praline belgiene (XX)
Raspunsuri - Pagina 20
Nora spune:
Mirisor, vreau sa-ti spun ca m-am simtit foarte bine la tine, chiar daca jucarelele nu m-au interesat foarte tare! Dar m-am distrat cu voi la nebunie! Parada modei a fost cool si hot, casa a fost impodobita minunat, toata atmosfera a fost calda si prietenoasa, mai mare dragul!
Bravo tie, gazda minunata si deasemenea sotului discret si copilului Bruno care a dormit fara griji, ignorand total nebunia de sub el.
Iar pozele cu voi trei la fotograf sunt cu adevarat geniale.
Pupici tuturor motatelor si sanatate multa,
Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)
morgane spune:
Fete, se vede din pozici ca ati avut o seara de neuitat. In felul acesta am fost si eu putin alaturi de voi.
Eu una colind de trei zile restaurante unde ne intalnim cu colegi de-a lui Jan pt serbatorile de iarna. Nu ma voi urca pe cantar in urmatoarele 10 zile.
Atentie la genti si buzunare cand mergeti la shopping. Ieri la 15.00 am fost chemata la politie pt doi tigani, care in 1/2 de ora furasera 2 portmonee. Mi-au stricat bunatate de shopping si asata nu e infractiune... "Scriem in declaratie ca sunt tzigani sau nu?", "Nu, ca vorbesc romāneste", ma izbeste raspunsul. Pai, imi venea sa-l dau p-ala la o parte de la computer si sa scriu eu cum sta treaba. Mama lor!
Am pus si eu niste poze cu bradutzul nostru.
Pupici,
Bepii spune:
In sfarsit ma asez si eu la calculator, am asa de multe pe cap de n-am mai avut timp se scriu si sa-mi exprim si eu multumirea si admiratia pt Miri a noastra pe care eu o condier o super-woman.
Casa ei era aranjata ca in reviste, cu mult bun gust, atmosfera calda, primitoare, muzica romanesca in surdina si nu in ultimul rand o gasca de fete una si una. Am avut o seara de neuitat si nu numai datorita fetelor si atmosferei create ci si subiectului inedit care pana nu de mult era considerat tabu. La inceput ne-am comportat mai timid ca pana la urma sa ne descatusam de orice inhibitii. A fost o buna experienta pt noi ca ne-am impartasit din experientele personale si din auzite si mai ales ca am invatat cate ceva care oricand poate fi pus in amplicare. Pozele sunt super si redau clar atmosfera. M-am distrat pe cinste ca uitasem si notiunea timpului.
Multumesc din inima Miri pt ideea geniala, pt casa ta calda si frumoasa pusa la dispozitie si pt delicioasele gustari si bauturi.
Morgane, ca bine zici cu tiganii, acum ei stiu ca lumea e in febra cumparaturilor si trec la treaba. Si la radio au spus ca sa ne ferim sa scoatem bani de la bancomate in timpul noptii. Sunt pustani care misuna prin zona si sar la posetele femeilor. S-au pus si politai "undercover" sa stea in preajma bancomatelor.
Acu ma duc sa mai dau putin cu fieru de calcat.
Va pup si va doresc o saptamana excelenta.
ardeiash spune:
atentie vignete ecologice in germania chiar de la 1 ianuarie: http://forum.desprecopii.com/forum/post.asp?method=EditTopic&TOPIC_ID=113091&FORUM_ID=24
s-auzim numai de bine! si
Bepii spune:
Hellooo Praline,
Ce-i linistea asta aici?
Inteleg ca toata lumea-i ocupata in perioada asta si eu la fel, nu-mi ajunge timpul pt cate am de facut da' mi-e drag sa va citesc.
Vad ca nimeni nu zice nimic pt karaokele de vineri si a mai ramas f putin. Care veniti si care nu? Haideti motatelor sa ne distram asa ca pt ultima oara anul asta! Eu vin!
Astept confirmari si sper sa fie destule.
Pana atunci va pup.
ninaM spune:
Buna seara,fete cucuiete!
Eu am cam tras chiulul zilele astea,dar am avut ceva treaba, plus ca astia mici behaie ca niste magarusi.Cred ca-i paste o raceala si se iau la intrecere care tuseste mai tare...asa ca stau cu ceaiuri si medicamente dupa ei...
Micule,nu am apucat sa-ti spun cit de bine m-am simtit la tine...a fost o seara tare frumoasa si ne-am distrat pe cinste!Multumim de gazduire si de atmosfera calda,primitoare de care am avut parte
Fete,pt vineri la karaoke nu cred ca reusesc sa ajung...petrecerea lui Alex s-a mutat vineri,drept pt care voi fi tare obosita,...pt ca simbata dimineata plecam in Romania!!!Yupyyyy!!!Reiji e tare entuziasmat si mi-a zis ca asta e cadoul meu de craciun...ca-mi doream tare mult sa merg de sarbatori acasa.Asa ca...plecam!sper sa tina vremea cu noi si sa nu ramanem inzapeziti pe undeva...dar cum zice si el,adventure...ce-o fi o fi!
Maine tre sa ma prezint la ambasada sa-mi iau un titlu de calatorie,ca nu mai am nici pasaport nici certificat de nastere...nik...toate actele sunt in tara sa-mi schimbe mama pasaportul.Asa ca...Doamne-ajuta!
Va las acum si fug sa mai fac un ceai...va spun maine ce rezolv la ambasada,ca daca nu-mi dau astia hirtia,nu mai plec nicaieri!
Pupici la toata lumea!
miri_mik spune:
am inviat si eu ca huhurezii la ceas de noapte...
dupa ce-am trait o seara minunata deshucheata si entirely pe gustul meu alaturi de voi (umbla vestea ca sunteti niste fete grozave, de invidiat pentru felul in care stiti sa va distrati si pentru cat sunteti de deschise - inchei citatul din colega lui silvian) in care am fost vedeta rasfatata ca d eobicei de voi - va multumesc din suflet pentru craciunul romanesc putin devansat. nu m-am mai simtit atat de rasfatata cu cadouri de multa vreme! si de desi m-am simtit nitel prost, ca nah, nu ma asteptam, sincer, m-am bucurat de ele cu gura pana la urechi!...au urmat zilele declinului... si conform zicalei: ori la bal ori la spital, sau cine-i sef sa fie sef si in shant, am coborat taman in infern...
sambata, am avut recuperare, somn, cu copil cu tot, ca nu stia saracu de ce se doarme atat. nici eu, dar aveam sa ma revelez pe urma... duminica am fost la dinant, ca ma apuca pe mine un avant d eiarna... de fapt ma simteam rau si imi ziceam ca la aer precis imi revin. eroare...
luni dimineata am inceput programul cu o stare de voma vecina cu tremuratul si lesinul. am dat afara clasicul senvish car eil mananc de 9 luni incoace si p-orma am atipit tremurand ca varga pe canapea, cu un ochi in monitor si altul dat peste cap. p-orma am purces spre jcoala lu' pejte. proasta inspiratie, dar cum aveam examen, am zis...am intrat in hora, da sa joc. si am jucat, dar cam impleticit. sper io de un "suficient" ca sa iau si io afurisita de diploma d ela linguapolis. pe cand m-am intors acasa, silvian ma astepta in gara. m-am "garat" direct in pat 3 ore, dupa care n-am mai putut respira...ca urmare, m-aluat silvian pe sus si m-a dus la vrajitoare. de la atata tuse aveam senzatia ca o sa ma desfac fix in 5 bucati. tanti m-o intepat, m-o facut arici de mare si la final am scapat de 2/3 din tuse.
marti, am zis io ashea, ca e oralul, ultima suta de m... sa ma duca silvian, ca e sot de treaba. pt 3 ore de baguiala am facut 60 de km, am ramas incurcati in mijlocul antwerpului si-a trebuit sa fug, cu frig si vant din fata ca nu cumva sa intarziu la examen. oralul in sine, fu ca un oral nereushit: mi-a murit avantul inainte sa-mi daus eama ce se petrece. am avut subecte de rahat, fix pe masura moralului meu de shobolan degerat mucit si cu dureri de muschi intercostali caruia ii venea sa-si muste coada de cate ori simte ca se apropie tusea. in final s-a termiant cu o tura de shopping la zemst in carrefour, si inc auna in makro pt copiii de la gradi lui bruno.
acu, ca sa fie tacamul complet, e miercuri, observ ca ochiul stang incepe sa s einflameze (tineti minte conujctivita lui brunod e sapt trecuta?) si am o foarte neagra presimtire. dar de aia... pe la 12 noaptea m-am apucat de timbrat felicitari, de strans prin casa, de spalat vase... de-ar fi dupa mine as spala o haina doo, as da cu aspiratorul, ca deh, sunt plina de energie:)
dar cred ca o s ama duc totusi in pat. bruno tot la 7 se trezeste, si tot eu tre sama ocup de el maine, chiar daca o sa cam cad in bot:)))
ashea ca acu va pumpez pe toatele, asa mucicos cum sunt (apropos, daniela cum esti?) si sper sa va faceti timp sa mai dai si pe aici:)
ardeiash, carmen,nora, nina, oana, bepii, m-au uns la suflet cuvintelele voastre! adica m-am impaunat de-a dreptu:))) muuuuah! si cand primesc comanda... va astept sa le ridicati... surprizele de craciun adica...c-apoi dupa aia alte trebi se ridica singure:)))
miri_mik 35+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png
danyelana spune:
Salutare coicolatzele dragi,
Miri, inca nu am apucat sa-ti multumesc pentru seara superba. Esti o gazda minunata, cu un copil cuminte care nu s-a trezit deloc desi am facut galagie si un sot discret care ne-a pus casa la dispozitie.
M-am simtit foarte bine in mijlocul vostru si am avut o senzatie de "acasa", de sarbatore, de iarna.
Ieri am scapat de ultimul examen si sper sa rasuflu putin acum desi situatia e tot critica cu cumnatul meu.
Vineri eu nu pot sa vin la karaoke data fiind starea de acasa dar ma voi gandi la voi.
Pupici.
BINE AM VENIT IN EUROPA
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
ardeiash spune:
sal'tare
am deschis un nou topic .. ca-n secolul nostru ...
s-auzim numai de bine! si
anamana123 spune:
hai sa ma adun si io, ca de cand ma chinui sa scriu...
miri, seara la tine a fost de nedescris! casa ta a fost impodobita ca in basme, parca eram in casuta lu' mos craciun, luminoasa si plina de culori...esti o gazda minunata!
azi esti mai bine? dar bruno?
restul fetelor, buey, sunteti mai nebune decat mi-as fi imaginat! si mi-am dat seama ca nu www.youtube.com/watch?v=zmQDt7jVdXQ" target="_blank">mama copiilor astia e santa, ci ninaaaaaaa!
am reusit si io sa impodobesc bradutul, mi-a luat vreo 3 zile, ce-i drept, pt ca in toiul activitatii s-a trezit si copilu', asa ca a participat si el ceva vreme, apoi am lasat-o balta. anu' asta nu se pune, ca nu stie, dar de la anu' copilu o sa gaseasca bradu-mpodobit gata, fix in seara de ajun! sper sa reusesc sa nu-l fac pana atunci... e asa de frumos bradutu' (care e pana-n tavan) si asa de bine-mirositor! are conuri micute micute si are si rasina! si culmea ca mariei nu-i prea plac globuletele, am scapat de un stres, desi m-am aprovizionat cu d-alea incasabile in mare parte, dar e innebunita dupa cablurile de la instalatii, asa ca va trebui sa-l ancorez bine, sa nu si-l traga in cap!
altceva, ce sa va mi zic... nu prea mai am mare lucru de zis, ca m-au enervat cumplit fetele (si-s cam multe) care pleaca in romanica. ma roade invidia si m-am hotarat ca atunci cand se vor intoarce nici n-o sa le mai bag in seama!na!
o tai acum, ca tre sa fac lista pt mosu' si e cam lunga... si groasa!!!
editez: ardeiash, cap nou nu merge, spre bucuria mea, ca nu mai aveam chef sa ma preumblu printre capitole cu copy/ paste-u'!!!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica