Mamici de mai-iunie 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 7
YLARI spune:
Neatza, fetelor! Va pup pe toate si va urez sa aveti un weekend frumos, eu o sa fiu in renovari azi, gata, ne-am luat inima in dintzi sa o facem si pe asta. Abia astept sa vad casa aranjata!!!
In rest toate bune si frumoase! Sapt viitoare o sa imi iau si eu rezultatul de la TT, sper sa fie totul bine.
Ati vazut fetelor imaginile de la stiri, filmate de o mamica in maternitatea din Galati (parca). Revoltator! Si directorul maternitatii cica "Vreau sa vad imaginile"... Pai n-ar fi mai simplu sa dea o tura prin spital? Mie imi este supergroaza de momentul in care va trebui sa merg la spital sa nasc. Imi e o frica teribile, ptr ca eu una, sincer, am trait numai umilinte in spital. Nu imi ramane decat sa ma rog la Dumnezeu sa fie bine.
Va pup si... pana ne apucam de treaba, stau aici, cu okii pe voi!
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
mihaser spune:
Salutere!
Diana79 mama ce fete frumoase! V-am vazut pozele! Poate va prind prin Tgv si o sa va vedem si live! Distractie placuta la petrecere!
Lumineltot asa e si baietelul meu 6,66 cm, LCC 67 mm, BIP 43 mm si translucenta nucala 2,1 mm...sunt masuratori de la 12w3d...azi am implinit 13 saptamani si am intrat in luna a 4-a de sarcina...
Acum ma simt si eu mai bine...am inceput sa si mananc...nu suficient, dar macar masa cu lapte si cereale de dimineata nu o sar niciodata...
Am vorbit cu dr mea si mi-a spus ca pot sa beau si cafea ca e chiar recomandata in primele luni deoarece tensiunea e mica de obicei...asa ca ma mai rasfat si cu 1/2 plic de 3 in 1 din cand in cand (mai mult ca sa ma scoata afara )
Pentru mamica ce are probleme cu maseluta...eu am vorbit cu dr meu si mi-a zis ca pot sa fac si anestezie si sa iau si anumite antibiotice fara probleme...Eu zic sa mergi fara griji si sa rezolvi problema! Multa sanatate iti doresc!
Fetele de asemenea mare atentie la infectiile urinare...exista riscul sa se rupa apa din cauza lor...Daca le depistati, tratati-le!
Va pup si va doresc un weekend minunat!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
chinabulina spune:
quote:
Originally posted by MsBB
Buna seara tuturor!
Cred ca am cam stat ascunsa ( timiditatea asta) dar v-m citit in continuare desi nu m-am simtit cea mai comunicativa sau mai prietenoasa.
Eu inca ma bucur de greturi si de stari de somnolenta asa ca energie ... ioc!
chinabulina am inteles ca esti din Bacau ? Super ! nu stiam ca mai sunt fete din Bacau la mai-iunie 2008 . Sunt curioasa la ce doctor te duci ? Clar nu mergem la acelasi doctor ...
Va pup pe toate si va urez numai sanatate si fericire!
Adri 12+
http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png
MsBB, da, sunt din bacau si merg la ginemed, la d-na dr. Iordache... mie imi place tare mult de dansa ... dar tu la cine mergi, ca am vazut ca in lista de burtici nu apare numele medicului tau?
15 fix
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/DCTtp3.png
chinabulina spune:
quote:
Originally posted by aldaesme
Unul dintre pomii alb cu negru in folderu casa.be:
http://www.casashops.com/BE/nl/frameset.htm
click pe 1 (adica prima pagina a folderului). Absolut toate magazinele de decoratii interioare prezinta anul asta pomu' alb cu negru.
esme
de data asta m-am lamurit bustean ... dar mi se pare creepy ... in fine, chestie de gusturi si de traditii si de cultura... eu abia astept sa fac bradutul, parca in fiecare an sunt din ce in ce mai nerabdatoare si-mi place craciunul din ce in ce mai mult
15 fix
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/DCTtp3.png
MsBB spune:
Buna dimineata burtici!
alra oboseala ???????? eu cred ca nu ajunge cuvantul sa descrie cu ce ma lupt! Ma trezesc obosita , de la ora pranzului imi e aproape imposibil sa tin ochii deschisi .. si nu mai vorbesc seara ... ma rog sa fiu in stare sa mai vad si eu un film ceva , dar dupa primele 15 minute doarme si patul sub mine ... si a doua zi o luam de la capat , somnolenta , somnolenta si iar somnolenta.
Oare inseamna ca si bb o sa fie asa somnoros ca mine ? Eu sunt un zombie!
chinabulina ma gandeam eu ca vb de ginemed, eu am tot umblat si pe acolo dar pana la urma m-am decis sa merg la doctorita Zoican . Intradevar la ginemed sunt conditii super si e super curat .
Ah si vizavi de bradut... e un must ... colorat si impopotonat ca un brad de craciun . Abia astept sa-l vad in casa hihihih
Pupici!
Adri 15+
MsBB spune:
chinabulina vad ca avem DPN-ul apropiat , inseamna ca daca vei naste la maternitate cu siguranta ne vom vedea pe acolo ( bine si daca bb respecta data posibila )! cata perspicacitate pe capul meu ahaha
Adri 15+
simonacip spune:
Neata fetelor...Eu azi am intrat in luna a cincea..!...Urita vreme...Doar la sarbatori ma mai gindesc cu bucurie...Eu imi fac bradul cu auriu cred. Doar auriu pentru ca se asorteaza si cu casuta mea si pentru ca asa mi-a casunat acum.
Azi ma apuc de tratamentul cu tantum rose...trebuie sa fac spalaturi cu irigatorul la 4-5 zile pentru o secretie pe care o am de la inceputul sarcinii, dar abia acum o tratam. DUpa asta repetam analizele sa vedem daca va fi nevoie de ovule sau altceva...
N-am mai folosit niciodata irigatorul asta...dar cred ca nu-i mare filosofie...Oof, mi-e pofta de un pui mic, saptamina trecuta am fost in vizita la un bb mic de 10 zile, frumos rau si cuminte...iar ieri a nascut sora unui coleg de birou, tot baietel 3850 gr...Imi place, mi-e drag de vestile astea...cind ma gindesc ca miine-poimiine ne vom trezi si noi cu puiutii scumpi in brate...
Ylari, gindeste-te ca in spital stai foatre putin timp, daca totul e ok si nasti normal in 3 zile iti da drumul. Nici nu vei avea prea mult timp sa vezi ce-ti place si ce nu...plus ca atentia ta va fi toata in alta parte......In alta ordine de idei...ce mi-as dori si eu o casuta mai mare, sa pot face camera lui bb doar pentru bb...Asa el va sta cu mine in sufragerie (unde am loc de patutul lui), iar tati va sta cu Davidut in dormitor...Off...si nu va spun ce plina mi-e sufrageria de jucarii si masinute...
Vreo 2 ani tot vom mai sta aici, pentru ca desi avem un teren, pina ne vom apuca sa construim pe el si pina ne vom muta....va mai trece timp destul.Bine, si aici am parcul aproape, imi va fi usor la primavara, vara sa ne plimbam mult si sunt si aproape de parintii mei care ma mai ajuta.
David (10 nov 2004) si
Simona 18+
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
YLARI spune:
simonacip, iti multumesc, stiu ca vrei sa ma incurajezi, de multe ori imi spun si eu asta, dar ceea ce se intampla in spitalele din Romania tot revoltator se numeste. Si din pacate noi nu putem schimba nimic, este ceva ce exista dintotdeauna aici si cred ca nimic nu va putea schimba asta vreodata. Sincer nu inteleg indiferenta asta a cadrelor din spitale (poate a medicilor mai putin, in mare majoritate sunt de treaba acestia) mai mult asistentele si infirmierele "fac legea", te trateaza ca pe ultimul om. Ma rog, sunt si eu intr-o pasa proasta, accentuata de ceea ce am vazut aseara si de amintirile care m-au napadit cu privire la experientele mele din spitale... Da, tot ce ne ramane de facut pana la urma e sa speram ca totul va fi bine, ca de schimbat, repet, oricum nu cred ca se va schimba ceva vreodata. Trist.
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
simonacip spune:
Ylari, da, asa e asistentele si infirmierele sunt in marea lor majoritate...nici nu pot sa le numesc (mama mea este la rindul ei asistenta, dar aici vorbim de marea majoritate, nu generaliam).
Pentru ca atunci cind am nascut m-am rugat d eele sa o sune pe dr mea si n-au vrut sub nici un chip. Desigur ca eu am pus mina pe telefon si am sunat, asta nu puteau sa-mi interzica...Dar daca era dupa ele nasteam singura linga ele care stateau la glume si la cafele...Asta este..Bine ca eram atit de preocupata de venirea lui bb ca nici nu le bagam in seama, iar dr mea a venit imediat ce am anuntat-o si totul a fost bine
David (10 nov 2004) si
Simona 18+
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
cory74 spune:
am intrat si noi sa va salutam.suntem bine.
ylari spor la treaba si sa vezi ce fericita o sa fi cand e gata totul.cat despre spital te inteleg f bine, la asta ma gandesc si eu de multe ori.chiar nu le inteleg pe asistente si pe infirmiere, stiu ca au salarii mici, adica mai mari decat mine ca doar ele au si sporuri, dar daca au ales aceasta meserie trebuie sa si-o si faca nu doar cafele si barfe, dar pana o sa iasa astea in pensie cred ca nu se schimba nimic.
de va spun la ce am poftit eu azi cand am mers la cumparaturi nu va vine sa credeti, la salata de sfecla rosie, normal ca am cumparat un borcan si l-am si inceput cand am ajuns acasa.
va pup pe toate si va urez un weekend frumos!