PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

quote:
Originally posted by anasia

sabina, ma bucur ca ati avut o noapte linistita!
andreea, emiliapop, voi cum sunteti?
nicolica, petrecere frumoasa la s!
am uitat, doniro, felicitari pt ! hai ca mai aveti putin!
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Anasia suntem mai bine ca nu mai facem febra dar suntem pe antinflamatoare asa ca nu stiu care e de fapt situatia, atat ca nu prea mai papam, la masa de ora 6 a papat 30 ml de lapte si la masa urmatoare juma din portia de cereale si ma dispera cand trebuie sa ii dau antibioticul ca il fortez si el se uita in ochii mei si nu ii vine sa creada ca fac asta.

emilia cu Anastasia 29w si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Emilia fii tare ca nu ai ce face.Nu e placut dar este inspre binele copilului.

Sabina bine ca si voi sunteti mai bine.

Nicolica dulce e Philipp al tau si ti-am zis ca de multe ori mi-aminteste de al meu mititel

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

quote:
Originally posted by doniro

Salutare, gagici! Vin si eu cu ale mele... Am fost ieri la ecografie, suntem incantati ca a ramas tot cu puta bb2 (erau vreo 2 medici si 2 asistente in cabinet si cand a venit vb de sex, absolut toti au zis in cor ca e claaaar baiat, deci trebuie sa fie tare dotat piticul meu...). In rest suntem bine sanatosi, dar cand vad cate piersicute sunt bolnavioare... Sanatate multa si putere mamicilor! Inchei, ca o am pe Daria in brate si vrea sa butonezeeeeeeeeeeee..........

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME

felicitari pentru baietel dotat !
la cine ai facut echo?
hai ca vb fetelor mai ai putin si fiindca esti inaintea mea o sa imi spui si mie cum e cu 2 bebei, da' sa nu ma sperii...

emilia cu Anastasia 29w si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

pupici
si noi suntem mai bine,adika cel putin Ari.nu a mai avut scaun ieri deloc,si acu' e cirzata ca o doare burtika si nu poate sa faca .offf mi e o mila de ea.in alta ordine ,m am cam deranjat si eu la burta,nush ce naiba zici ca e isterie generala.
acu' asteptam sa luam vineri rezultatul d ela coprocultura sa vedem dc are ceva ari.
revin ca am papa pe foc
mami si cu Ari(4 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Andreea multa sanatate.
Doniro felicitari pt baietel!
Cristinooooo mergem la Predeal la hotel Eden...nu stiuexact, gasca. Da sta mama cu Vla.De abia astept!
Cred ca am comis-o. Am iesit cu Vla pe afara si a transpirat f tare. Era ud in cap. L-am schimbat repede, i-am pus si o caciulita si i-am dat panadol preventiv. Sper sa nu faca temperatura ca mor. Si nu vroiam sa ies, dar ce sa fac ca era soare si asta alearga tot timpul. Si asa de abia am intrat in casa. Cu tipete si urlete. Offfff! Acum doarme sa vedem cum este cand se trezeste.
Pupici!

Ioana si bebe Vladimir

"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Ioana, f tare, bravo, cred ca o sa aveti noroc si de zapada, azi si ieri a nins ca in povesti
Babee, pupam fata plimbacioasa care calareste Zara-urile

Am fost si noi p-afara, ne-a inghetat nasu', acum ne kinuim sa adormim fara suza.
A dormit 2 nopti fara suzeta, sa vedem cat ne tine. Oricum adoarme f greu fara, dar perseveram
Ma duc la masaj, va pupacesc si ne auzim later

Sanatate tuturor bolnaviorilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Salutic la piersicute,

am trecut pe fuga sa va spunem ca inca mai traim dar eu una simt ca-o iau razna curand. Imi era rau toata ziua, de la orice vad mancare, de la orice miros, uneori de la orice fara a fi vorba de mancare. Numai gandul la ceva mancare ma termina. Inainte starea de rau era ziua dar de doua zile persista si noapte tarziu. Am facut acum niste cartofi prajiti cu branza care in sfarsit nu mi-au dat senzatie de voma. Sper sa ma si tina. Pot spune ca parca mi-au facut chiar bine. Am evitat sa mananc cartofi prajiti din cauza calariileor ca daca voi incepe asa ma fac cat casa.

Si pulsul a inceput ca si la Robert sa-si faca de cap asa ca-s momente cand trebuie sa stau linistita in pat...dar nu am liniste ca Robert vrea atentie si este foarte suparat ca ma vede stand in pat si neputand sa-l bag in seama. Mi se rupe sufletul sa-l vad cum ma striga si eu bolesc ca o bleaga Soacra mea imi tot spune ca are ea la farmacie nu stiu vitamine care fac minuni si ca-mi aduce cand vine de Craciun. S-o vad si pe asta pentru ca starea de rau are caracter hormonal si de aceea eu n-o cred.

Haideti ca m-am vaietat destul. Fug sa stau in pat ca face si Robert nani.

Maine si poimaine avem ceva case de vazut, sper sa gasim si noi ceva.

Monica si Robertel cel istetel

Duminica la munte

Toamna la munte

Mallorca

1 an

poze mai noi

Süd Tirol

O vacanta minunata

Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Map sanatate multa si sa treaca si mai repede perioada asta.La mine si acum persista greturile, ba una ba alta dar stiu ca vor trece.
Am reusit sa iau ceva homeopat pentru arsuri,deja imi e putin mai bine dar am inteles ca va dura destul de mult pana vor trece.Daca vrei iti spun numele medicamentului si poate iei preventiv

Doamna C cand esti la masaj sa te gandesti si la mine ca eu n-am voie si tare mult mi-ar placea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Babee si eu cand am fost insarcvinata cu Robert trecusem de mult de saptamana 20 si aveam greturi. Cu arsurile nu am avut prea mult de furca. Dar acum cred ca de la atat dat afara la mancare au inceput si arsuri.

De trecut trece, tine maxim 40 (hai 42) de saptamani si apoi scapam noi cumva Cand citesc cum spui si tu ca te simti te inteleg asa de bine Sanatate multa si tie!

Monica si Robertel cel istetel

Duminica la munte

Toamna la munte

Mallorca

1 an

poze mai noi

Süd Tirol

O vacanta minunata

Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Map numai cand ne gandim ce minuni avem in burtica si cum evolueaza simtim ca trec toate si parca nu mai sunt asa de importante.Singurul lucru pe care mi-l doresc este sa fie copilul sanatos, ca am un disconfort asta e, stiu ca e trecator.
Fruntea sus , totul e pentru o clauza nobila

Mergi la inceput