Trompe filiforme
Raspunsuri - Pagina 2
anes spune:
andriushca trompele filiforme proximal (adica subtiri in unele portiuni), sinuoase (adica foarte intortocheate, nu neaparat prinse in endometrioza. Proba Cotte slab pozitiva, adica o cantitate mica se substanta de contrast a trecut prin trompe. Da, racelile, varsta, pot fi cauze. Cati ani ai? Bine ca sunt totusi permeabile, pt. ca exista posibilitatea sa ramai gravida si poti face instilatii pentru o mai buna permeabilitate. Este bine sa mai ceri parerea unui alt medic.
andriushca spune:
multumesc, anes!
eu am 33 de ani. deci ar fi bine sa fac si eu instilatii. sa stii ca m-am gandit si eu sa ma duc cu poza de la HSG la alt dr., sa vad acela ce zice.
va pup, fetele!
andreea
ZOZOLINA
COUNTING THE DAYS
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"
anes spune:
Da, sa mergi, pt. ca unii dr. nu trateaza cu seriozitata problemele noastre. Am patit si eul la fel cu spermocultura sotului. De un an o facusem dar dr. nu a spus ca ar fi o pb. (desi i-o aratasem de vreo doua ori). Eu nu stiam nimic despre oligospermie, pana am descoperit tot eu ca este o pb. apoi am fost si la alt medic si a confirmat. Si eu am tot 33 de ani. Am facut HSH si desi am o trompa filiforma, proba Cotte a fost pozitiva. Succes!
andriushca spune:
multi inainte, anes si sa vina bebe cat mai repede, pupici!
andreea
ZOZOLINA
COUNTING THE DAYS
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"
vrmoana spune:
Mia tu nu mai dai nici un semn de viata?
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
waiting for my baby
andriushca spune:
da, chiar, mia, ne provoci si ne lasi asa?
andreea
ZOZOLINA
COUNTING THE DAYS
vrmoana spune:
Andriushca ce faci draguta?
oana
waiting for my baby
andriushca spune:
ma preg. pt eco maine si apoi inseminare. sper ca trompele mele "fotomodele" (lungi, subtiri, bla-bla) sa fie de treaba de data asta si sa permita gigeilor accesul. tu ce faci?
andreea
ZOZOLINA
COUNTING THE DAYS
vrmoana spune:
Eu mai am un pic si ma testez. Daca o fi cazul ca deja ma incearca niste dureri asemanatoare cu cele dinainte de CM.
Bafta la inseminare.
oana
waiting for my baby