Mamici de mai-iunie 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 9
ralu_t spune:
off fecian, imi pare tare rau de ce spui.
eu am experimentat acele dureri de col, cel putin colul cred ca era cel care ma durea,undeva in capatul vaginului, ma intepa ca si cum aveam un bat infipt acolo...tare rau si neplacut.
asta pe la 9-10 saptamani. si i-am semnalat dr. si el mi-a zis ca e absolut normal, doar la insistentele mele a masurat colul si se lungise fata de prima masuratoare, culmea. mai papa si tu un nospa din cand in cand, mie imi face bine cand ma apuca durerile de mijloc-care acum sunt cele mai fecvente.
ylari si eu impartasesc aceeasi teama legata de spitale. mai ales ca operatia de endo de anul asta m-a lasat cu ceva amintiri neplacute, mai ales dupa ce dr. nu mai era in spital, au inceput sa se poarte tare rau si desi dr. imi daduse voie nu vroiau sa ma lase sa plec acasa...ma tot gandesc la alternativa medlife, ca la euroclinic nu-mi permit decat cu un efort mare pe care nu-s sigura ca vreau sa-l fac.
insa am marea problema ca-mi doresc sa nasc cu dr. la care sunt momentan si-n care am incredere, si care nu e decat la elias.mai e ceva timp pana atunci, adun informatii.
a venit toamna...cu un bebe!!!
13+
drumul lui bebe
CamiM spune:
Salutare burtici
!!
Moama ce poze cu papusici frumoase am vazut.. Diana( pe Nicole o stiam deja dar a crecsut atat de mult..sa ii dai
de la noi) si Alra!! Sa va traiasca!!

la capitolul brad votez si eu cu brazii multicolori!! Imi aduc aminte de cand eram mica..ce vremuri...![]()
Se vorbea mai devreme despre vopsitul parului.. mie de fiecare data medicii mi-au spus ca nu recomanda dar stiu multe
care s-au vopsit si au bebei sanatosi. in ceea ce ma priveste inainte de prima sarcina m-am tuns foarte scurt si asa am rezolvat problema coloratului..deocamdata. Acum sunt "au naturel".. cat o mai fi posibil ca acum vreo doua luni sotzul mi-a gasit un fir alb..![]()
Cory intrebai de cosmetice si cremute pentru bebei, aici sunt printre altele:Gerber, Aveeno( foarte faine
).
Luminel 
felicitari 
pentru fetita!! ma bucur ca este totul ok. La masuratori nu ma pricep ca aici nu prea dau detalii, iti spun daca e bine si cam atat, poate cel mult greutatea estimativ.
Desiree felicitari pentru samburel!!
Nu stiu ce mai voiam sa zic asa ca ma opresc aici si ma duc la nani ca neuronul meu a plecat de mult la nani!!
Numai bine tuturor!!
Cami
16+ &
Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2
alra spune:
Buna fetele, intru scurt caci ma pandeste tati sa eliberez locul de la calculatori si apoi vreau sa fac ciorba si tocanita de curcan. Am luat ieri o gramada de "osso bucco" de curcan, adica bucati de copane dinc are vreau sa fac ciorba cu bors si tocanita cu ciuperci de padure.
Mersi CamiM si Diana pentru aprecieri la adresa galustii mele. Diana, se simte mai bine multumesc. A facut temperatura de la rosu in gat si ne-a dat antibiotice. Nu mai are nimic, urla si alearga prin casa si ieri si-a facut ditamai cucuiu caci a reusit sa cada cu un scaun. Si eu am vazut-o pe fetita ta in poze, mi se pare foarte finuta ... Si e cam de o varsta cu Laura, nu? Laura e nascuta in februarie 2006.
Simona, muschii burtii se trag inapoi prin exercitii fizice speciale. Eu dupa nastere am avut 9 sedinte de gimnastica medicala la kinezist si madam kinezista mi-a explicat ca trebuie sa fac exercitii timp de 6 luni ZILNIC. Spre rusinea mea marturisesc ca m-am limitat la cele 9 sedinte. Nu am facut numai exercitii pentru muschii burtii ci si pentru perineu, caci ma scapam pe mine cand stranutam (si asta inca din timpul sarcinii, nu din cauza nasterii). Ca sa vezi daca muschii s-au tras incordeaza burta si pipaie cu degetul sub buric. Daca simti o gaura inseamna ca nu e bine. Eu am inca o gaura de 1cm. Dupa bb2 vreau sa ma tin ca lumea de treaba.
Burtica poti avea si datorita stratului de grasime protector depus in sarcina care se duce al naibii de greu - eu nu sunt f grasa insa inca am sunculita pe burta.
Ca sa inchei, credeam ca povestea cu burtiera era numai pe vremea mamelor noastre, nici nu mai imi imaginam ca se recomanda si acuma. Mamica intr-adevar ma punea sa imi iau burtiera insa doctorii aici mi-au zis "gimnastica madam"
Felicia, imi pare rau de ce ai patit, poate ca e bine sa ai si o moasa ca sa o suni cand ai indoieli. Durerile pot fi intr-adevar de extensie, de ce te gandesti tot timpul la ce e mai rau?? Sa stii ca nici aici nu ai acces la ginecolog cand vrei tu si eu stiu niste povesti cu ginecoloaga mea care a certat paciente ca au venit pe nepusa masa si fara programare la ea. Eu daca am probleme merg la medicul de familie... Asta e accesibil oricand insa.
Am pupat pe toata lumea, ma apuc de mancari!
PS. Ieri m-am imbracat cu haine de sarcina, mi s-a umflat burtica si ma strang pantalonii normali. Arat de parca sunt insarcinata si nu am decat 9 saptamani si jumatate. E din cauza tranzitului intestinal lent insa ![]()
simonacip spune:
Probabil ca nu-mi voi pune centura dupa nastere, dar probabil ca va fi nevoie sa fac gimnastica... Dar daca n-am avut timp la primul...e clar ca, cu doi....imi va fi muuult mai greu..
Am cumparat globuri...pina la urma sunt rosii toate, ca sa simt un pic craciunul...
SI acum vom merge la nani, singurul moment de liniste pentru toti 3 (ma rog...4
) din toata saptamina. Iar apoi mincare....si inca mi-e greata cind gatesc...
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa. Aici a iesit soarele...
David (10 nov 2004) si
Simona
18+ 
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
denisa73 spune:
Ce fac gravidutele frumoase? Eu ma ingras vazand cu ochii,mananc de sparg chiar si noaptea ciugulesc ceva daca ma trezesc(si ma trezesc de cel putin 5 ori la pipi).Am o mancarime tamptita de piele asa am avut si la Cristian,numai ca la el s-a rezolvat cu spalare cu gel fara sapun si la sfarsit cu ulei de soia.Acum nu merge si am vorbit cu dr care mi-a zis sa iau calciu o pastila la 2 zile.Eu stiam ca nu prea e bine calciu in sarcina ca ar da contractii si nu mi-a zis nici pana cand sa iau.Voi stiti cumva pana in ce sapt. se poate lua calciu?
15+ si
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Simonix spune:
Buna ziua burtici :)
Va anunt ca sunt si eu posesoarea a una pereche blugi cu burtica, f sexy, + doua bluze de gravidutza, si ele f sexy
Si gata, am luat si sutien de gravi - cu doua marimi mai mare !! 
Inca mai port hainutzele fara burtik, dar ma cam strang uneori. Deci schimbarea e inevitabila :)
Fecian-ma bucur ca ai revenit, dar imi pare rau sa aud de durerile tale :( Si nu stiu... povestile tale despre doctorii de acolo ma cam lasa cu gura cascata ! Ok, stim cu toatele ca a fi gravida nu e totuna cu a fi bolnava, dar totusi, ne facem griji, mai ales cele la prima sarcina, si mai ales cand simtim ca ceva nu este in regula ... Si eu am uneori impresia ca mi se mai intarsete burtik, in zona uterului, habar nu am ce este, habar nu am cum este sa se miste bebe, imi fac 1000 de ganduri uneori pentru ca nu cred ca l-am simtit inca, si oare o fi bine? Sau poate l-am simtit si nu stiu ???
In acelasi timp, Ylari, eu sunt efectiv socata de unele povesti de pe forum cu mamici insultate si umilite de doctori si mai ales de asistente, de unele drame care au loc chiar in 2007 la noi in tara datorita neglijentei cadrelor medicale, drame care ar putea fi asa de usor evitate si care totusi ... In fine, eu daca as fi in tara si as avea bani, as naste frumos la un spital privat, si evident as face o cezariana
Insa sunt constienta ca nu toate fetele pot face o asemenea alegere. Si de asemenea sunt constienta ca un spital privat nu m-ar scuti de unele neplaceri, dar cred ca le-ar reduce considerabil. Pana la urma, depinde si de norocul fiecareia... asta nu prea putem controla.
Fug la plimbare, este ultimul weekend in Cracovia si hmmm ma napadesc nostalgiile, totusi este un oras foarte frumos, foarte curat, in plina expansiune... Pacat ca e populat :D:D JUST KIDDING !!!!!!!
Duminica placuta
Simona
http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png
http://picasaweb.google.com/s.vilau
Victoria_mami spune:
CamiM, multumesc!
Abia am terminat si eu de papat... dar inca mi-e foameee. Cred ca o sa am un mnacacios de bebe. Ma bag in frigider, sa vad ce mai gasesc pe-acolo :)
Mai am atataaaa de asteptat pana vine... inca 6 luni! Offf, ce mult mi se pare...
Fetelor, care veti fi prima oara mamici, si mai ales cele care sunteti deja mamici... v-a fost (sau va este) teama, o teama nebuna ca nu o sa stiti ce sa faceti cu bb? Ca nu o sa stiti sa-l imbracati ca lumea, sa-l linistiti cand plange? Ca nu o sa fiti mamici bune? Toate temerile mele sunt 'normale' sau sunt eu 'dusa'?
_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png
Victoria_mami spune:
quote:
Originally posted by aldaesme
Unul dintre pomii alb cu negru in folderu casa.be:
http://www.casashops.com/BE/nl/frameset.htm
click pe 1 (adica prima pagina a folderului). Absolut toate magazinele de decoratii interioare prezinta anul asta pomu' alb cu negru.
esme
In sfarsit, le-am vazut; arata de-a dreptul oribil, dupa gusturile mele; sunt... morbide! Adica, asa mi se par mie.
_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png
analisa spune:
Buna seara!
Am observat si eu ca am vreo 3 kg in plus.
In ultimele zile m-a durut burta.Se mai confrunta si alte persoane cu aceasta problema?
16
gabitzam spune:
Te doare burta adica simti ca niste contractii la uter? Iei no-spa?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla