PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Salutare, gagici! Vin si eu cu ale mele... Am fost ieri la ecografie, suntem incantati ca a ramas tot cu puta bb2 (erau vreo 2 medici si 2 asistente in cabinet si cand a venit vb de sex, absolut toti au zis in cor ca e claaaar baiat, deci trebuie sa fie tare dotat piticul meu...). In rest suntem bine sanatosi, dar cand vad cate piersicute sunt bolnavioare... Sanatate multa si putere mamicilor! Inchei, ca o am pe Daria in brate si vrea sa butonezeeeeeeeeeeee..........

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Doniro:felicitari!Sa va traiasca....si la mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Buli, iarta-ma ca am omis sa iti raspund ieri. Si noi la anu' vrem sa il luam pe Luca pe partie, macar sa se obisnuiasca si el cu zapada, atmosfera etc. Era acum la munte o fetita, avea 2 ani si 8 luni, ekipata pana-n dinti, o pusesera parintii pe schiuri, era tare fericita si ascultatoare, se ruga de mama sa o duca mai sus pe partie, sa coboare de acolo...era prima ei zi si statea ff bine pe schiuri, nu avea teama si tare mi-a placut de ea, am zis ca iarna viitoare o luam si noi usor-usor.
Ioana, treci fata si da raportu' :unde la Predeal? Numa' voi porumbeii sau gasca? Ramane mama ta cu Vla?
SI eu am jucat tenis si imi place si acum,dar nu se compara ni'k cu schiul, sunt absolut addicted

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Neata fetele,

Alex e mai bine, nu mai are febra, am avut o noaprte relativ linistita, spun asa, ca m-am tot trezit si am facut ture la ea sa ii iau febra.

Cristina si noi vrem sa o suim pe Alex pe patine la iarna viitoare. De schiuri mi-e frica, nu sunt mare fan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Hallo mamici dragi!

De duminica Philipica al meu este un pic racit, ii curge doar nasul si noapte nu prea poate respira bine dar ii scot mucii cu pompita si e mai bine. Stam in casa si ne jucam. Mai iesim 5 -10 minute pe balcon inainte de somnul de pranz si sper sa treaca repede raceala ca de vineri mergem la socrela. Duminica ea implineste 70 de ani si e "chef" mare cu babe si mosi.
Ultimile doua dati cand am fost la ea, Philip a facut febra...sper sa nu devina un obicei, ca deja socrela ma intreaba zilnic cum se simte Philip, Stie ca nu mai mergem daca e bolnav si nu mai are cu cine se mandri

Multa sanatate si piersicutelor bolnavioare, multi de la noi sa se faca curand bine.

Cristina, nu te supara, dar te invidiez pentru schi. N-am mai schiat de 6 ani, in urma unui accident la schi cu leziune de menisc la genunchiul drept. Sunt zile cand pocneste de n ori, chiar imi sare rotula, daca pot sa ma exprim asa...e foarte elastic Partea buna este ca nu ma mai doare si atata timp cat nu doare dr zice ca nu-i nevoie de operatie.
La anu' vreau totusi sa merg cu Philip asa sa ma joc cu "schiurile" mai mult pentru el. Ca al meu sot pentru ca-i prea nici nu vrea sa auda de schi,...el cu sania ca ia viteza mare Sunt piste amenajate pentru coborari cu sania, 5-8 km.
E super costumul tau de schi.

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

sabina, ma bucur ca ati avut o noapte linistita!
andreea, emiliapop, voi cum sunteti?
nicolica, petrecere frumoasa la s!
am uitat, doniro, felicitari pt ! hai ca mai aveti putin!
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Nicolica, saru'mana. Imi pare rau ca tu nu mai poti sa schiezi, e foarte buna decizia sa pui copilu' pe schi, la miscare, in aer curat.
Sabana, si patinajul e misto mai ales pentru fete.

Mergi la inceput

Doniro, felicitari pentru baietel, iubito!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Doniro, felicitari pt baietel si de la noi

Hai sa va arat cum arata Philip anu' trecut de www.dropshots.com/nicolica#date/2007-11-28/00:30:50" target="_blank">craciun. Cum trece vremea...

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Neata la pranz cu toate ca-s treaza de la 4.
Ieri Rebecca a avut o zi tare agitata, a dormit aiurea si la 2 nu a lasat pe nimeni sa doarma asa ca m-am sacrificat, am suit-o in masina si ne-am dus la Scs(iar).N-a vrut sa doarma pe drum(si eu care trageam nadejde) dar a fost cuminte ca a vazut multe globuri si braduti si era atrasa ca de magnet.Am mai luat ce mai aveam in plan, am baut iarasi o cafeluta buna sa fac bine la suflet si am intrat (iarasi) la Zara .Si tin sa va anunt ca au si colectie pt Mama.Si cu toate ca nu imi trebuia nimic pt burta,mi-am luat 2 bluze sa fie.Asa si brusc nu mai vroiam sa ma duc la capatul pamantului, l-am gasit mai aproape.E nebunie mare, toata lumea cumpara, erau romani de la un moment dat m-am simtit ca acasa...

Legat de ski si patinaj.Ski n-am practicat si nici macar incercat si nici nu am de gand.Patinaj am facut de performanta si m-am jurat sa nu imi dau copii la asa ceva.Eu am facut si acum multi ani, erau conditiile care erau, am ramas cu multe "bube".Toata grupa de la gradinita de la Phillip merge miercurea la curs de patinaj, el nu si a inteles.Asa de moft poate o sa il duc daca va insista, dar nu sa invete.Prefer inot, atletism sau cart pentru el si stiu sigur ca i-ar placea(asta vom vedea si in timp).

Doniro bine ca stii ce e bebe, noi inca nu.Ba fata, baiat, fata...eheee

Piua de mancarica..revin

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput