Mamici de mai-iunie 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 8
gabitzam spune:
Ce-mi amintesc eu din spital cand am nascut e ca erau asistente care erau atente si-si faceau meseria fie ca le bagam in buzunar fie ca nu. Iar altele, niste oameni de nimic, indiferent cat le dadeai tot scarbe erau.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cory74 spune:
vezi asta e, gabitzam, ca sunt unele asistente f cumsecade si atente dar din cauza unora care sunt indiferente le merge vestea la toate ca nu sunt bune de nimic.
apropo de bagat in buzunar, ce se mai da acum ca eu de ani de zile, adica din 1998 n-am mai fost internata si atunci mama a fost cu bagatul in buzunar.
gabitzam spune:
Ultimele preturi pe care le stiu sunt de acum 2 ani si jumatate, de cand l-am nascut pe Andrei. Nu stiu daca s-au adaptat inflatiei 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
simonacip spune:
Eu acum 3 ani cind l-am nascut pe David tin minte ca am dat o groaza de bani in spital cu totul (adica si cu dr si anestezit, plus moasele, mina a doua la nastere...). Sunt decisa sa nu mai repet greseala asta. Bine, la inceput nestiind nici eu exact, dadeam cite 50.000, apoi mi-au spus fetele cite 20000-30000 si asta a fost, dar la fiecare biberon, la fiecare infasat le dadeam, numai ca sa ma ajute pentru ca in spital nu aveam deloc lapte, nu mi se instalase lactatia, iar David care avea 4 kg si era mincau, urla de foame. Mai mergeam si de 3 ori pe zi sa-mi faca toaleta si normal ca dadeam de fiecare data...O multime de bani. V-am spus, nu mai repet greseala pentru ca vorba gabitzeim unora nici daca le dai nu te baga in seama si eu mai mult d'astea am avut parte...Vreau sa va spun ca nici gheata nu mi-au pus pe burta dupa ce am nascut.
Aaa, vreau sa le intreb pe cele care au mai nascut natural: v-ati strins cu burtiera? Ce parere aveti despre treaba asta..>Eu m-am strins dar dat fiind ca am ramas cu oarece burtica totusi ma intreb daca trebuia sa fac asta sau mai bine lasam muschii singuri sa-si faca treaba, incet dar sigur. Cu centura efectul s-a vazut imediat dar a si ramas ceva ceva la burtica
David (10 nov 2004) si
Simona
18+ 
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
alexuta75 spune:
quote:
Originally posted by simonacip
Eu acum 3 ani cind l-am nascut pe David tin minte ca am dat o groaza de bani in spital cu totul (adica si cu dr si anestezit, plus moasele, mina a doua la nastere...). Sunt decisa sa nu mai repet greseala asta. Bine, la inceput nestiind nici eu exact, dadeam cite 50.000, apoi mi-au spus fetele cite 20000-30000 si asta a fost, dar la fiecare biberon, la fiecare infasat le dadeam, numai ca sa ma ajute pentru ca in spital nu aveam deloc lapte, nu mi se instalase lactatia, iar David care avea 4 kg si era mincau, urla de foame. Mai mergeam si de 3 ori pe zi sa-mi faca toaleta si normal ca dadeam de fiecare data...O multime de bani. V-am spus, nu mai repet greseala pentru ca vorba gabitzeim unora nici daca le dai nu te baga in seama si eu mai mult d'astea am avut parte...Vreau sa va spun ca nici gheata nu mi-au pus pe burta dupa ce am nascut.
Aaa, vreau sa le intreb pe cele care au mai nascut natural: v-ati strins cu burtiera? Ce parere aveti despre treaba asta..>Eu m-am strins dar dat fiind ca am ramas cu oarece burtica totusi ma intreb daca trebuia sa fac asta sau mai bine lasam muschii singuri sa-si faca treaba, incet dar sigur. Cu centura efectul s-a vazut imediat dar a si ramas ceva ceva la burtica
David (10 nov 2004) si
Simona18+
Daviduchele meu
Buna seara tuturor burticilor!
Eu acum 4 ani cand am nascut-o pe Alexia nu m-am strans cu nimic la burta si muschii si-au revenit fara probleme. Am ramas cu niste vergeturi urate pe burta, asta era insa inevitabil pt ca am fost f slaba inainte de sarcina si apoi burta crestea, crestea, eu ma dadeam cu cele mai scumpe creme si .....degeaba. Cred ca pielea mea nu este elastica, asa ca de data asta nu am inceput inca sa ma dau cu crema. Ce rost are? Oricum am deja semne si nu cred ca se poate mai mult de atat.
Astfel, cred ca nu conteaza daca te strangi sau nu cu centura. Muschii isi revin ei singuri odata cu trecerea timpului.
Pupici tuturor!

15 sapt
Reallaura spune:
quote:
Originally posted by simonacip
David (10 nov 2004) si
Simona18+
Daviduchele meu
Sis, ti-am spus, numai faptul ca te apleci la copil de 100 de ori pe zi te face sa-ti folosesti muschii fara ca tu macar sa-ti dai seama. Lasa rezultatele imediate!

Laurita
15+
Diana79 spune:
fetelor va multmuesc din suflet pt aprecieriile la adresa mea si mai ales a printesei mele. este minunat sa ai un copil vetzi vedea eu acum sunt curioasa cum va fi cu 2..hmmmmmmm
Silvia bafta multa cu cerclajul.
Mihaser multumesc o sa va povestesc cum a fost la party.
Alra sanatate micutei tale.
Va las ca fii-mea sta calare pe mine, sper sa pot scrie si eu mai mult intr-o zi.
Diana
16+ si
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
YLARI spune:
Buna fetelor... noi inca nu am terminat treaba, dar mi-am bagat un pic nasul in laptop...
Arata foarte bine camera... deh, cu zugraveala noua si parchet... si normal... dar mai avem de montat mobila, cred ca o lasam pe maine, ca oricum trebuie sa mergem la Ikea sa mai luam una, alta...
In ceea ce priveste treaba cu spitalele... mie cand m-am operat (mi s-a extirpat o trompa + ovar) veneau sa ne faca somnifere ca sa nu le deranjam noaptea... asta asa, doar un exemplu... Dar poate am noroc cu nasterea, asta e, om vedea atunci.
Pupici, ma intorc la treaba!!!!
YLARI 
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
fecian spune:
Buna seara burtici
Nu am mai intrat de ceva timp pe forum desi am vrut de atatea ori.
A fost o perioada destul de stresanta, cu destul de multe peripetii de-a lungul saptamanii.
Ca sa fac povestea scurta, pe langa stresul resimtit la servici, am mai experimentat cateva nopti cu contractii dureroase. Joi a fost cel mai rau cand pur si simplu am crezut ca il pierd pe bebe. Am avut cateva contractii foarte dureroase ale colului.M-am speriat rau de tot, a doua zi am incercat sa stau numai si numai pe scaun.Chiar si asa tot experimentez dureri desul de difuze tot in acelasi loc. Am impresia uneori ca bebe vrea sa iasa si gata.
Azi am avut aceleasi dureri difuze, asa ca m-am dus la spital. Le-am explicat care e situatia si mi-au spus ca e normal sa ai ceva contractii ca deh se mareste uterul. Le-am explicat ca stiu ca e normal sa ai contractii,dar parca totul are o limita. Au crezut ca am o infectie urinara, am facut analizele pe loc...au vazut ca nu am!
Singura lor explicatie e ca desi nu e normal sa ma doara chiar asa de tare, ei nu au ce sa imi faca pentru ca sarcina e prea mica oricum.
Aaaa, si ca nota de inchidere mi-au explicat ca sa nu mai vin NICIODATA la spital fara sa ii sun in prealabil!
M-am ofticat pe atitudinea lor, dar dupa am plecat in oras si mi-am gasit cateva bluzitze suuper...
Cu durerile o sa incerc sa evit cat pot efortul fizic prelungit...si sa speram ca Doamne Doamne o sa ne ajute, ca doctorii sigur nu
.
Citez ce mi-au spus: Sa fii gravida nu e boala! (ca si cum m-as duce pentru binele meu)
Va pup si sincer sper sa aveti bafta de doctori mai buni decat cei de aici. 

Cred ca ma duc sa ma intind, ca deja sunt obosita tare.
Chiar vreau sa va intreb. Cum va simtiti voi colul? Caci in cazul meu am impresia ca s-a scurtat...acum nu stiu ce sa zic, poate devin paranoica
Felicia
13+ viitoare mami de peanut
ranma spune:
Salut fetele. Si pentru mine data aproximativa a nasterii ar fi 29.30.2008 Asta daca ar fi la fix cupilu.
Ma bucur tare sa citesc cu ce probleme va confruntati pentru ca nu ma mai simt atat de extraterestru. Eu sincer nu pot sa inteleg cum reusesc femeile insarcinate sa faca servici. Frate, sunt asa de obosita...... Poate mai incolo devine mai bine. Sper. Dar cum se spune so far so good. Noi nu prezentam decat o lipsa de calciu in rest suntem bine. Va pup si va doresc toata sanatatea si toate zambetele si hohotele de ras din lume ca sa aveti bb veseli si fericiti.
PS as vrea si eu s ma adaug la grup dar este un efort prea mare pt mine sa gasesc modalitatea. Poate sa ma ajute careva?