PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 14
bulinuta27 spune:
pup fetele si piersicutele bolnavioare sa se faca bine
hai ca de ieri ma chinui sa scriu un mesaj si nu reusesc, il incep, nu il termin...ma rog...treaba ca la balamuc
vroiam sa va zic ca si noi am patit-o si cred ca tot de la pampers cu aloe...o sa incerc altceva ca i-au iesit si niste bubite spre putza...naspa
emilia cum sunteti? ati fost aseara la urgenta?
sabina pupa pitica mica
cristina io te invidiez...o declar deschis
...auzi domle ski...schiam de la 3 ani pana la 21 cand m-am operat la coloana...vreau si euuuu...la anu am zis clar: mergem de rev la salzburg cu pitic cu tot si il pun pe schiuri...si io un pic spre disperarea soctului ![]()
andreea sanatate sotului...off se mai intampla si din astea 
babee si io am un chef de ducaaaaa...dar nu sub pamant...noooo...undeva cu soare, caldura si umbrelute pe o plaja alba...deja am luat-o rau pe campii...te
sa treaca starea de rau
am reusit sa scriu tot mesajul![]()
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
crissa71 spune:
Sabina: sanate multa..aveti grija de voi!
Buli:
am uitat mai trebuia sa-i scriu cuiva...incerc sa revin daca ma lasa Cipi ca s-a trezit si..stiti voi cum e![]()
anasia spune:
crissa, nu stiu ce sa zic de lichide, Alessia bea cam 600 ml lapte pe zi, dim si seara, iar apa, cate putin, ceai, nu; de inaltat cred ca s-a mai inaltat, de asta s-a facut manechin![]()
candida nu v-a aparut de la antibiotice?
fetelor eu am incercat cam toate marcile de scutece si m-am impacat doar ct happy;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
crissa71 spune:
Anasia:nu..nu de la antibiotice...a luat de la mine probabil..sau din spital..(cum cred ca a luat stafilococul!).
Cipi a luat o singura data antibiotic..5 zile..acum 4-5 luni!N-avea cum..ar fi trebuit sa-l indop de antibiotice ca sa faca de la ele!A...mai citisem pe undeva ca e posibil si de la biotics..cred..nu vad de ce..dar parca asa ziceau sa nu depasesti 5 zile ca e posibila o candida!
Si probabil si de la lapte...sper ca nu spun tampenii!
Dar oricum cea mai plauzibila varianta este ca a luat-o de la mine!!
Asa ca fetelor vedeti ce aveti voi...ca se transmite una doua!!!
Pai eu toata ziua buna ziua il pup pe Cipi..si-atunci?!!
Daca nu ma tratez eu si sotul si toti cei din casa..degeaba-i dau copilului orice..ca ia iarasi!!
A..si fetelor stiti ca ma minunam eu de antibiograma..cum de i-a iesit rezistenta la atatea antibiotice cand el a luat doar amoxicilina o singura data!?Pai misterul e simplu ..depinde de tulpina stafilococului sau microbului..la ce e rezistenta ea..si nu de faptul ca Cipi n-a luat decat un antibiotic!!
Deci a luat-o de la mine...ca eu m-am indopat cu antibiotice!!
Hai va sarut..asteptam sa vedem facem Priorixul sau nu aztazi!
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by anasia
crissa, bine ca v-ati revenit!
reactiile apar dupa cam 10 zile-doua saptamani, cam asa mi-a zis dr si am citit pe prospect;
va intreb daca ati patit ca noi; Alessia cred ca a slabit si nu stiu din ce cauza; purta happy 3 si de o sapt o gasesc pisata dimineata cam tot timpul; pampersul nu e plin, deci nu a dat pe dinafata; acelasi lucru se intampla uneori si ziua;
anasia siAlessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
si la noi la fel l-am gasit cateva zile numai ud dimineata si am schimbat marca de pampers, am trecut de la Huggies la Libero de care sunt eu asa incantata ca sunt si colorati cu desene (hai ca m-am dilit, imi plac desenele pe pampersi
) si parca absorb mai bine oricum, atat ca asa cum a zis Katik sunt mai scumpi si decat Pampers.emilia
cu
Anastasia 29w si Alexandru Paul(16.08.2006)poze cu noi
emiliapop spune:
Bulinutza nu am ajuns la urgente ca in final m-am sfatuit cu doctora mea de familie care e mai cumsecade si nu se da mandra ca pediatra si mi-a explicat ca nu e situatia asa de grava cum cred eu si m-a indrumat ce sa fac. Sfatuita si de tine am amestecat nurofen care e dulce cu zinnat si nu a mai vomitat
si dimineata scazuse febra la 36,5C si acum asa ii dau antibioticul amestecat atunci cand ii concide ora la nurofen cu zinnat.
Noaptea vine randul la panadol sa ii dau dar imi e mila de el sa il scol si sa ii infig seringa in gura asa ca ii pun un supozitor cu paracetamol, o fi rau? E mai tare supozitorul decat 3 ml de panadol, cine stie sa ma lamuresca si pe mine?
emilia
cu
Anastasia 29w si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
MissJJ spune:
Buna fetele!
Multa sanatate piersicutzelor bolnavioare.
Emilia ma bucur sa aud ca a mai scazut febra.
Doamna C faine pozele.
Babee imi pare rau sa aud ca te simti rau. Te cred cu fundul pamatului ma ia si pe mine cateodata un dor de duca de numa.
Eu tot cu greturile mele mai nou nu suport mirosul de la detergent mai ale sca e frig si tin rufele in casa pe calorifer. Asa ca azi a trebuit sa iau alt detergent cat mai putin parfumat.
In rest is mereu obosita si acuma si stresata sa reusim sa platim toate darile si etc pana plecam in ro inclusiv pe luna ianuarie si mai trebuie cumparte una alta pt cand plecam si tre sa mai avem si bani de ch si tot asa.
Eu nu mai merg in ro de curand cine vrea sa ne vada sa vina aici ca prea multi bani aruncam.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Cristina_Ioana spune:
Ioana, esti mortala!!! 
Adevarul e ca m-am intors alt om de la munte. Eu schiez de la 3 ani, am facut pauza numai 2 ani cat am fost gravida si anul trecut ca era Luca mic...acum mergem iar vineri sa bagam mare 2 zile...Luca ramane cu buni.
Marian s-a apucat acum 11 ani cand m-a cunoscut pe mine, i-am inoculat gustul pt munte ![]()
Deci daca te tenteaza, iti dau monitor bun 
Ioana81 spune:
Ehe lasa si la altii. Am facut tenis de camp si mi-am rupt mana. Macar picioarele sa le am intregi
. Iti las tie partia!!!!
Am aflat si eu de curand ca mergem la Predeal de rev. O saptamana!!!!! Relaxare totala....si promit ca cat schiaza Cristi eu dorm sau ma plimb.
Azi Vla a fost un alt bbu. A plans toata ziua si a avut crize de urlat, se dadea cu fundu de parchet, cu capu de pereti. fundu i-a trecut. Nu stiu ce a avut. Nici sa mananc nu m-a lasat. Sper maine sa aiba zi buna. Trebuie sa ma bag la culcare ca am de recuperat niste somn.
Somn usor si cat mai putine treziri!
Ioana si bebe Vladimir
"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!