Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Buna fetelor!
Vreau sa va incurajez si sa va spun sa va rugati mult Sfantului Stelian!Pe mine m-a ajutat enorm,nu aveam alta solutie decat ICSI ,iar finantele necesare nici vorba,sotul avand oligospermie severa,si dupa multe rugaciuni s-a produs minunea,NATURAL,care acum are 9 luni si ne bucura sufletele!!!Va doresc sa simtiti si voi aceasta nemarginita bucurie si sa va rugati si dupa aceea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Bun venit fetelor,multumim de rugaciuni si incurajari si speram sa va alaturati noua in fiecare zi,ca avem aici caldura si liniste si ne simtim minunat impreuna!!!
Criss,sa te auda Dumnezeu,sa trimita fiecarei fete un pruncut sanatos,ca tare meritati fiecare,probabil este doar chestiune de timp pana vom primi fiecare Darul.Noi,da,intr-adevar am fost emotionati si vorba ta,speram sa ne fie spre mantuire Sf.Impartasanie,ca bunul Dumnezeu nu ne lasa,ne-a trimis ajutor sa ne curatam de pacate.
Am o stare speciala,de fericire,poate ca sunt iar multe sarbatori,vine Sf.Andrei acum,insa simt un nou bebic,da Doamne!!!Oricum,credinta e totul,am la scoala cateva colege care isi doresc si ele un bebe si ce credeti???Cea care a fost cea mai emotionata de minunea primita de mine a ramas si ea insarcinata,deci credinta e totul!!!
Va pupam,zi cu soare mult si lumina,pace si bucurie sufleteasca,vine nasterea Domnului!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna fete dragi si minunate.

vreau sa va marturisesc ceva. Maine ar trebui sa-mi vina si astazi am facut un test de sarcina. A aparut o a doua liniuta, dar este ff pala. Nu stiu ce sa cred, mai fac un test peste 2 zile daca nu se intampla nimic maine. Dumnezeu si toti Sfintii mi-au ascultat rugaciunile si cu ajutorul lui Dumnezeu peste cateva zile ar trebui sa ma declar graviduta, daca se va pozitiva si testul de joi.
Ma rog in continuare la Bunul Dumnezeu sa nu-mi mai vina pentru inca 8 luni de acum inainte si sa am un bebe in burtica.

Va doresc sa aveti multa credinta si lumina in suflet, iar Bunul Dumnezeu ne va ajuta pe toate la momentul potrivit.

haide bebe vino la mami si tati.....te rugam

luna asta nu mai vreau sa declar nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

marib ce minune ne spui tu, uite incet incet listuza noastra se umple de graviduze, cu credinta o sa reusim cu toatele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Maryb ce minune, Dumnezeu sa te aiba in paza lui si sa ne in continuare vesti bune. Fa un test si miine din prima uirn aca e mai concentrata.
Tinem pumnii si cu DD ininte, dor El ne pote ajuta si duap voia lui.
Montytaiana DD sa iba griaj si de tien si sa fie cu tien pe sfirsit de saptamina ca sa ti se indeplineasca cel mai mult dorit vis.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

marybeeeeeeeeeeee!!!! bravo!!! aveam o presimtire ca esti urmatoarea care sa ne dai vestea asta! felicitari si multumim lui Dumnezeu ca a avut grija de tine! acum sa o iei usor, cate o zi pe rand, sa nu te gandesti la lucruri negative, sa te rogi mult mult la Dumnezeu ca sa aiba grija de voi si ca sa iasa un bebe cu rugaciune ma bucur tare tare pentru tine!

Mergi la inceput

montytaiana, magduta, alinushca, va multumesc din suflet pentru urari. Am testul in buzunar si ma mai uit la el din cand in cand, dar acum ca s-a uscat parca se vede si mai putin a doua liniuta, insa mai este acolo. Cand era umed se vedea mai bine decat acum. Nu am spus nimanui pana acum, doar voi stiti. Sper sa nu-mi joace feste vederea, cu toate ca teste am mai facut pana acum si nu am vazut niciodata ce am vazut azi.
eu insa vreau sa mai astept vreo 2 zile si o sa mai fac un test care sper sa iasa mult mai pozitiv si asta numai cu ajutorul lui Dumnezeu.
Ma rog din tot sufletul sa nu se intample nimic maine cand ar trebui sa-mi vina si sa ramana bebe la mine in burtica.
Cu Dumnezeu inainte.

Va pup dulce pe toate si va multumesc pentru rugaciunile si acatistele duse la biserica. Sa dea Dumnezeu sa auzim numai vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Maryb,feeeeelictari!!!Deci tu erai kinderul cu surpize!!!Simteam eu ceva de dimineata,v-am si spus ca asteptam bebei noi,Doamne ajuta si ai in paza pe toata lumea!!!
E prea devreme,de asta nici nu iese bine liniuta,eu la 5 zile intarziere am facut testul si a iesit clar.Doamne ai grija sa nu vina uratii!!!Ai grija,nu te misti prea mult, stai cumintica,dar de fapt,cand e de la Dumnezeu este!!!Doamne, cata bucurie!!!Multumesc din tot sufletul tuturor puterilor ceresti ca nu ne lasa si fiecare vom primi minunea.
Pupici,Maicuta Domnului sa va aiba in paza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Pentru fetele care au fost "sarite" pe lista de minunea de a ramane insarcinate, avand in vedere ca MaryB este in coada listei, ma gandesc ca poate acum o ia lista de la inceput si avem iar si noi de la inceputul listei sanse Glumesc! Dar ma bucur ca se anunta asa des noi gravide aici! Doamne-da sa ramanem toate cat mai repede cu putinta si sa fie bine!

Mergi la inceput

ainigriv, iti multumesc din tot sufletul, ai vorbit asa de frumos incat mi-au dat lacrimile....si sunt la birou cu multi colegi prin preajma. Sper ca Bunul Dumnezeu si toti Sfintii si toate puterile ceresti sa ma ajute in continuare si sa trec cu bine peste ziua de maine cand in mod normal ar trebui sa-mi vina.
Ma tot uit la testul ala si acum ca s-a uscat se vede si mai pala acea liniuta, trebuie sa te uiti mai atent ca sa o vezi, insa e tot acolo oricat de pala este ea. Sper ca peste 2 zile sa fie mai accentuata si sa fie intr-adevar bebe la mine in burtica. Eu nu am mai avut niciodata un test de sarcina pozitiv....nici macar foarte foarte slab pozitiv....acum este pentru prima data si nu stiu inca ce sa cred. Daca e vreo eroare totusi ???

Doar Dumnezeu stie ce este la mine in burtica.

Va mai tin la curent, sper din tot sufletul sa va aduc numai vesti bune.

Mergi la inceput