Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (65)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Littlebig termina mai repede cele 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa poti scrie in timp real. Acum iti apar cu intarziere si e posibil sa nu le vedem. Cate saptamani de sarcina ai? Stiu ca dr vor sa te vada macar de 3 ori inainte de a naste, pt a sti daca ai ceva probleme sau sa te cunoasca. Mai ales daca vrei la particular nu cred sa fie probleme. Dar mergi cat mai repede! Ai datele trecute pe listuta? Daca nu, scrie-le aici, intr-un mesaj, si le vom trece.

34+ AMR 6 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

quote:
Originally posted by grati.ela

mi-a fost ingrozitor de rau...m-am balonat de nu ma puteam misca de durere. Pe la 17 am incercat sa mananc un gratar cu salata de varza...e drept ca eu nu prea am mai servit carnita dar la o ora a inceput sa mi se umfle burta si sa ma doara mijlocul...am luat Nospa si parca mi-a trecut...pana sa ajung cu Ozi acasa de la inot iara m-am balonat de nu mai puteam conduce...am renuntat la centura de siguranta....pe la 9 am luat antibioticul si la o ora am incercat sa mananc niste mandarine. Instant m-am balonat de imi crapa pielea pe burta, m-au trecut caldurile si am acuzat niste dureri infioratoare in zona coastelor si in zona mijlocului...a trecut cu...varsaturi.
voi ati patit asta?

29+

Grati, eu deja mi-am promis ca renunt la fructe, imi plac de mor, dar ma baloneaza rau de tot! eu nu prea pot cu varsaturi, nu-mi iese provocat, ma chinui tare. asa ca decat sa ma intorc cu dureri noaptea de pe o parte pe alta, le elimin din meniu(mai ales merele la mine). imi zicea cineva ca dupa nastere, cand voi alapta, trebuie sa mai renunt la cruditati ca sa nu faca ala micu' colici. pai daca renunt de acuma... sa vad daca e mai bine fara intai.

Monica 33+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna dimineata fetele.Acest capitol sper sa fie numai cu vesti bune.
Irinouka, felicitari pentru vestile bune,iar bebe Palugel este un scump .
Lala,frumos patut este de printesa , sa-l stapaneasca sanatoasa si iubita.
In rest fetelor aveti grija de voi si burticile voastre.Va.

danybv33Maria
Poze cu Andrei si Mamy graviduta
http://community.webshots.com/user/danybv
Ghidul viitoarei mame
http://www.iubire.md/guide.pdf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

BUNA DIMINEATA, zuzelor! Vad ca ati intrat deja in febra cumparaturilor!
Eu inca nu ma grabesc...Speram sa fie totul OK.Poate ca sunt putin superstitioasa, dar,m-am obisnuit asa.
Peste o saptamana intru in prenatal.Voi incepe atunci sa-mi fac bagajul pentru spital.
Apropo, Laura Ioana, vad ca esti din Piatra Neamt...Ai idee cat se ofera doctorului pentru a te asista la nastere?Ca, cica faptul ca ti-a urmarit sarcina nu implica si asistenta.Dar, daca il chemi, special?
Voi, ce spuneti, fetelor?

mariaanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

Gata,

Felicitari pentru bubulina! - stiu ca vin cam tarziu felicitarile da' ieri mi-a cazut netu' si cazut a ramas ;

Vad ca voua vi s-a dat de facut testul de glucoza; mie mi s-a facut la 23 de sapt. glicemia (si am avut-o 75) si de-atunci, nimik.

O sa mai fac peste 2 sapt hemoleucograma si sumar de urina .. si inca ceva: o fi glicemia?!

Roxana 33+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

AMR 7 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Zuzici, ma treceti si pe mine pe lista?De cateva zile tot incerc, dar degeaba...
Acum poate merge!DN 16.03.1979
UM4.04.2007
DPN 9.01.2008
Va pup pe toate!

mariaanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Neata, dragele mele, de cand ma scol si pana ma culc sunt dependenta de voi!

Grati.ela si eu am patit asa o faza nasoala cand eram in 6 luni Doamne ce m-am mai speriat, mi se umflase burta de pur si simplu pielea era lucioasa si ma durea, atat de intinsa statea, aveam niste dureri foarte nasoale si nu a trecut decat cu dat la ratze. Nu am depistat de la ce am patit-o dar de atunci nu mi s-a mai intamplat. Eu cred ca ai patit-o de la salata de varza, varza da balonari.

Laura Ioana si eu am patit-o cu hemoroizii, ma vaitam intr-un timp pe-aici, a aparut unul si pe urma fiindca se plictisea, a mai chemat un prieten, nasooooool. Noroc ca i s-a facut lui Ven mila de mine si mi-a recomandat Doxiproct, am luat, pe prospect scrie ca nu trece prin placenta decat daca e inghitit sau daca se depaseste tratamentul de 14 zile recomandat. M-am dat cu ea si in prima zi n-am "vazut" nimic, in a doua zi n-am "vazut" nimic si deja ma gandeam ca e frectie la picior de lemn, din a treia zi au inceput sa se dezumfle si dupa a patra zi au trecut si vad ca de o saptamana nu au mai reactivat ca mi-e groaza. oricum nu m-am mai dat ca piticii mei nu m-au lasat ca sa nu ii fac rau lui bebe

Ven, iti raman etern recunoacatoare, sper ca va simtiti mai bine!

Irinouka si Gratiela si mie mi se pare ca bebele meu e nasos asa ca dupa ce v-am auzit si pe voi inclin sa cred ca e de la ec ca asa se vede!

Pupici,
Angelique 35+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

quote:
Originally posted by mariaanna

Zuzici, ma treceti si pe mine pe lista?De cateva zile tot incerc, dar degeaba...
UM4.04.2007
DPN 9.01.2008
Va pup pe toate!

mariaanna

bebe mic este baiat sau fata
?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

quote:
Originally posted by zuzele2008

quote:
Originally posted by mariaanna

UM4.04.2007
DPN 9.01.2008
Va pup pe toate!

mariaanna

bebe mic este baiat sau fata
?

Ti-am pus un copil pana ne ne spui surpriza din burtica

Mergi la inceput

Bebe ce va veni este, dar mai am un baietel de 5 ani jumatate.Va pup!
Multumesc...

mariaanna

Mergi la inceput