Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 5
Gina M spune:
Fetelor, astazi incheiem saptamana 35 de sarcina!
Ma pregatesc sa pasesc in saptamana 36 si parca nu-mi vine a crede ca marele moment in care ne vom putea tine puisorul in brate se apropie asa de mult!Incep sa ma cuprinda emotiile si este tot mai frumos! Cu exceptia unei usoare vergeturi ce a aparut in ciuda tuturor cremelor folosite, continui sa ma simt extraordinar de bine.Sper ca si voi, sa fiti la fel de bine.
35+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!
mariaanna spune:
Multumesc, zuzelor!
Acum ma simt si eu ca facand parte din grup!Pana acum vorbeam singura.Am inteles ca dupa 10 mesaje abia intri in rand cu lumea si vorbesti in timp real.Din pacate, acum trebuie sa plec...Ma intorc in curand.Pa, pa...
Ce gatiti astazi?
Nu prea am idei...
mariaanna
Ven spune:
Angelique, ma bucur mult ca ti-am fost de folos.
Sa speram ca ai scapat de ei, macar pana la nastere. Am auzit ca la nasterea normala, cand te chinui sa 'impingi' isi cam fac aparitia din nou domnii hemoroizi... Dar le dam noi de hac cumva!
Noi suntem mai bine, adica Markus. I-a iesit Streptococ C in gat, ia tratament (1 anitbiotic si 2 de tuse) si de 2 zile merge iar la gradi, ca a pierdut mult, si maine-poimaine e serbarea de Mos.
Eu ma lupt cu o masea. Va ceream zilele trecute sfaturi. Aveti habar daca pot lua altceva in afara de Panadol, cu care nu prea-mi trece? Ma dispera! Nu ma doare tot timpul, dar cand ma apuca, e cumplita durerea....si dentistul meu numai luni e de gasit. Sper sa nu-mi iau campii pana atunci.
Venera , mama lui Markus
AMR maxim 5 saptamani!
Markus e mare!
miri_mik spune:
buna dimineata, zuzici!
gina, felicitari pt 36! nu-mi vine sa cred cum trece timpul. uite si la anjelik, inca putin putin... si alina. daca nu ma insel voi sunteti primele 3 pe lista. deja ma ia cu emotii:)
(am inceput mesajul acu o juma d eora, si am uitat ce vroiam sa va zic...)
pana imi aduc aminte, va urez o dimineata frumoasa de inceput de weekend:) la mine a inceput weekendul ca sta copilu acasa:)
muuuah!
miri_mik 32+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
irinouka spune:
neatza tuturor!
e o zi frumoasa si aici, sper sa se molipseasca toata lumea!
gina, cum trece timpul!!! felicitari pentru buchetelul frumos de saptamani! uneori ne dam seama ce repede se scurg doar cand ne loveste revelatia ca tu sau alina sau ange, fetele care ar urma sa nasca printre primele, va apropiati de asteptatul moment. sa dea dumnezeu ca si de acum incolo sa se desfasoare totul fara problemne, ca si pana acum!
miri, daca tot ai inceput uichendul, cu tot cu brunolaul, poate iti faci timp sa faci/incarci poze cu freza cea obraznica, ce zici? ;-)
felicia, salutari! ce faci, cum iti e? tu ai facut testul de glucoza de care vorbeste toata suflarea odiseei? :-)
ereena, linkul de aseara mi-a zis ca palugel ar avea 45 de cm!!! asa mult? COSCOGEAMITE PALUGELU'!!! a! am uitat sa iti spun aseara ca distractia de la eco m-a costat 321 RON, din care 21 reprezinta inregistrarea.
grati, iti e mai bine? si eu cred ca varza te-a pus ieri pe butuci.
monica-doc, sori la faza cu fructele...e pacat ca tre' sa le excluzi din program da' pana la urma aia e, conteaza ce iti face tie bine. ma apuc si eu sa citesc cum e cu alimentatia in timpul alaptarii, ca m-ai pus pe ganduri.
va pupez
irina 33 Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
Laura Ioana spune:
Mariaanna si tu esti din Piatra? Eu voi naste prin cezariana si habar nu am cat se da la o nastere naturala (nici la cezariana, de altfel...noi suntem prieteni de familie cu dr si sotzul meu i-a facut o lucrare - ceva ce tzine de firma noastra - ea nici bani la consultatie nu-mi ia, chiar daca ma duc neprogramata). Tre' sa ma interesez macar cat se da la anestezist si la mana a 2-a. La ce dr esti?
Angi sar'na pt pont. Dar fac si eu ca tine: daca ma mai dau azi si maine cu alifia mea si vad ca-i frectie la picior de lemn, imi iau si eu doxiproct. La tine s-au si retras hemoroizii? Eu am 3, de la mic la mare Stau si ma gandesc cat adevar e in expresia aia: "ma doare-n fund!" si n-o voi mai folosi in veci, ca tare-i rau sa te doara
Ven nu stiu ce sa te sfatuiesc pt durerea de masea. Eu am avut probleme cu gingia (mi-a facut puroi) si am folosit pasta de dinti Lacalut Activ (parca asa se chema) si apa de gura Corsodyl.
34+ AMR 6 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
felicia20 spune:
irina, eu sunt bine, multumesc de intrebare. Inca nu am facut acel test, oricum trebuie sa-mi fac analizele de trim. III la sange si urina si atunci o sa vad cum stau cu toate. Sper sa fie bine.
Felicia, 28+
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png
Laura Ioana spune:
Gina felicitari pt 35 implinite!!! Mai ai max 5 sapt
Fetelor eu nu am facut testul glucozei...oare trebuie? Bebele meu nu era foarte mare (la 32 sapt avea 1,8 kg).
Si pe mine ma apuca o emotie nasoala cand ma gandesc la nastere...adica ma ia cu greata si rau, la propriu...prefer sa nu ma gandesc, dar daca imi intra gandul in cap e nasol
Felicia
34+ AMR 6 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
nemary spune:
quote:
Originally posted by felicia20
`Neata si de la noi!
Felicia, 28+
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png
neatza, Felicia. aseara ma gandeam la tine cum ziceai ca ai o fetita tare activa. bebelina mea aseara nu prea vroia sa doarma(ca de, dormise aproape toata ziua) si se tot agita prin burtica. dar nu am certat-o ca imi era tare drag sa o simt cum se zbenguie.
Mari 30+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.