscati raman in zona! De slapi nu ma sperii ca-mi camuflez bine spatele, doar de muscaturi mi-e tare frica!
Treptat sper sa reusesc sa va cunosc pe toate. Urmeaza o perioada mai grea un pic pt mine ca voi ramane de vineri singura cu minunea pana la Craciun si sper sa ma descurc. Mai greu imi va fi probbail cu condusul ca doar de doua luni experimentez asta! Inca imi tremura piciorul pe ambreiaj, am fluturasi in stomac si mari emotii cu parcarile!
Sper ca dupa o luna de exersat sa nu-mi mai urce adrenalina de fiecare data cand pun mana pe volan!
Oana, un remediu natural pt gat: intr-o cana cu lapte fierbinte bati bine un ou si pui o lingura de miere (sau zahar). Astepti pana se raceste sa fie doar un pic caldutz si bei. La gust depinde de persoana, unii zic ca e ok altii ca e gretos. Sau ceai de lamaie cu miere tot asa baut caldutz. Insanatosire grabnica!
O seara faina tuturor,
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa
Bepii spune:
Beatrix, bine ai venit in grupul pralinelor
Sper sa reusim sa ne cunoastem cat de curand
Oana, aceeasi reteta ca cea data de Beatrix ti-o recomnad si eu. Am experimentat-o de cateva ori si uneori chiar a dat rezultate. Dar mai sigur, da maine o fuga la farmacie si ia Strepsils. Eu am luat sambata trecuta cam 5 buc toata ziua si deja seara nu mai aveam dureri. Insanatosire grabnica!
Ardeiash, chiar ma gandeam sa tragem o fuga intr-una din zile la pepiniera de unde am luat anul trecut bradul de Craciun sa vedem daca si anul asta au de vanzare. Cand voi afla o sa va anunt pe toate. Atunci ne-a costat cam 12 eur un brad si a fost f frumos in comparatie cu 40 eur cat dadeam in fiecare an la Van Gastel.
Va pup si va doresc numai bine
Mihaela1171 spune:
Beatrix iti urez si eu bine ai venit ! Cu condusul te vei descura excelent, fii sigura; nu se compara cu nebuia din Bucuresti, de exemplu;
Oana imi pare rau ca te-ai imbolnavit; insanatosire grabnica !
Legat de scaune eu as avea 6 dine cele de plastic, pentru gradina, care au avantajul sa se pot pune unul intr-altul in masina; ce zici?
O zi buna, pralinutelor.
ardeiash spune:
bepii: merci .
oana: mey.. fa-te bine repede ! frectii. tzuica. infuzii si inhalatzii cu mushetzel. portocale , multa miere... si multa sanatate
s-auzim numai de bine! si
anamana123 spune:
beatrix, bine ai venit! stai la louvain???! esti f aproape de mine, cca 8 km pe nationala! poate iti exersezi abilitatile la volan intr-un drum spre noi!
oanaa, cum itie?
miri, dar tie????
poze maria aici!, dc aveti rabdare!
pup ca sunt pe fuga, fac curatenieeeeeeeee!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
carmita_baby spune:
Beatrix bun venit printre noi
Tania subscriu la dantuit, insa numai dupa 15 ianuarie incolo sunt available
Anaaaaaaaaaa vreau poze breeeeeeeeeeeeeee
Mello motanelul iubit
ninaM spune:
Buna seara tuturor!
Nu cred ca am apucat sa va multumesc pt prezenta si pt atmosfera calda de simbata ...sunteti toate niste dulci,niste frumoase si nu in ultimul rind,bune prietene!La urmatoarea delegatie(a lui Reiji),mai punem de-un party ca tare bine a fost!
Lucrurile ramase(uitate)le voi aduce duminica la Oana.
Oana,tocmai ce citi ca esti bolnavioara...ai grija si fa-te bine...sanatate multa!
Miri...te-ai mai linistit?Lasa mah,ca nu e draku chiar asa de negru...capul sus!
Nora...ma bucur ca te-am cunoscut si cum spuneau si fetele,la prima vedere iti vine sa fugi,dar usor,usor te obisnuiesti cu noi...
Beatrix,bun venit si tie si sedere cit mai lunga...
Gata,ma retrag ca pic de somn...de cind sunt singura cu piticii adorm odata cu gainile...batranetile maica,si lipsa de activitate
Va pup pe toate-n parte si va doresc un sf de saptamana pe placul vostru...
miri_mik spune:
deci, noapte buna:))
io eram in febra creatiei, ajuta la psihic... faceamfaire-part pt sacha pe cand o vnei mnealui pe lume. de-acu, asa prevazator, c anu stim noi ce are el de gand.
azi fu aproape liniste la mine. am negociat inca doua saptamani fara insulina. am hotarat c anu ma mai urc pe cantar, si ca indiferent ce s eintampla cu glicemiile nu ma mai isterizez (bine, azi dimineata fu exceptie, si probabil ma razgandesc pana maine dimineata). pana pe 7 dec, asta e. rabd, cu stoicism suturi pe und eimi da gaga - al naibii ce senzatii tari de cand s-a pus iar in fund - si-mi imaginez ca mai am "ha-haaaaaaaaaaaaaaaa" de timp pana sa nasc:)
nah, ma duc la somn.
mai vroiam sa scriu ceva dar povestea bruno in somn si m-amblocat.
pusici si pe duminica.
miri_mik 33+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
beatrix spune:
Buna dimineatza pralinetzelor!
Multumesc de primire si pt ca sunt prima pe ziua de azi, va servesc cu o cafelutza!
Ana, multzumesc de invitatie! Unde mai exact stai tu? Daca sunt doar 8 km de national sunt sanse 99% sa o onorez! Pe autostrada inca nu am mers pana acum si sincer am o teama, dar pe national ma incumet mai ales in week-end! Am vazut pozele cu Maria, sa-ti traiasca! Ce ochi faini are!
Va pup si o zi minunatat va doresc,
Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa
beatrix spune:
Andrei de Nora si daca mai sunt printre pralinutze si/sau in familiile voastre Andrei si Andreea, va urez tuturor La multi ani!
Ei au nevoie de noi: