praline belgiene (XX)
Raspunsuri - Pagina 18
Nora spune:
Rorut, La multi ani cu sanatate si de bine sa ai parte!
Viata frumoasa si fericita iti doresc!
Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)
ardeiash spune:
mda.... i-am zis alui meu , bineinteles ca nu e incantat..da nici nu nu zice.. doar mustaceshte.. asa ca vin.
miri: ce bus pot sa iau sa ajung la tine si care-i ultima ora de intoarcere? am inteles ca ai un bus in apropiere. si mi-ar fi mai usor asa..
aduc ceva dulce sau ma-njuri miri?
s-auzim numai de bine! si
danyelana spune:
Multi Ani Traiasca,
Multi Ani Traiasca,
La multi Ani!
Ror, sa traiasca,
Ror, sa traiasca,
La multi Ani!
Sa fii sanatoasa, sa te bucuri de sotul tau si de viata de familie si toate dorintele sa ti se indeplineasca.
Sa fii iubita si multi pupici.
Abia astept sa va vad maine.
Miri, trebuie sa aduc ceva pt maine?
Pupici.
BINE AM VENIT IN EUROPA
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
miri_mik spune:
nah, am mai scris un mesaj dar nu apare???
Ardeiash: 47 pana la Vlierkens. il iei de la De Brouckere, din spate d ela chichi's. verifica pe net orarul, in directia vilvoorde station.
fetelor:
NU ADUCETI NIK! vor fi si gustarici sarate si ceva dulce langa o cafea.
NU UITATI cartea de banca in cazul in care vreit s acomandati ceva.
tocmai am confirmat sms-ul de verificare al tipei. recapitulare "membri"
carmen, daniela, ror, tania, daniela+prietena, nora,nina, ana, oana, ardeiash, colega lui soatsa mea, eu. sper ca am numarat bine pe degete.
marile absente: morgane si madi si mihaela.
beatrix, poti oricand sa spui da! si daca da, te rog eu mult tine-te de capul norei:) ea stie toate amanuntele. daca nu, si vrei, si mi-ar place sa vrei, baga miri_mik pe yahoo messenger. si povestim acolo.
miri_mik 35+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png
carmita_baby spune:
Robertina draga la multi ani! Sa ai alaturi de baiatul tau parte de o viata frumoasa si dulce precum esti tu sa ne traiesti si sa fi sanatoasa!
Multi ani traiasca,
multi ani traiasca,
la multi aniiiiiii,
multi ani traiasca,
multi ani traiasca,
la multi ani,
cine sa traiasca,
cine sa traiasca,
la multi ani,
Robertina sa traiasca,
la multi aniiiiiiiiiiiii...
Sa fi fericita fata draga
Mello motanelul iubit
morgane spune:
La multi ani, Rortje, de la noi si Boce.
Sa fii mereu senina si fara griji si sa ai parte de ce-i mai bun si mai frumos.
Pupici,
morgane spune:
Merci, Despe, pt adresa lui Jorj. Mereu saritoare.
Fete, nu ma uitati cu restaurante super din Bucuresti. Dati-mi vreo 2-3, dar sa fie brici.
Distractie placuta la Miri si sa faceti pozici multe si marunte !!!
Pupici,
anamana123 spune:
e trecut deja de miezu' noptii si io n-am fost in stare sa-i fac urarea lui ror dar o fac acum, ca stiu ca ea e buna si ma iarta... robertina, sa fii sanatoasa si fericita si sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti! si fiindca esti nascuta in preajma sarbatorilor, special pt tine un...www.elfyourself.com/?id=1190655736" target="_blank">dans de la noi
fete, vb maineeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!adica azi!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
beatrix spune:
Buna dimineatza!
Ror, La multi ani cu sanatate si sa ai parte de tot ce iti doresti, numai succese si impliniri pe toate planurile!
Miri, merci mult de invitatie dar eu chiar n-am cum sa vin! Nu e nimeni aici caruia sa-i pot incredintza minunea din dotare! Numai sa-l aduc si pe el! Dar si asa, eu sunt soferitza incepatoare si sincer nu cred ca m-as descurca prin brussel! Mai stau sa capat experientza si sper sa prin curajul sa ma avant si in alte parti nu numai pana la cresa si magazine!
O seara super faina va doresc!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa
ror spune:
Dragele mele,
Multumesc din suflet pentru urarile cum numai voi stiti sa le faceti. Ma felicit de una singura si ma consider o norocoasa pentru ca avut sansa sa va cunosc. Ma bucur ca va am alaturi si ca imi sunteti prietene! De aceea va iubesc eu pe toate
Ana, you made my day
Fete, pup la toate si ne vedem diseara
Ror