praline belgiene (XX)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Nora, ma bucur pentru parintii Crisei ca au reusit sa stranga suma necesara operatiei. Si tie inca o data felicitarile mele pentru implicare.
Sper ca operatia asta sa-i redea Crisei copilaria mult meritata

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Ror, fata frumoasa si dulce, iti doresc sa fi sanatoasa, sa ai parte de zile senine si fericite alaturi de toti cei dragi si sa ramai aceeasi care te stim noi. La multi ani!!!
Nora, am citit si eu mesajul de pe rombel care zicea ca suma pt operatia Crisei s-a strans. Ma bucur enorm pt ea cat si pt parintii ei dar vreau sa te felicit si pe tine pt implicare. Ai facut un lucru minunat
Feteleor, ziua mult asteptata de a merge la Miri a sosit si ma bucur tare mult ca vom fi iarasi in gashca insa de data asta numai fete. Prevad o noapte incendiara.
Acum va pup si va doresc o zi buna (ca noaptea e deja aranjata hi hi hi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

hey ! am retinut eu bien la 19.30 fetele?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Morgane iti zic eu din ce stiu vis-a-vis de restaurante top in Bucuresti- Casa Vernescu (mancare buna si nu gen sarmale din astea tipic romanesc ci au un meniu destul de vast, ambiantza super, cantatori de pian si vioara live in surdina) apoi Capsa e in capatul celalat pe calea victoriei langa Universitate, prima oara cand am mancat acolo mi-era mila sa ating farfuria zici ca era un tablou asa de mumos era prezentata;'Cocosu Rosu 'in Militari,aproape de mama ma duc acolo in fiecare zi vara cand sunt in tzara, restaurantul are specific romanesc ,o servire buna si mancare delicioasa la preturi ok; ar mai fi 'Taverna Sarbului', 'Casa Ardeleana '.

Pe vremuri era f bun si La Mama insa in ultimul timp am auzit lucuri nasolici; nu ti-as recomanda restauranele din Plaza Mall sunt un ramp,
Daca mai vrei imi intind antenele in bucuresti si iti mai zic insa in astea de sus am fost si se merita
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

quote:
Originally posted by ardeiash

hey ! am retinut eu bien la 19.30 fetele?

Fata eu credeam ca eu sunt aia aiurita, dar cred ca o sa reconsider definitia acestui cuvant
Intalnirea e la 7 sharp, adica fix si ai grija ca de nu ajungi acolo la fix te papa Miku`cu fulgi cu tot

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

de fapt nici nu am ciit bine ora la care trebuie sa fim acolo, pentru ca eu am spus ca nu particip.. abia ieri parcva m-am hotarat... deci e o vaga amintire sa zic asa ora retinuta .. si cum nu aveam timp sa rasfoiesc toate pag...
nu-mi place cuvantul aiurita.. mai ales cand mi se repeta de mai multe ori, ca sa fac un pleonasm... merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Oana, mama, merci frumos.
Fete, sper ca va distrati decent la Miri. Si nu uitati de poze.

Pupici,

Mergi la inceput

miri: multumesc.. m-am simtit nemaipomenit de bine . gustarile tale-au fost excelente.. cred ca am mancat cam multe ,
cand am intrat in casa voastra parca m-a cuprins o caldura... ca acasa.. chapeau! ai reusit sa creezi o ambianta extraordinara ...
multumesc mult pentru o experinta inedita si o seara minunata. si un grand bisou pentru silvian!

pup la toate fetele ! ati fost ca de obicei, in forma ...ma felicit ca va cunosc si ma consider o norocoasa, cum de multe ori am zis-o . asta seara am avut o revelatie cu voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Mikule a fost super de super imi pare rau ca nu am fost chiar in apele mele, insa voi m-ati inveselit (pe cat posibil)

Ardeiash eu cand folosesc cuvantul 'aiurit' il folosesc pentru a descrie ceva dragut, baiatul m-a denumit de multe ori atat pe mine atat cat si pe el insusi 'clumsy', insa in cazul in care te-ai simtit jignita, imi cer scuze, voi fi atenta pe viitor

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Uh Uh en fil, fil!Ce distractie aseara frate, am facut cure de ras si muschi la burta, doar la burta:)(deci pot sa ma duc la colruyt fara sa ma astept la surprize la casa)

Miri fata draga, ce inseamna omul cu energie si initiativa!!!Cand altele ar sta in pat si ar cere ceaiuri, si-ar roti ochii si s-ar vaita, tu ne inviti la tine , ne pregatesti atatea, iti aranjezi casa atat de frumos si organizezi o seara pefecta, frumoasa si distractiva intr-o atmosfera calduroasa!!Palaria jos! A fost o seara speciala!!!!!!!!Multmumiri si lui Silvian care ne-a pus casa la dispozitie sa ne putem desfasura , lui Bruno ca a dormit asa cuminte si lui Sasha ca nu a iesit!!!Sute de pupici!!!Sunteti o familie fantastica!

Sa nu uit sa multmuesc Taniei, dama bine pasionata de cunoastere, autocunoastere, swacunoastere, pt momentele de buna dispozitie pe care le-a creeat; cuplului politist - inger, sau ingeru si bulau:)Nina si Daniela alt moment hilarissim ca eu ajunsesem pe jos tinandu-ma de aparat; lui Rorutz cel dragutz pt ca si-a facut temele bine,fata tu taci da faci ;) recunosc am vrut sa trag cu ochiu pe foaia ta da o aveai pliata:)); lui Despe pt a stat cuminte cu foaia in mana si a ascultat vreme de 3 cutii si un geamantan; Norei pt traducerea acelui fuck you exact in momentul in care noi toate ne intrebam despre ce o fi vorba;), celorlalte doua fotomodele ale grupului care si-au facut datoria cu dotarile prezentand sectiunea neglije si alte alea- Ana si Camen:), lui Scumpi cel bolnavior, da lasa mama daca nu ajuta ala cu silicon da-i cu ala cu apa, o s ate faci bine!!!!
Si in final pt ca deh nu putem sfarsi fara vreo urare, va urez baterii puternice si de lunga durata, masaje nesfarsite,drumuri la Colruyt!!!
Inchei cu Miku, fata dear mercic din nou, tare bine a fost!!!!
Ma duc la punctu meu ma
see ya!

Mergi la inceput